dark_alinutza Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 si daca eu vreau sa ma duc si maine cei bine atunci vin numai poimaine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) bine ca ninge...dupa acum zis mai devreme...acum putem sta de vorba cu totii ....si eu vreau vara, soare si asfalt uscat dar consider ca mai trebuie sa si stam sa vb despre lucruri serioase daca vrem sa facem ceva...deci maine, eu cel putin, sunt la o cafea in disco bar Deja imi imaginez, Alinutza stand acolo la 12, asteapta pana pe la 14.00 si nimic, nu vine nimeni. Se supara si pleaca acasa. Bravo Alinutza! Editat Februarie 15, 2008 de papillion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 raule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Pai pe langa Alina, o sa fiu si eu cu Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudoron2wheels:) Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 we've been screwed!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luci0704 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 bine ca ninge...dupa acum zis mai devreme...acum putem sta de vorba cu totii ....si eu vreau vara, soare si asfalt uscat dar consider ca mai trebuie sa si stam sa vb despre lucruri serioase daca vrem sa facem ceva...deci maine, eu cel putin, sunt la o cafea in disco bar maine????? dar maine e sambata!!!!! --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 21:57 ------------- maine????? dar maine e sambata!!!!! maine ma duc la schiiiiiiiiiiiiii k anu asta nu pre am avut parte, nu k as prfera schiurile si nu motoru dar mai trebuie sa ne miscam si iarna!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudoron2wheels:) Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 maine????? dar maine e sambata!!!!! <small>--- Mesaj completat în 15 Feb 2008 21:57 -------------</small><br/> maine ma duc la schiiiiiiiiiiiiii k anu asta nu pre am avut parte, nu k as prfera schiurile si nu motoru dar mai trebuie sa ne miscam si iarna!!!! cu ce mergi pana la palti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luci0704 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 si cum ii spuneam lui geo sa nu faca planuri pe duminica cu moto k sar putea sa ne dam cu schiurile hihihihihi dar nui bai k vine si primavara saptamana viitoare!!!!!!!! am vb eu cu al de sus (acela in care nu crede stiu eu cine ) --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 22:03 ------------- cu ce mergi pana la palti? cu masina --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 22:09 ------------- si cum ii spuneam lui geo sa nu faca planuri pe duminica cu moto k sar putea sa ne dam cu schiurile hihihihihi dar nui bai k vine si primavara saptamana viitoare!!!!!!!! am vb eu cu al de sus (acela in care nu crede stiu eu cine ) <small>--- Mesaj completat în 15 Feb 2008 22:03 -------------</small><br/> cu masina de ce ???dupa numele de forum nu te cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornetdyn@mic Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 abia astept bre luci bre sa t fac la ski k in domeniul 2 wheels mai am oleak de invatat dar eu zic k cine n-are c face maine sa vina in palti la o intalnire si la o cafea cva acol asta dak aveti un mijloc de transport ... nu stiu propun si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Ca in bancul cu razboiul dintre Malta si Albania, din cauza timpului nefavorabil, intalnirea dintre motociclistii raionului Sibiu se va desfasura la sala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Ca in bancul cu razboiul dintre Malta si Albania, din cauza timpului nefavorabil, intalnirea dintre motociclistii raionului Sibiu se va desfasura la sala... Si sa rectific un pic Intalnirea dintre motociclistii raionului Sibiu si raionului Cisnadie se va desfasura la sala dintre copacii, care stau sa cada, pe asflatul din greu sapat de excavatoare...din Camping Dumbrava. Adica ca si data trecuta la ora 12, la discobar. Asta daca nu vor fi nunti, boteze si alte manifestari nesportive. "Ne asteptam" cu motoare (karpatenwolf), cu masini, cu carute, cu motostivuitoare, cu tramvaiul, cu troleibuzul etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luci0704 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Si sa rectific un pic Intalnirea dintre motociclistii raionului Sibiu si raionului Cisnadie se va desfasura la sala dintre copacii, care stau sa cada, pe asflatul din greu sapat de excavatoare...din Camping Dumbrava. Adica ca si data trecuta la ora 12, la discobar. Asta daca nu vor fi nunti, boteze si alte manifestari nesportive. "Ne asteptam" cu motoare (karpatenwolf), cu masini, cu carute, cu motostivuitoare, cu tramvaiul, cu troleibuzul etc asta inseamna k tre sa ne vedem maine neaparat!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Salutare Lucmaddog, mi-ai luat vorba din gura , chiar vroiam si eu sa propun o iesire duminica pe la ora 10:30-11:00, sa ne vedem la benzinaria Petrom de langa targ, la iesirea spre Medias Vreau sa mergem pana la Sighisoara (daca vom reusi), va fi o iesire frumoasa si usoara, ne vom intoarce pana la ora 16-17 Deci cine doreste ne vom vedea acolo , va salut, numai bine Valabila iesirea, astazi la ora 10:00, la benzinaria Petrom, de langa targ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 daca se gasesc doritori si nu sunt prezenti pana la 10, au vazut mai tarziu mesajul sau timpul prea scurt de echipare, sunati la 0746162606(vali) sa stim sa va asteptam, maxim la 10:30 sa ne punem in miscare ca vom merge incet si vrem sa ajungem pana la sighisoara si inapoi pana nu se intuneca, eu fiind cu motorul cel mai mic, mai mult de 90 km/h nu se va merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Am si eu o intrebare....OARE CINE NAIBA INTRA PE FORUM LA 9 DIMINEATZA SA AFLE CA SE PLEACA LA SIGHISOARA? ....parca era vorba ca ne adunam in fiecare duminik la 12 in camping si acolo stabilim ce si cum...in cazuri ca astea trebuia macar cu o zi inainte sa postati si nicidecum seara la 11, cnd unii dorm, altii beau, sau dimineatza la 9...respecte celor care s-au tinut de cuvant si s-au prezentat la 12 in camping cum era si vorba... respecte si plimbare placuta...pe cei care nu s-au prezentat deloc ii scuzam (fiecare mai are probleme personale) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Mda...ce sa mai spun...foarte frumos si placut ceea ce se intampla. Din cate se pare, trebuie sa stai logat pe forum si dai refresh la pagini ca sa vezi daca nu se baga vreo intalnire. Inca o data se vede cat de uniti suntem...desi este a 2-a oara cand se intampla. Cum zicea si Alina, parca era vorba sa ne vedem duminica la 12 in camping. Orice ce prost si plictisit de viata isi da seama ca intalnirea de la Sighisoara a fost programata de mai demult, dar s-a bagat acest post de un om cu bun simt, ca sa stie, desi cine iti intra pe forum duminca dimineata dinainte de intalnire. Oricum o satisfactie mare si orgasmica o s-o aiba o tipa ...din toate chestiile astea. Si mai sunt de zis multe, dar chiar nu mai are nici un rost. Bravo celor care s-au prezentat in camping. Plimbare placuta la toti! Cat despre ceea ce vroiam sa facem cu acea campanie "Atentie la motociclisti", daca unii s-ar simti ar fi bine sa nu mai posteze pe acel topic doar de dragul de a-si exersa tastatul sau sa umple forumul cu lucruri inutile. Chair se doreste sa se faca ceva. Chiar daca vom si 4 sau 5, campania se va face. Salutari la toti! P.S. Wallower te felicit ca te-ai retras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) vorbesc doar in numele meu: la ora 9 dimineata pe forum intra persoane care vor sa se plimbe cu alte persoane care se bucura de vremea de afara, dupa 3 luni de hibernare, in timpul meu liber pot sa fac ce vreau eu, nu am semnat pe nici o hartie ca trebuie sa ma prezint astazi la ora 12 la camping este doar o intelegere intre noi ca ar trebui sa ne intalnim, dar nu obligatoriu, daca vreau vin daca nu, nu. nu am spus nu acestei campani, nu am spus nu formari CMS, nu am spus nu la defilare, nu am mustrat pe nimeni ca face ceva util, am venit doar cu idei si nu leam impus daca stiu ca sau luat alte decizii. pentru mine motocicleta este o evadare din fata calc, o plimbare in natura, nu imi este frica de plimbari de unul singur la vara ! a fost o plimbare frumoasa, era mai fain sa fim mai multi, iar asfaltul rece si murdar cu nisip a cam taiat din distractie ! mai tarziu modificat: propun ca intalnirea de duminica sa fie mutata in alta zii din sapataman, joia cum sa propus la inceput, asa pe viitor nu vom mai avea placeri ca unii merg la plimbare in singura zii a lor libera din sapatamana Editat Februarie 24, 2008 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tariwattaryl Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Ar fi bine sa stie toata lumea...La han la ora 12.00 duminica. Acolo putem opta pentru orice altă locație...dar dacă e să fie alta, păi să fie, dar să o Âştim cu toții... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 daca vom incepe sa ne intalnim joia, atunci pe acest topic se va posta rezultatul intalnirii, unde se pleaca pe weekend, nu cred ca mai are rost sa ne intalnim duminik la 12:00. In cazul in care vrem sa facem o plimbare mai lunga e un pic tarziu sa plecam la 12/1, parerea mea. Vor fi si destule zile avans incat sa poata citi cei care nu se pot prezenta la intalnire, unde se pleaca pe weekned, ora si locul intalnirii. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Daemon Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 so...cand e marea plimbare ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 deci joi unde si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Daemon Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 deci joi unde si la ce ora? la 9 la bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Daemon Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) la statuie in piata Editat Februarie 27, 2008 de Dark Daemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 deci joi unde si la ce ora? Joi, ora 19:00, Bier Hause (fostul Cotton) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate