Flipper Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 (editat) Salutare! Vreau sa cunosc si eu posesorii de Z din tara asta! Putem sa discutam depre mutle... accesorii, reparatii, imbunatatiri etc! Eu am un Z750 2004 negru de care sunt 99,9% multumit (0.01% se datoreaza vibratiilor intre 6000-8000rot/min) Are: - evacuare LeoVince carbon SBK (multumita lui Costin ) - semnale cu leduri si oglinzi cromate Vreau: - protectie radiator (ca la Z1000) - bugspolier (pinten) etc.... deasemenea am manulalele de reparatie pt Z1000 si pt Z750 si le pot da oricui doreste.... Va salut! - nu e cea mai frumoasa... dar merge (poza 1!) stire de ultima ora: - noul Z750 (ca cel de 1000 e deja cunoscut) - pozele 2,3,4 Editat Octombrie 24, 2006 de Flipper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanderer Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Salutare! Eu am un Z750 2004 negru de care sunt 99,9% multumit (0.01% se datoreaza vibratiilor intre 6000-8000rot/min) Salut. Avea vibratii si inainte de schimbarea esapamentului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 da... se pare ca asta e problema z-urilor de 750! cel mai rau se resimte in scarite (chiar se desfac suruburile de prindere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoZ Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 astept sa postez aici ca un fiind posesor de z750 2007.momentan sunt doar doritor de z750.din cate am inteles o sa apara pe undeva prin martie.pana atunci orice parere legata de aceasta moto este binevenita...am tot incercat sa aflu pareri despre z dar se pare ca la noi nu e prea cunoscuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 (editat) salutare!am avut un z1000 si din motive financiare a trebuit sa-l dau.super motor!! vrea din nou.cu bugspoiler si chestia aia de radiator s-ar putea sa te pot ajuta,depinde cat esti dispus sa platesti pentru ele. la modelul nou nu-mi prea plac tobele[din poze].nu ma pronunt pana nu-l vad live!astept s-ajung pe la Viena. si legat de chestia ca-s obositoare la drum lung la viteza,mie personal nu mi s-a parut si carena farului era de z 750.peste 200-220 e mai greu de tinut pe drum,iti da impresia ca se ridica fata. am avut un mic accident si dupa reparatie asa arata. asa arata inainte de-al da.99%ca-l iau inapoi. Editat Decembrie 8, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Si eu visez la un Z750 pe cand voi avea finante. Impreuna cu frac'su mai mare mi se pare cea mai cashto naked scoasa vreodata, dpdv al designului. Acu' cand m-oi vedea cu firfireii in mana am sa stau pe ganduri intre Z750 si un CBR 600 f. Daca sunt persoane care pot sa le puna pe astea doua fata in fata as aprecia f mult. De exemplu chestia cu vibratiile lui Z750 intre 6000-8000 de ture nu am gasit-o nicaieri decat aici. Foarte ciudat la un motor in 4 cilindri sa apara astfel de vibratii, mai degraba la un 2 cilindri. PS: Flippere ce consum ai la Z? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Decembrie 11, 2006 Autor Share Postat Decembrie 11, 2006 salut tacanel! ma bucur sa vad ca sunt posesori de Z-uri in romania! din cate stiu eu sunt vreo cateva z1000 prin bucuresti si timisoara dar cred ca posesorii nu intra pe forum! singurul z750 de care mai stiu e unul rosu ce a fost la vanzare pe bikeshop! bugspolier am comandat deja de la www.powerbronze.co.uk! tu cat ai dat pe z1000? sunt curios care sunt preturile in romania .... fester! kestia cu vibratiile am simtit-o pe pielea mea si pe forumurile dedicate z-urilor chiar de discuta intens... vibratiile nu sunt mari dar sunt sesizabile in special la modelele 2004-2005! consumul e cam asa! daca merg 120-140 si fara accelarari bruste ma mandresc cu un 5.2l/100km.... insa daca vrei un mers mai sportiv cu depasiri "rele" consumul sare la 6.5l/100km ... acceptabil totusi.... zic eu! cat despre comparatia z750 cbr600f(4i) eu am mers cu amandoua... sunt diferite ... depinde ce vrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 cat e de diferit pilotajul pe cele doua si la ce se preteaza mai bine una sau alta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 (editat) salut tacanel! ma bucur sa vad ca sunt posesori de Z-uri in romania! din cate stiu eu sunt vreo cateva z1000 prin bucuresti si timisoara dar cred ca posesorii nu intra pe forum! singurul z750 de care mai stiu e unul rosu ce a fost la vanzare pe bikeshop! bugspolier am comandat deja de la www.powerbronze.co.uk! tu cat ai dat pe z1000? sunt curios care sunt preturile in romania .... fester! kestia cu vibratiile am simtit-o pe pielea mea si pe forumurile dedicate z-urilor chiar de discuta intens... vibratiile nu sunt mari dar sunt sesizabile in special la modelele 2004-2005! consumul e cam asa! daca merg 120-140 si fara accelarari bruste ma mandresc cu un 5.2l/100km.... insa daca vrei un mers mai sportiv cu depasiri "rele" consumul sare la 6.5l/100km ... acceptabil totusi.... zic eu! cat despre comparatia z750 cbr600f(4i) eu am mers cu amandoua... sunt diferite ... depinde ce vrei! yt prin timisoara eu am umblat.nu stiu sa mai fie altul.mi-a iesit in bani buni,chiar foarte buni. tinand cont ca-n afara de power commander filtru k&n ceva tobe c-am are de toate la kg mele si la stilul de mers consumul e intre 7 si 10 Editat Decembrie 11, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Februarie 23, 2007 Autor Share Postat Februarie 23, 2007 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...2006-26117.html pauar comander.... hilar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 furaciune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 E pe vine aceasta superbitate. abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Cel mai fain naked! Visez si eu la unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 E pe vine aceasta superbitate. abia astept bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 E pe vine aceasta superbitate. abia astept ... super, sa o stapanesti sanatos! si pe mine ma bate gandu`! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 50 euro si bugspoilerul vreo 70 cu prinderile pentru z1000,cred ca merge si la z 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 uitandu-ma la poza de jos imi dau seama ca o sa fie ceva probleme cu tevile de esapament.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoZ Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 ma intereseaza parerile voastre despre kawa z750(model 2007)...ma bate gandul rau de tot sa-mi comand asa ceva!mie mi se pare extraodinar acest model.singura intrebare ar fi legata de greutate(203kg).mi se pare putin cam grea.io am 1.84 si 75kg..cum o fi?!si ar mai fi intrebarea legata de abs?merita sau nu?modelul cu abs il aduc prin luna mai! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 La 203 (la gol sau la plin???) nu mi se pare asa grea pt un 750. Eu mi as lua cu ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoZ Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 203kg la gol.modelul cu abs are 207...cateva kg in plus sau in minus nu cred ca se simt prea tare la mersul pe strada.sau se simt?!honda cb400 superfour pe care am mers avea 195kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Mi se pare OK 203 kile chiar si la gol. Nu e greu.. si oricum pare destul de coborat centrul de greutate so... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 greutatea nu e deloc mare. arica mea are 235 la gol (sau cel putin fara cei 24l cat e un plin) si o stapanesc detul de bine in teren. eu am 178 si 82kg. nu sunt mare om dar o stapanesc cum trebuie. pe strada nu vei avea nici o problema legata de greutate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoZ Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 ok.in rest z750 mi se pare cea mai buna oferta din toate moto cu care concureaza(hornet,gsr,fz6,bandit,monster)...raport calitate/performante/pret consider ca isi merita toti banii(6850e ddp)!sau poate o vad io cu ochi prea buni...?!pareri de orice fel sunt bine venite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 o iei noua? eu zic sa nu te incurci cu 750, ia-ti un 1000. uh, am unu si sint supermultumit de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoZ Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 o iau noua.unul din principalele motive pt care nu-mi iau 1000 e...pretul!m-am hotarat pana la urma la modelul cu abs.acum intrebarea e: verde sau neagra?!cred ca totusi o sa fie verde.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate