dark_alinutza Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 nu merge deloc cu vitezistu pe gheatza....am incercat am incercat si in loc sa ma duc el pe mine l-am dus eu pe el .... hrrrrrrr plus de asta mai sunt si turbatii care vad ca esti pe doua roti si iti fac in ciuda ..iti taie cale ...drept pt care am luat o oglinda pe talpa la bocanc si mam ales cu carena sparta ...mama lor azi ... intr-o zi...imi vand motoru si imi cupar shoot gun si o bicicleta.... o sa ii impusc pe toti ... cine le da carnetu la dilaii astia !!!!! sa aveti sarbatori fericite si an nou cu gramezi ..si cete de kilometrii!!!! ...si maine vrei sa-l iei la plimbare huh...cred ca mai bine ai merge cu sania ...si oricum prima plimbare trebuie sa o facem impreuna, nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 ...si maine vrei sa-l iei la plimbare huh...cred ca mai bine ai merge cu sania ...si oricum prima plimbare trebuie sa o facem impreuna, nu?! si atunci cand ne plimbarim >???? de ce nu ar merge si o plimbare scurta in jurul orashului ....cine poate sta departe de motor 3-4 luni de zile ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 si atunci cand ne plimbarim >???? de ce nu ar merge si o plimbare scurta in jurul orashului ....cine poate sta departe de motor 3-4 luni de zile ???? miercuri am liber sa vedem cum e vremea si mergem la o tura mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 miercuri am liber sa vedem cum e vremea si mergem la o tura mica ai promis !! si cu asigurarea cand o facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 ai promis !! si cu asigurarea cand o facem? in caz de ceva le trag cu ochiul la polizai si gata pei mi-e cam mila de el si nu o sa fac decat o tura d oras(balea, stefan, semafor.,milea,alba,malului si aks); ne facem in 5.02 asigurari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 in caz de ceva le trag cu ochiul la polizai si gata pei mi-e cam mila de el si nu o sa fac decat o tura d oras(balea, stefan, semafor.,milea,alba,malului si aks); ne facem in 5.02 asigurari... oki doki!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 salutare am o intrebare catre toti care s-au dat azi! am fost la o mini plimbare prin oras , dar am mers cu viteza melcului din cauza asfaltului rece si inghetat pe alocuri pentru ca se holba lumea la mine ca la urs am inceput sa ma simt ca dracu: SUGHI-BUGHI-IMPRESAR-SUNDAY BIKER, care a iesit cu motoru numa asa "LA IMPRESIE" a mai avut cine sentimentul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 mah am iesit si noi .....adeca eu cu alinutza ...si in afara de claxoane non-stop ....pt ca am umblat cu 40-50 .... din cauza eventualului patinaj artisitic ...a fost ok privirile nu le-am prea apucat ca s-a innoptat si trebuia sa fi extraatent la dilaii care roiau ca turbatzii in masinutzele lor astept cat mai multeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) Coool!!! Astept cu nerabdare sa treaca odata iarna sa putem incaleca in sa !!! cand mai da-ti o tura, da un semn de viata!!! Bafta RIDE SAFE!!! Editat Ianuarie 10, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Buei Florine, daca tu te simti atat de penibil ca se holbeaza uamenii la tine ca te dai pe motoreta in perioada asta, da mie Ace-ul ca bag io o tura cu el. Io nu am greturi. Las' ca vine primavara, inciocolez si io Banditu si merem tai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Sers mei Andrew! pai sti foarte bine ca-ti dau Ace-ul oricand!!! hai ca nu mai e mult pana la primavara si apoi rupem fasu!!! ce face banditu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Sta in camera la perete. Toata fatza e facuta bucati. Vreau sa vopsesc jugu negru. Si momentan ma coiesc tare sa scot contactul ca sa l pot sabla si vopsi. Apoi vreau sa vopsesc si plasticele si rezervoru ca 12 ani de forja incep sa si spuna cuvantul. Practic il vopsesc tot in afara de cadru. Si mai am cateva optimizari minore in program dar care sunt secret. Ca sa fie surpriza mai mare la primavara. Bah ce dor mi-e de o tura din aia de 10-15 insi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Sta in camera la perete. Toata fatza e facuta bucati. Vreau sa vopsesc jugu negru. Si momentan ma coiesc tare sa scot contactul ca sa l pot sabla si vopsi. Apoi vreau sa vopsesc si plasticele si rezervoru ca 12 ani de forja incep sa si spuna cuvantul. Practic il vopsesc tot in afara de cadru. Si mai am cateva optimizari minore in program dar care sunt secret. Ca sa fie surpriza mai mare la primavara. Bah ce dor mi-e de o tura din aia de 10-15 insi! oai ca io nu am simtit in viata mea tura cu mai mult de 2 insi. io si rocker. abia astept sa vad cum e una adevarata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Stai calm Dorine ca vine si ziua aia cin o sa fim nu 10 nici 15 ci vreo 30 sau 40 cu indulgenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Stai calm Dorine ca vine si ziua aia cin o sa fim nu 10 nici 15 ci vreo 30 sau 40 cu indulgenta SA TE AUDA DUMNEZEU!!!!!!!!!!! Cat mai multi, cu atat mai bine!!! Poate asa va fi "safety in numbers" si mai dau toti orbetii peste noi!!!!! Ne vedem calare!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) ca veni vorba de mers in haita...cand imi aduc aminte ce lunga era masa asta...........hai primavara, hai.... PS: nu vrea sa incarce poza.....nasol...nu va pot oftica Editat Ianuarie 11, 2008 de the_jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 SA TE AUDA DUMNEZEU!!!!!!!!!!! Cat mai multi, cu atat mai bine!!! Poate asa va fi "safety in numbers" si mai dau toti orbetii peste noi!!!!! Ne vedem calare!!!!! Abia astept sa treaca cacatu asta de iarna si sa fie bine si fain sa ne stringem la o tura sau la mai multe asa toti cei din sibiu si Cisnadie si cei pe care nu ii stim sa se intinda coloana de aici la BILEA si inapoi:ok: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Abia astept sa treaca cacatu asta de iarna si sa fie bine si fain sa ne stringem la o tura sau la mai multe asa toti cei din sibiu si Cisnadie si cei pe care nu ii stim sa se intinda coloana de aici la BILEA si inapoi:ok: Sa speram ca vom fi cat mai multi!!!! ar fi super mega cool!!!!! tre doar sa-mi spui data, ora si locul si eu "prezent"! sa auzim numai de bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 dupa doua zile de cursuri de dim pana seara continuu, am ajuns acasa azi, sambata si am vazut ca a aparut si sorinel pe cer. maine oare va fi mai ingaduitor si permite unora o tura de relaxare? ceva, ceva maine?(nu m-am uitat la meteo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 dupa doua zile de cursuri de dim pana seara continuu, am ajuns acasa azi, sambata si am vazut ca a aparut si sorinel pe cer. maine oare va fi mai ingaduitor si permite unora o tura de relaxare? ceva, ceva maine?(nu m-am uitat la meteo) Si eu propun o tura maine pe la 11-12, care doreste stabilim, dar cu conditia sa fie soare si fain ca astazi Tinem legatura aici pe forum sau pe mess, numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 ne-am alatura si noi maine, eu si axl, dar problema e ca nu avem asigurari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 (editat) pt cine pleaca maine uit aici vremea http://www.wunderground.com/global/stations/15260.html?MR=1 soare dar cu dinti, tot -7 grade brr vedeti sa nu va faceti bibelouri !! nici nu au iesit ghiocei si voi o taiati la plimbare ! Editat Ianuarie 12, 2008 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 pt cine pleaca maine uit aici vremea http://www.wunderground.com/global/stations/15260.html?MR=1 soare dar cu dinti, tot -7 grade brr vedeti sa nu va faceti bibelouri !! nici nu au iesit ghiocei si voi o taiati la plimbare ! maine ma duc sa caut ghiocei. cei de plastic sunt buni? io am vazut 5 grade din alte surse media Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Da Dorine, maine vor fi 5-6 grade la soare, la amiazi, de aceea o sa ies la o mica tura de maxim 2-3 ore, pina pe la ora 15, zic eu nu va fi extraordinar de frig . Cine are chef? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Pai as avea si eu chef sa ma dau o tura. Pot veni si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate