chopperman Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Eu am preferat sa-mi cumpar de la Louis niste tobe mai ciudate pentru dnepra mea. Doua, una intr-o parte una in cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 deosedite...la nipru se potrivesc..la ce cascaval? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 oaaaaaaaaaaa! choppermaniac! zi-mi te rog cat ai dat pe ele si pagina unde le gasesc (ca nu stiu germana si am cautat peste tot pe situl aal da nu ma prind unde ai vazut tobele astea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 60 Euri bucata si mi le-a adus Motomania dar atunci nu stiam de Paula's Bikershop. Si mi-am luat si cisme. Te duci pe louis.de shop online->anbauteile->Auspuffanlagen->selectezi la Produktgruppe->auspuffbampfer universal si te bucuri online shop->Anbauteile->Auspuffanlagen-> si selectezi la Produktgruppe auspuffdampfer universal si te bucuri:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 OFF TOPIC...choppermaniac completeazati si tu locatia din profil te salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 oaaaaaaaaaaa! choppermaniac! zi-mi te rog cat ai dat pe ele si pagina unde le gasesc (ca nu stiu germana si am cautat peste tot pe situl aal da nu ma prind unde ai vazut tobele astea) TZepeSH uite aici link de la pagina respectiva http://pdfkatalog.louis.de/cgi-bin/thumbs....rid_Ende&max=18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate