nutzugl Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 monopostul, toba si parbirzul nu le-am pus inca. si pe fata urmeaza sa ii pun semnale cum sunt pe spate cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 ok, ms. o sa iau un set de suruburi pt parbriz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 De unde ai luat toba respectiva/pret si este speciala pentru Z750 sau mai necesita modificari la galerii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 nutzugl Si pe mine ma intereseaza evacuarile, ma tot gandesc sa schimb tobele si nu stiu cu ce. Sa ne spui si noua cum se aude Ixil-ul acela, sunt maxim curios. zyb Gasesti Ixil pe ibei, e cam 230 lire cu livrare inclusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Hmm, asa gasisem Leo Vice la 900 ron cu tot cu serpisori special facut pentru z750 si mi se pare mai de efect . Speram sa fie mai ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 (editat) este speciala pt zet model din 2004. nu trebuie nici o modificare. vine si cu un suport special pt prinderea de scarita pasagerului dar eu o sa i fac la scurt timp prinderea pe scarita din fata pt ca voi scoate scaritele pasagerului. de pe ebay am luat-o. am prins o licitatie putin sub 200euro. este noua. asa normal e cam 240euro+transport. vroiam un mivv dar nu am gasit. in plus asta mi se pare mai faina ca si model de pe ebay am luat toate accesoriile. am mai luat o alarma si oglinzi reglabile/rabatabile bar end ( se monteaza in capetele ghidonului). oglinzile mi se par ok. par bine facute. nu cred ca vor fi probleme din cauza vantului. urmeaza aparatorile laterale pentru radiator cum sunt la z1000 dar nu gasesc nicaieri. daca are cineva de vanzare sa imi zica. astea ar mai fi de luat si gata. oglinzile cu semnale de pe motor sunt de vanzare(sau la schimb pe aparatori laterale radiator de z1000) cine este interesat sa imi dea pm. Editat Mai 23, 2013 de nutzugl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 (editat) cred ca 150ron. intai sa le pun pe celelalte daca cumva nu imi plac le pun inapoi pe astea cu semnale Editat Mai 23, 2013 de nutzugl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 monopostul, toba si parbirzul nu le-am pus inca. si pe fata urmeaza sa ii pun semnale cum sunt pe spate cateva poze Fain motorul. Dupa ce montezi toba sa pui un fisier audio cu sunetul pe care-l scoate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 RookieMe Nebunul de Negru Super Membru 1,229 posts Gender:Male Location:Bucuresti/Suceava Moto: z750 Posted 12 April 2013 - 11:28 PM Pune poze cu el sa il admiram!! E o motocicleta frumoasa si puternica dar Ducati au ceva...intr-adevar, nici eu nu m-as urca pe hornet, fz6 sau alte japoneze naked, sunt prea sterse. In schimb, mi-ar placea un Buell. Quo vadis? Quote MultiQuote 4500 eur si e al tau Pune poze cu el sa il admiram!! E o motocicleta frumoasa si puternica dar Ducati au ceva...intr-adevar, nici eu nu m-as urca pe hornet, fz6 sau alte japoneze naked, sunt prea sterse. In schimb, mi-ar placea un Buell. 4500 eur si e al tau buell xb9sx 2008 , 20000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 (editat) Daca tot vrwti sa va amagiti vedeti ca e un benelli tnt la vanzare aici pe forum ) /index.php?/topic/694204-vand-benelli-tnt-1130/ Editat Mai 27, 2013 de nutzugl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Stie cineva de unde as putea comanda piese mecanice OEM pentru Z750, nu plasticareala ( sau ma rog de unde comandati voi ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 /index.php?/topic/696654-kawasaki-z750/ Vedeti aici poze si sunetul tobei ixil pe zet. Am pus azi toba...se aude cam tare pt mine. Cred ca o sa ii bag un dbkiller sau am sa o vand. Inca ma mai gandesc c sa fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Stie cineva de unde as putea comanda piese mecanice OEM pentru Z750, nu plasticareala ( sau ma rog de unde comandati voi ) . Eu am cumparat de aici /index.php?/topic/628687-piese-originale-kawasaki/ si de la United Motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Pe ebay gasiti tot ce vreti. Dan, cum ti se pare zx6 le in comparatie cu z-ul? de ceva timp imi cam face cu ochiul zx6 model 05. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 am de vanzare pt z750/z1000 din 2004 capac monopost rosu nou nout pret 160ron si un parbriz de z1000 ( se potriveste si la z750) cu un set de suruburi rosii de parbriz pret 160ron. ambele sunt noi nu au fost montate pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Poti sa pui o poza cu parbrizul ? Cat de inalt este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 salut, vezi poza cu parbrizul in pagina 41 din acest topic( poza unde este si toba) are 27cm lungime. se poate monta si mai sus nu neaparat de unde se termina farul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Pe ebay gasiti tot ce vreti. Dan, cum ti se pare zx6 le in comparatie cu z-ul? de ceva timp imi cam face cu ochiul zx6 model 05. Man, sunt doua lucruri total diferite. In primul rand, difera maxim pozitiile, pe zet stai drept iar pe zx6 stai in maini. Cu zetu mergi ok in oras si pe touring, pe zx6 ai alte placeri (mai reising). Eu prefer naked ptr pozitie, ptr relativul confort la touring si ptr ca nu imi da mana sa merg cu 200 km/h ca sa simt placere (de-aia nu tin nici macar parbriz la a mea). La 130 km/h pe zet ai acelasi filing ca pe pe zx6 la 250... Oricum, iti recomand sa probezi un zx6 in conditiile tale de mers, inainte de a face pasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Nu ai drum prin Bucuresti nu ? Sau eventual poti sa il asezi cu mana pe motor sa vad cum ar sta parbrizul respectiv ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 am avut inainte un zx6 mai vechi si era ok pozitia. ma gandesc ca si la zx6 din 05 e cam aceeasi. cred ca o sa incerc un zx6 05 daca o sa dau zetul. @zyb drum in bucuresti n-am dar o sa-i fac o poza cum ar da pe motor cu prima ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 se vinde toba ixil scurta cu 2 iesiri pentru z750 model 04. detalii aici /index.php?/topic/697275-vand-toba-pentru-z750-model-04-scurta-cu-2-iesiri-ca-noua/ si motocicleta e de vanzare. detalii gasiti aici: /index.php?/topic/697220-vand-kawasaki-z750-toate-acteleconsumabilele-la-zi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 (editat) am avut inainte un zx6 mai vechi si era ok pozitia. ma gandesc ca si la zx6 din 05 e cam aceeasi. cred ca o sa incerc un zx6 05 daca o sa dau zetul. Vezi ca nu au legatura pozitiile celor 2 mobre....deloc... Editat Iunie 6, 2013 de d a n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 (editat) eu m am razgandit. Nu cred ca o mai vand. Cel putin nu acum. Capacul monopost si toba le pastrez. Vand doar parbrizul. o poza cum vine pe zet. Se poate pune si mai jos. Editat Iunie 6, 2013 de nutzugl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Vezi ca nu au legatura pozitiile celor 2 mobre....deloc... d a n ai dreptate in legatura cu pozitia pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate