Axa cu Scame Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 tot vineri seara... V.x baga barnaluiala de zor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 Moshulick si sotia...Simsonul lui a decis ca nu mai vrea sa-l plimbe el pe moshulick...asa ca moshulick plimba simsonul cu oltcitu' ca sa-l mai imbuneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 Golgo trimis in expeditie dupa bere...tehnica a fost testata cu succes si la sibiu...ca in camping se gasea numai bere rece,scumpa si zeama chioara sau calda si scumpa.In primul sat se gasea rece,buna si ieftina:D Driverul e Dan George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 aici cred ca stiti cine ,ce si de ce repara continuarea maine...oricum toate pozele(peste 100) au ajuns pe un cd la Dobrescu si vor ajunge si pe site cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gotlib Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 POZE?!? POZE?!? POZE?!? POZE?!? POZE?!? sunteti neseriosi! a trecut atata timp si ......... nici o poza !!!!!!!!!!!! va trimit eu o poza sugestiva pentru cursa din week-end!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 5, 2003 Share Postat Septembrie 5, 2003 aici cred ca stiti cine ,ce si de ce repara continuarea maine...oricum toate pozele(peste 100) au ajuns pe un cd la Dobrescu si vor ajunge si pe site cat de curand Nu e greu sa le pui pe site, dar Dobrescu nu are chef. Nu pun nici o poza pana nu refaci modul de afisare dinainte. Ti-am zis, asa ca nu o mai balangani ca nu am chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 7, 2003 Share Postat Septembrie 7, 2003 Sa mor daca mai pricep ceva! Ce aveti mai fratilor? Da' cu calu' ce-ati avut? Pina rezolvati voi intre voi problema cu afisarea, putem vedea ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 9, 2003 Share Postat Septembrie 9, 2003 Wey...nu va mai certati atata...ete mai bag ceva poze... Cel mai tare concurs mi s-a parut ala cu trasul de franghie pe 3 echipe...anarhie maxima&spactacol ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 9, 2003 Share Postat Septembrie 9, 2003 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 9, 2003 Share Postat Septembrie 9, 2003 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Septembrie 10, 2003 Autor Share Postat Septembrie 10, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Uite, ca sa vedeti ca echipa castigatoare, "Ursus", a tras pe bune: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Io,unul, m-am bagat la mersul incet si la concursul de beut bere( ca incet merg tot timpul si de beut.... ).Nu cred ca am vreo scuza ca nu am castigat concursurile :ph34r:Chiar daca am concurat cu scutere...si io pe jawa... Problema cred ca provine din faptul ca antrenamentele le-am facut fara o prea buna planificare...adik m-am antrenat pentru baut bere inainte de proba de mers incet ...si pentru ca ala de baut bere nu mai incepea odata...m-am antrenat pana am ajuns expert!!!!Dar nu cu paiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 de la stanga la dreapta: Casigatorul concursului, subsemnatul Axa si Ursu(V.x) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Baiatul asta m-a rugat insistent sa-i fac o poza cu zundappul...asa ca o pun aici ca am pierdut din pacate mailul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Proba de carat Niprul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 ...si singura echipa 75% feminina care s-a bagat la nipru...sa stiti ca l-au si ridicat de jos si au ajuns cu el pana la baza scarilor!!!!! PS: 2 dintre concurente sunt sora mea si prietena...asa ca inchipuiti-va in ce mediu periculos traiesc acasa!!!!LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Mult asteptata proba de skandemberg feminin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 In dreapta: Prietena mea, vicecampioana en-titre la snagov (aoleu daca vede ca i-am pus poza pe net iau bataie Pe bune ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Finala: in dreapta aveti castigatoarea ...Deci nici V.x nu sta pe roze daca isi supara nevasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Septembrie 13, 2003 Share Postat Septembrie 13, 2003 Intalnirea a fost super.De 1000 ori bravo tuturor celor implicati.Pe mine m-a lasat motorul la intrare in buc tocmai in pantelimon si uite asa a trebuit sa imping afurisitul de ivan pana la apaca.Mai bine veneam draku cu minsk-ul ca daca ma lasam nu mai faceam muschi mai rau ca la sala.Moshulick merci ca m-ai luat si pe mine de pe strada ca daca nu nu mai ajungeam vineri.Inca nu mi-am achitat datoria.deeci contabilizeaz-o si imi i-au revansa cu prima ocazie. Axa merci pentru pozele facute. io sunt baiatu' cu zundappu!!!Demostene merci ptr ajutorul dat prietenilor mei sa ajunga la c-ta.Fara tine nu stiu ce dracu faceau.Sper ca ti-ai primit piesele inapoi.A fost minunat totul si in special parada cu toate ca am fost doar pasager.De!!! motor rusesc.O singura reclamatie la adresa organizatorilor.De ce nu a-ti mediatizat mai mult intrunirea ca la intrunirea din 2002 au fost afise prin punctele cheie din buc.Anu asta nu prea am vazut.Multumesc tuturor ptr clipele de neuitat care le-am trait si bafta tuturor motoristilor de pretutindeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 13, 2003 Share Postat Septembrie 13, 2003 Axa merci pentru pozele facute. io sunt baiatu' cu zundappu!!![ E...daca tu esti fanul Zundapp,mai na si cealalta poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 13, 2003 Share Postat Septembrie 13, 2003 ...si daca tot suntem la sectiunea de poze ale forumistilor...asta e " @manu" din Mangalia: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 13, 2003 Share Postat Septembrie 13, 2003 ..si NFLT din Bucuresti: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate