dan_wolf Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 Btw, un set de manete (nu cele default) unde gasesc si eu? Ceva mai fancy asa ... la 200 RON Eu am cumparat manete frana si ambreiaj pentru Z750 de la userul Garcya: /index.php?/topic/688519-oferta-manete-frana-si-ambreiaj-orice-culoare-pentru-orice-moto/page-21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 Pai d-astea am si acum, problema e ca maneta de ambreaj nu se prinde bine ... adica are un joc destul de mare (in gol) pana prinde ambreajul ... nu stiu cum sa explic. Acestea de la baiatul asta se prind perfect? Multam. Eu am cumparat manete frana si ambreiaj pentru Z750 de la userul Garcya: /index.php?/topic/688519-oferta-manete-frana-si-ambreiaj-orice-culoare-pentru-orice-moto/page-21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 Poate nu este reglat bine jocul liber al manetei de ambreiaj. /index.php?/topic/642955-reglare-cablu-ambreiaj/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 (editat) Problema la mine e ca unde se prinde maneta (in video ) surubu ala care prinde maneta, acolo am eu un joc. Surubul este mai mic decat gaura prin care intra (gaura in maneta ma refer). Eu acolo am joc.. cand trag de maneta ... D-asta intrebam daca manelete sunt ok si se prind perfect. Editat Iulie 16, 2014 de Tiesto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 Piesa incercuita in poza de mai jos este la locul ei? daca nu, jocul poate fi de acolo (daca spui ca ai joc la surubul de prindere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Posibil sa imi lipseasca piesa aia. Nu eu am schimbat manetele.. O sa ma uit. Dar la cum se misca aia ar fi de vina. Multumesc Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 eu am luat bucsa aia de pe maneta veche. merg bine ambele manete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Eu nu mai am maneta veche Vreo idee de unde as putea sa iau bucsa aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzaboldan Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Si eu am luat bucsile de la manetele vechi. Poate te ajuta un strungar. Sau la un magazin cu feronerii poate gasesti ceva solutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasiledintomis Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Salut baieti , si eu sunt sunt tentat sa-mi cumpar un Z750 . Intrebarea mea e , se preteaza pentru un incepator cu capul pe umeri ? Avand 1.86 inaltime , doar Z750-ul si Fazerul mi se potrivesc cat de cat , dar din acestea 2 Zetul mi se pare ca arata si se aude mult mai bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Eu tot incepator sunt si mi se pare perfecta. Putere can ai nevoie in rest cuminte. Eu am 1.74 si stau confortabil pe ea. S-ar putea sa fie un pic cam mica pt inaltimea ta dar asta trebuie sa cezi la fata locului. Daca esti din Buc poti venii sa te urci pe a mea sa vezi cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzaboldan Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Si eu zic ca e super ok pt un incepator. Dar cum zice si Tiesto, ar fi mai ok sa te urci pe una sa vezi pozitia. Z-ul este un pic mai mic de statura. Eu am 1.80 si is multumit din toate punctele de vedere:D . Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasiledintomis Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Multumesc dar m-am urcat pe una acum ceva timp , insa nefiind intr-o stare buna am zis sa mai caut . Pozitia pe ea mi se pare cat de cat ok , am inteles ca exista si diverse kituri de inaltare . La scoala am condus doar ceva foarte mic , maxim 250 cm3 , de asta intrebam , cei 110 caluti imi pun semne de intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Salut. 2 rugăminți am si eu la voi: 1. Imi poate pune cineva o poză cu pedala de frână spate facuta de sus? 2. Voi ce consum aveti in oras cu pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Si eu am luat bucsile de la manetele vechi. Poate te ajuta un strungar. Sau la un magazin cu feronerii poate gasesti ceva solutie. Corect! Tiesto daca nu gasesti ceva apropiat prin magazinele de bricolaj am sa incerc sa-ti fac un desen de executie cu cote. Salut. 2 rugăminți am si eu la voi: 1. Imi poate pune cineva o poză cu pedala de frână spate facuta de sus? 2. Voi ce consum aveti in oras cu pasager? Daca maine nu ploua te ajut eu cu cate poze vrei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 vasiledintomis,eu am 1,90 si nu am probleme cu el mi se pare ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzaboldan Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 @dark_lord86... sper sa.ti fie de folos pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 @mitzaboldan multumesc mult. acu inteleg de ce stateam eu rau cu piciorul drept... am pedala stramba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Caut si eu un ax pentru roata fata pt un Z750 2008.... Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Corect! Tiesto daca nu gasesti ceva apropiat prin magazinele de bricolaj am sa incerc sa-ti fac un desen de executie cu cote. Daca maine nu ploua te ajut eu cu cate poze vrei . Dan, nu am gasit nimic din pacate. Ma poti ajuta cu desenul? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Tiesto vezi pdf-ul de mai jos. bucsa maneta ambreiaj_draft.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 am un mivv ghibli la vanzare ce este de pe z 750 data jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Stie cineva daca se potriveste axul fata de pe un kawasaki z750 2004-2006 pe un z750 2008? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Pret? am un mivv ghibli la vanzare ce este de pe z 750 data jos » Post actualizat in 05 Aug 2014 15:04Multumesc Dan. Raman dator cu o bere daca esti / ajungi prin Bucuresti. Tiesto vezi pdf-ul de mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate