fuzzy Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 hehe... las' ca poate asa gaseste loc de iernat ptr viespe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 hehe... las' ca poate asa gaseste loc de iernat ptr viespe o tin eu cu placere si free of charge ca stau la curte!! da' sa lase cheia si sa nu-i puna alarma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 19, 2007 Autor Share Postat Decembrie 19, 2007 (editat) de cand cu mishu la spital, merenptah dupa barbati, si eu dupa femei si dupa barbatii "lu' " merenptah..........ati inceput sa aveti "curaj"...... eeee...lasaaa........ca vorbim noi joi..... bai coai.e, tu sa vii sa continuam sedintele foto . @Merenptah: adevarul va iesi la iveala joi... eu sunt cuminte, nush despre ce tot vorbiti acilea . Mama ei de viata. Sa vina primavara s-o linistesc la drum ca prea pune toata lumea mana pe ea. Ce e curva?? Ai dreq. pot sa pun si eu mana pe ea? Editat Decembrie 19, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 10 mii atinsu' 50 mii calaritu. Macar daca e curva, sa fie curva mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 (editat) @Merenptah: aha, deci vrei partea 2 a sedintei foto da? deci tii cu lupul tu Ptr restu': viespea lu Oryon e cea mai buna, calitate garantata, etc, etc, etc... (poate prind si io o runda 4free ) Editat Decembrie 19, 2007 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 19, 2007 Autor Share Postat Decembrie 19, 2007 10 mii atinsu' 50 mii calaritu. Macar daca e curva, sa fie curva mea. pai atunci ma bag la calarit, barem stiu o treaba . @Merenptah: aha, deci vrei partea 2 a sedintei foto da? deci tii cu lupul tu intotdeauna... iar daca ice-ul e lupu', atunci voi considera ca tu esti scufita rosie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 cata chatul fratilor. ia spuneti care se baga la un mic drum vineri spre dobrogea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 intotdeauna... iar daca ice-ul e lupu', atunci voi considera ca tu esti scufita rosie. M-am fript... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 BAI! Ce e aici? v-atio luat-o in cap??? De cand veteranii nu mai intra ati transformat forumu in ciat???bleah... Noii veniti/ venite sa faca bine sa se recomande asa cum s-a intimplat si cu fuzzy si oryon ca altfel ma supar!...si n-ati vrea sa ma vedeti suparat... S-ar putea sa vin maine ca sa va vad la fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Aveti o bere de la mine domnu'. ...deci cam trebuie sa veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 19, 2007 Autor Share Postat Decembrie 19, 2007 BAI! Ce e aici? v-atio luat-o in cap??? De cand veteranii nu mai intra ati transformat forumu in ciat???bleah... adica io ce-s bey? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Salutari la toata lumea (veche si noua) Am (ce n-as mai fi ) revenit pe meleagul care ne ia tot timpul. Sorry, da azi nu pot veni la birou ca am petrecerea cu serviciul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 Salutari la toata lumea (veche si noua) Am (ce n-as mai fi ) revenit pe meleagul care ne ia tot timpul. Sorry, da azi nu pot veni la birou ca am petrecerea cu serviciul pai bine, bre, ce cauti inapoi? eh, nevermind, welcome back , te asteptam cand poti sa ne pove de pe unde te-ai preumblat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 (editat) Danke you! Editat Decembrie 20, 2007 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 (editat) dragii babei, pentru ca joia trecuta nu am reusit, din varii motive, revin cu propunerea pentru azi, care aveti, care puteti, sa strangem niste banuti pentru mishu, caci vine craciunul, pe care il va petrecere in spital. motiv pentru care, in functie de ce se va strange, v-as propune sa ii luam un mini bradut artificial (gloabe am eu o gramada acasa) pe care sa-l aibe acolo, sa ii inveseleasca craciunul petrecut in spital , si o pereche de sosete haioase (deja am ochit unele, ca tot poarta asa ceva in spital ). restul banutilor ii dam cash mamei lui mishu. de asemenea, propun sa-i scriem cateva vorbe pe o felicitare, aduc eu felicitarea ca posed si asa ceva in dotare. maine am liber si am anuntat-o deja pe mama lui mishu ca merg la el, sa ii vad si pe dumneaei si pe mishu. pe la birou ajung azi pe la 20.00-20.30. ne vedem acolo . Editat Decembrie 20, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 BAI! Ce e aici? v-atio luat-o in cap??? De cand veteranii nu mai intra ati transformat forumu in ciat???bleah... Noii veniti/ venite sa faca bine sa se recomande asa cum s-a intimplat si cu fuzzy si oryon ca altfel ma supar!...si n-ati vrea sa ma vedeti suparat... S-ar putea sa vin maine ca sa va vad la fata Am inteles sa traiti!!! Andreea/26/Giulesti. Sunt mandra "propretara" a unei babutze, Suza, de 400. Ce sa mai zica fata??? Astept cu nerabdare sa va cunosc.. vai de voi!!!! De scapat, colegii aia ai tai de la oameni, au zis ca nu mai scap.. insa speranta moare ultima!!! Sper sa ajung si eu azi la "birou" (ce-mi place cum suna!!! ca eu sunt om de teren!!! ) candva dupa 20:00. @Fuzzy: Dau un tel mai tarziu de verificare si confirmare a locatiei. paaaaaa ps daca am omis ceva, astept intrebari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Lumeee! Care veniti? --- Mesaj completat în 20 Dec 2007 22:11 -------------Si asteptam primele reactii la cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Lumeee! Care veniti? <small>--- Mesaj completat în 20 Dec 2007 22:11 -------------</small><br/>Si asteptam primele reactii la cald hmm... cald, cald... tot mai cald... din ce in ce mai cald.... off mah la va gandeati?? s-a facut cald in masina, v-am zis ca pana acasa se incalzeste ticozaurul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Lumeee! Care veniti? <small>--- Mesaj completat în 20 Dec 2007 22:11 -------------</small><br/>Si asteptam primele reactii la cald ai baut fah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Sumthin' sumthin'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 hmm... cald, cald... tot mai cald... din ce in ce mai cald.... off mah la va gandeati?? s-a facut cald in masina, v-am zis ca pana acasa se incalzeste ticozaurul!!! s-au deschis si geamurile de cald ce era ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 deci a ramas pe vineri intalnirea, nu? s-o credeti voi ca nu apar joi!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Ba nu... deci, prin hotarare generala, a consiliului, joi (VINERI!!!!) ramane ziua sedintei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 nu ii mai dati lui fuzzy sa bea!!! are probleme cu... ficatul, da, nu are voie alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate