Sari la conținut

vasiledintomis

Membru
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vasiledintomis

  1. Salut, cat ma costa o verificare înainte de cumpărare și cam cat durează? Trebuie să mă programez dinainte?
  2. Salut , pana de curand cautam un naked /semicarenat insa datorita ofertei mici ma uit de un f4i dupa 2002 ca primul motor .Am cateva intrebari daca puteti sa-mi raspundeti ... Cum este confortul la drumuri mai lungi , gen Constanta- Bucuresti ( autostrada) , cat si in oras ( Buc ) ? Am 1.86 inaltime . Cat de iertatoare este pentru un incepator ? La ce probleme tehnice ar trebui sa ma astept / sa verific la momentul cumpararii ? Stiu ca-s 1009 pagini de citit dar sper sa economisesc cele 2 saptamani cat mi-ar trebui sa citesc tot ..
  3. Vreo solutie pentru cumpararea unei motociclete in weekend cand fiscul nu lucreaza , exista ? Ma refer la viza pe acea fisa de inmatriculare sau certificat fiscal . Nu cred ca vreun vanzator o sa-si bata capul prea mult sa-mi ofere mie actele de care am nevoie dupa ce i-am dat deja banii .
  4. N-am zis ca am vazut la tv . In unele zone se poate sa-ti ia mana cu maceta pe strada daca ai un ceas mai misto
  5. Interesanta ideea , insa eu unul nu mi-as lua iubita in asa ceva , mai ales dupa ce am vazut ce e in Africa ... Valoarea vietii e egala cu 0 acolo , cel mai mic lucru care ti se poate intampla e sa va lase in fundul gol si fara motor.
  6. Am vazut amandoua modelele. ... Cel din 2003 arata bine ,la 28000 km, a fost scapat pe ambele parti cu zgarieturi minore. Nu are plasa de protectie la radiator . Discurile sunt ok si cauciucurile de pe leviere . Motorul merge rotund, nu scoate fum , insa culoarea uleiului este maronie , la doar 200 km cat zice ca a facut proprietarul dupa schimbul lui. Cel din 2005 ,la 52000 km a fost scapat si el, cu 2 indoituri mici pe rezervor , codita zgariata , si capacul motor stanga inlocuit , cica de la crashpadul care s-a indoit si a intrat in capac. Discurile sunt mai uzate decat la modelul 2003 si cauciucurile de pe leviere sunt uzate. Motorul nu merge chiar asa de rotund ca la modelul 2003 , dar uleiul pare nou, proprietarul zice ca are cam 100km de la schimb. Voi ce spuneti?
  7. Cea din 2003 are 28000 km , cea din 2005 are 50.000 , nu pot baga mana in foc pentru niciuna ca-s reali . Ambele arata bine . Cam cat tin motoarele astea pana incep sa apara problemele , in caz ca sunt intretinute corespunzator ?
  8. Salut , am in vedere achizitionarea unei Honda Hornet , daca puteti sa-mi dati niste sfaturi as fi recunoscator . Eu am 1.86 si 85 kg , incap bine pe acest motor ? Am gasit pana acum 2 modele , unul din 2003 la 2000 euro si unul din 2005 la 2400 euro , cel din 2005 avand furca upside-down si toba sport ( posibile probleme la rar) . Fiind incepator ,care credeti ca ar fi mai potrivit ? Ceva bube specifice modelelor la care ar trebui sa fiu atent ?
  9. Pe langa vibratii mai ai si variatiile de temperatura de luat in calcul. Eu am reparat acum cativa ani un actuator auto tot cu o rasina bazata insa pe un component ceramic, insa tu ai putea sa te uiti dupa ceva mai flexibil .
  10. Multumesc dar m-am urcat pe una acum ceva timp , insa nefiind intr-o stare buna am zis sa mai caut . Pozitia pe ea mi se pare cat de cat ok , am inteles ca exista si diverse kituri de inaltare . La scoala am condus doar ceva foarte mic , maxim 250 cm3 , de asta intrebam , cei 110 caluti imi pun semne de intrebare.
  11. Salut baieti , si eu sunt sunt tentat sa-mi cumpar un Z750 . Intrebarea mea e , se preteaza pentru un incepator cu capul pe umeri ? Avand 1.86 inaltime , doar Z750-ul si Fazerul mi se potrivesc cat de cat , dar din acestea 2 Zetul mi se pare ca arata si se aude mult mai bine .
  12. Am 28 ani si 85 kg , motorul e din 2006. Ce am observat la prima vedere , cand accelerez de la relanti are o mica intarziere de parca i-ar da in nas , asta pe liber.
  13. Vreau sa-mi iau un z750 , primul motor . Ce credeti, e prea puternic ? Pe altceva mai mic nu prea incap,avand 1.85 si stau cam chinuit pe ele. Are ceva probleme seria asta la care ar trebui sa fiu atent ?
  14. Din sfaturile voastre am inteles ca am nevoie de urmatoarele: Contract vanzare cumparare + fiscal de la primul proprietar Contract de vanzare cumparare +fiscal de la proprietarul actual Carte , talon , asigurare(facuta de mine in vederea inmatricularii) Certificat identificare ,care mi se da dupa ce ma duc la rar pt poze, serii&shit , in vederea inmatricularii pe numele meu Mai am nevoie cumva de actele de italia de la primul proprietar care a inmatriculat-o pe Ro?
  15. Dar se poate merge cu el asa ? Stiam ca e o chestie cu cele 30 zile in care tre sa-l inmatriculezi sau sa-l treci in evidenta la primarie
  16. Vreau sa iau un motor. dar situatia e un pic mai complicata. Proprietarul de acum ,din cta , a luat-o de la cineva din buzau in toamna , dar n-a inmatriculat-o pe numele lui , moto avand tot numere de buzau . El spune ca a luat-o in evidenta la fisc. pe talon apare doar vechiul proprietar . Celalalt proprietar a fost cel care a adus-o din italia. Nu am vazut contractul de vanzare cumparare intre actualul si fostul proprietar , dar el zice ca-l are , desi mi s-a parut cam defensiv ,in sensul ca n-ar vrea sa-l arate. Ce recomandati sa fac in situatia asta?
  17. Ma bate gandul sa-mi cumpar un Fazer din 2005 , cu 33 mii km, insa as dori si sfatul vostru. L-am vazut are cateva zgarieturi , cadrul pe partea dreapta are vopseaua matuita pe o portiune . N-a pornit la 4 grade , baiatul a dus la incarcat bateria , si azi la 9 grade a pornit din prima. As avea cateva nelamuriri : - cand am bagat in prima treapta , s-a simtit un zvac , chiar daca nu am dat drumul la ambreiaj , la voi cum e ? - de unde se ridica seaua? E un pic cam joasa pentru mine . - la pornire a scos ceva fum alb , dupa ce s-a incalzit nu se mai observa , e normal ? Alte informatii : - cateva zgarieturi pe carena si rezervor , cadrul pe partea stanga are vopseaua matuita pe o portiune. - anvelopele sunt din 2010 - are doar o singura cheie , asa a luat-o - Bujiile au cel putin 3 ani , uleiul in furca la fel , kitul de lant la fel , n-au fost schimbate in 12000 km . - Motocicleta a fost tinuta in curte pe timpul iernii, cu 2 prelate ,de cand a fost adusa in RO . Cam cat preconizati ca ar merita , si cat ar trebui sa bag in ea ?
  18. Ce parere aveti , pentru cineva de 1.85 inaltime si 84 kg Er-6n este prea mica ? Nu am incercat sa vad cum stau pe ea , e aceeasi pozitie ca pe fazer ?
  19. De vreo cateva luni caut motorul ideal pentru mine , imi placea SV 650S , dar pozitia pe el e nasoala rau . Am 1.85 , 84 kg si stateam cam strans . Mi-a placut insa pozitia pe un Fazer,mai relaxanta , dar sunetul de drujba ma tine la distanta , no offence pentru proprietari . Puteti sa-mi recomandati un motor ce se preteaza pentru incepatori , cu o postura gen cea de pe Fazer , si V-twin sau altceva care se aude mai decent ? La pret ma gandesc in jur de 2500 euro, multumesc.
  20. La ce fata de tantalau are ma mir ca era in echipament si nu in slapi . Cum dracu sa umbli la 36 de ani cu una de 17 , astia ne fac de ras specia.
  21. Echipament ar trebui sa-ti iei in functie de gradul de protejare , nu la ce fel de motor se asorteaza ca nu suntem gagici . Eu mi-am luat niste ghete Alpinestars SMX plus , echipament textil , casca integrala cu grafica verde+negru , iar la motor tindeam catre un SV650 S . Daca acum ma intereseaza un dragstar asta inseamna ca ar trebui sa-mi vand si echipamentul ca nu da bine la gagici ?
  22. Am vazut recent un sv650s din 2005 . Porneste mereu cu faza scurta aprinsa, nu se poate opri ,asa trebuie sa fie sau... ? In plus motorul intrerupe la pornire, nu bate ,dar nici nu merge regulat , cel putin 2-3 min pana se incalzeste. Arata foarte bine ,chiar suspect de bine, am vazut doar o zgarietura pe carena si aripa fata care e prinsa mai intr-o parte . Voi ce ziceti ?
  23. Aseara , un retardat pe motor a trecut la 5 cm de mine si prietena mea , noi traversam regulamentar pe trecere . Binenteles ca a trecut cu cel putin 100 , n-am avut timp sa vad nici numarul , nici modelul mobrei . Acum inteleg de ce multi pietoni/conservari ne doresc "numai de bine" . Oricum dupa stilul de mers nu cred sa mai traiasca mult , il vedem in curand la rubrica Accidente, sper sa nu mai ia pe nimeni dupa el.
  24. Nu ma durea dar s-a incalzit foarte tare capul , am purtat-o cam 10 min .
×
×
  • Creează nouă...