Sari la conținut

Zona Crangasi - Giulesti & 1 Mai - Grivita

Postări Recomandate

Salut

De putina vreme am si eu permis/motor, stau prin zona o sa incerc sa apar si eu in seara asta.

Bafta

Salut! Uite un om care zice ca s-ar putea sa ajunga la birou, si intr-adevar vine! sa stapanesti sanatos motorul, fara incidente! si ...mare grija...mie una mi s-a parut foooooarte mare si ucigator de-a dreptul!

fratilor dar voi n-aveti servici ?

INCA avem...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

ohohoho, pe tine CHIAR trebuie sa te vedem la fata neaparat! tin sa-ti spun ca intreaga mea familie e lesinata dupa intruderul tau; prietenul sora'mii merge pe "rute" ocolitoare numai ca sa-ti vada motorul. Noi stam pe Turda, fix langa reprezentanta Ford, asa ca ti-ai gasit si alti vecini pe aici! Te asteptam saptamana viitoare la "birou".

sedinta s-a tinut pana pe la 1 azi-noapte, dupa care toata lumea s-a deplasat catre alt "sediu" - a se citi "terasa zodiac" de pe 1 Mai. Si...nu este o exceptie de la regula...in mod obisnuit asa se sta la birou, saptamana de saptamana. Bine, unii dintre noi ;) chiar zi de zi....

:cheers: sap viitoare vin la birou

Link spre comentariu

mare grija la pretenu lu` sora lu` SZERZO ca pune mana :cheers:

tu ar trebui sa stii cel mai bine! cre' ca de-aia ai renuntat sa-ti mai parchezi motoreta in fata blocului ... ;) La cat a pipait-o , mai avea un pic si-i lua vopseaua.

Link spre comentariu

LA Multi Ani Sorin!! :cheers:

Incet-incet reinvie topicul asta si apar oameni noi, ceea ce e bine!! Ok, la cat plecam astazi la mare??!!!!Si pana la urma care mergem??

Link spre comentariu

LA Multi Ani Sorin!! :cheers:

Incet-incet reinvie topicul asta si apar oameni noi, ceea ce e bine!! Ok, la cat plecam astazi la mare??!!!!Si pana la urma care mergem??

;) :) :D

LA MULTI ANI SORINE !!!!!!!!

:burnout: :burnout: :burnout:

io la 2 scap de la serv. sunt gata. da un semn cand ne vedem la mine.

cu restul nu am vb. propun sa ne strangem la birou, dam 2 telefoane bem o cafea si plecam

cine nu merge acum vine pe seara cu Cer

Link spre comentariu

multe salutari de la mare (locatia secreta)

.... :) ....naspa rau aici :blink: ...bere rece,,,apa calda...manele lipsa....liniste...ce sa mai...foarte rau ,,ne chinuim.

totusi va asteptam...adaug 2-3 poze de inceput

post-40522-1218877587_thumb.jpg

post-40522-1218877640_thumb.jpg

post-40522-1218877703_thumb.jpg

Link spre comentariu

LA Multi Ani Sorin!! :)

haus ma.....la semnatura....combinezonu`...e ala care te-ai bashit in el ? :blink:

Link spre comentariu

poate ne aduci si poze de pe unde ai fost :)

cine merge sambata dimineata la Snagov la intrunirea Pro Bike?

pana acum doritori sunt 2: eu si Sebastian

Link spre comentariu

Foaaarte frumos la mare, apa a fost extraordinar de calda si de buna :). Astept cu mare interes pozele si, cum vremea va mai tine asa, propun sa mai mergem o data pana la sfaristul verii sa ne balacim!!

Link spre comentariu

cine merge sambata dimineata la Snagov la intrunirea Pro Bike?

pana acum doritori sunt 2: eu si Sebastian

Poate vom fi mai multi, caci Parada Moto se va transforma intr-o manifestare cu mesajul "Respect in trafic". Detalii aici: Campania Respect in trafic :)

Editat de Dominator72
Link spre comentariu

neata !! ce se mai vinde paici ? o umblare pana colo dincolo ? un client la motor ? sfertu meu (k jumatate m-am lasat sa imi caut :) )

Pai, din umblari tocmai ce ne-am intors ( vezi pozele de la mare , in special cu frumosul Pegaso pe plaja, etalandu-se in lumina lunii, in intreaga lui splendoare).

Cat despre clienti la motor...daca vorbim de Freewind, slabe sanse! :blink:

Link spre comentariu

Hai noroc

Eu sunt nou ca membru, mai vechi ca cititor.

M-am hotarat dupa ce am vazut ca exista o comunitate in zona unde stau - Turda la mijloc intre pod si 1 Mai.

Am inteles de pe forum ca se mai aduna lumea de prin zona si daca mai e loc as veni si eu la o vorba si o bere data urmatoare.

Pana atunci urari de bine si vreme de dat cu motoru la toata lumea

Link spre comentariu

Hai noroc

M-am hotarat dupa ce am vazut ca exista o comunitate in zona unde stau - Turda la mijloc intre pod si 1 Mai.

Da' cum de nu ti-oi fi vazut motorul pana acum? Hai, te asteptam joi la birou. Daca esti " timid" si nu vrei sa apari direct in fata multimii, putem stabili un punct de intalnire , si mergem grupati spre birou noi astia, rezidentii de pe Turda ( si suntem deja vreo 5).Asteptam un semn

l.e. mi se pare mie sau stai pe langa Scoica?

Editat de SZERZO
Link spre comentariu