Andutzudinu Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Pfff...aveam decat o chiuloasa nu partea de sus unde intra bujia. ..dar poti sa o faci la strung cu putini bani,nu te costa mult ...dami mie segmentii aia ca am mare nevoie de ei:D ..imi sta mobra degeaba.. Sau cine are segmetii macar unu.. ca unu l-am rupt si celalalt e mai bunicel dak nu gasesc doi:D:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Pfff...aveam decat o chiuloasa nu partea de sus unde intra bujia. ..dar poti sa o faci la strung cu putini bani,nu te costa mult ...dami mie segmentii aia ca am mare nevoie de ei:D ..imi sta mobra degeaba.. Sau cine are segmetii macar unu.. ca unu l-am rupt si celalalt e mai bunicel dak nu gasesc doi:D:) lasa-mi un pm cu nr tau sa te sun sa vedem ce am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 tiam lasat Mesaj completat Haide-ti mai Mobristiilor nu aveti nici unu set de segmenti p acasa raman dator cu o bere ..doua Mesaj completat Nu ma ajuta si p mine nimeni Urgent Am mare nevoie de acei segmentei:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Segmenti de mobra se gasesc din ce in ce mai greu in zilele noastre (si nu se dau pe o bere doua) costa bani! de exemplu eu, caut disperat un cauciuc prin toate targurile pentru ca cel vechi sa copt si din aceasta cauza nu mai pot scoate mobreta din garaj sa o mai calaresc si eu.Cineva ma poate ajuta cu un cauciuc de mobra ? am cautat mult si nu am gasit nicaieri.Nu am pretentia sa fie nou ci acceptabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Eu am reusit sa rezolv problema cu chiuloasa...multumesc oricum dar mai ramane problema sa curat rezervorul in rest merge brici m-am dat azi putin cu el...si treptele trebuiesc reglate...poate intr-o zi cei din CJ dak aveti Mobra ne vom intalni si dam o plimbare.Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 stiu ca se gasesc greu!! dar cu berea am zis si eu asa.. Pune-i alta roata eu am cauciucurile chiar ff bune dar o sa-i pun roata de jawa.e mai lata dar are un cauciuc nou:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 stiu ca se gasesc greu!! dar cu berea am zis si eu asa.. Pune-i alta roata eu am cauciucurile chiar ff bune dar o sa-i pun roata de jawa.e mai lata dar are un cauciuc nou:D Daca ii pui roata de jawa zau MZ sau orice altceva...ca am vazut ca cineva o pus si de voshod nu o sa iti mai mearga asa cum trebuie...o sa vezi...ca sunt mai grele rotile...tu stii eu dadeam doar cu parerea...Am atasat cateva poze ce am facut azi despre mobra mea si sa dati si voi cu parerea in afara de sa care inca nu este tapitat si mai am putin de lucru pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 0265512583 0744607480 0754853245 -pistoane, segmenti, caucioace, camere, alte piese. Sunati si vi le trimite prin posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Babydihor Ar fi bine sa nu te dai fara turbina spune-mi te rog si mie la ce foloseste lantul de sub rezervor ( legi cainele sa nu-l poata fura fara Mobra ) Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Babydihor Ar fi bine sa nu te dai fara turbina spune-mi te rog si mie la ce foloseste lantul de sub rezervor ( legi cainele sa nu-l poata fura fara Mobra ) Numai bine Salut,lantul era pus ca mai demult dak nu stiai se furau carburatoarele...pe timpul lui ceausescu ca de atunci este motorul 1979.Il voi demonta eu pe parcurs....ala ar fi cea mai mica problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 (editat) cauciucurile de mobra sunt cotate ca fiind de 21..........dar daca cauti de 17" sunt la diam. jantei, iar din alea gasesti la talcioc, thailanda, india, din astea, dar sunt noi ...poate si ceva sh cu balon mic. mobra lui tata asa a avut. si janta de mz de 16" merge chiar fain ( e si din aluminiu ) sau de jawa cum s-a mai scris, si merge nu o doare Editat Iulie 17, 2010 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 cauciucurile de mobra sunt cotate ca fiind de 21..........dar daca cauti de 17" sunt la diam. jantei, iar din alea gasesti la talcioc, thailanda, india, din astea, dar sunt noi ...poate si ceva sh cu balon mic.mobra lui tata asa a avut. si janta de mz de 16" merge chiar fain ( e si din aluminiu ) sau de jawa cum s-a mai scris, si merge nu o doare cotat mai exact la 21x2.75 asa scrie in cartea tehnica... /index.php?...8762&st=60# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costindinu Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 cine vrea segmenti pm..25 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 dak ziceai mai devreme...am dat comanda maine imi vin:D Mesaj completat cred ca sunt cam scumpi..mie in banii astia ii aduce si acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cociobea Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 sall unde in tm as gasi segmenti pentru mobra 50 super si la ce scor?poate si rola + bolt (piston de 40 mm) cei de honda dyo se potrivesc?Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 te ajut eu vezi k ai PM;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 sall unde in tm as gasi segmenti pentru mobra 50 super si la ce scor?poate si rola + bolt (piston de 40 mm) cei de honda dyo se potrivesc?Ms Da, sunt bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmynel19 Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) caut si eu o coroana de ambreaj de mobra, am una da nu are 2 dinti si rupta un pic marginea ... id cosmynel_09 Editat Iulie 21, 2010 de cosmynel19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 caut si eu o coroana de ambreaj de mobra, am una da nu are 2 dinti si rupta un pic marginea ... id cosmynel_09 asta caut si eu....si pinionu acela mic de la ambielaj....... daca are cineva....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costindinu Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 cum a ajuns frate la asa o uzura? Mesaj completat cine vrea segmenti speciali de mobra adusi de la brasov PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cociobea Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 sall azi am pus segmentii pe mobra si vreau sa stiu cam cat sa o las in rodaj?? ce bujie sa-i pun mai speciala de motor in 2t ? si cat ulei la litru de benzina?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 cine vrea segmenti speciali de mobra adusi de la brasov PM Ce inseamna "speciali"? Mesaj completat sall azi am pus segmentii pe mobra si vreau sa stiu cam cat sa o las in rodaj?? ce bujie sa-i pun mai speciala de motor in 2t ? si cat ulei la litru de benzina?? Daca o lasi 10 minute sa mearga in gol, dupa care faci cativa kilometri in mers lejer, e gata rodajul(cat sa se "aseze" segmentii). Bujie cu cifra termica cat mai mare. 1 la 30 e suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costindinu Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 adica sunt pentru mobra..nu pentru nus ce scutere sau alte motoare..cum zicea cineva ca merg cei de honda dio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 pe cati roni tia adus setul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costindinu Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 mie mi-a adus cineva mai multi cu 20 perechea ca la angro...ii vand cu 25 eu folosesc motorul de mobra pe un motocultor si motorul este destul de "abuzat"dar am verificat segmenti dupa un sezon si uzura este destul de redusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate