metaxa Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 iar altii le tin in topcase, la pastrare, tot de-o luna... tu din ce categorie faci parte? ........am inteles, topcase nu ai papusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 LA MULTI ANI, SORINE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 esti vecin cu mine,eu stau pe gala galaction am un vzr galben de 1800 ohohoho, pe tine CHIAR trebuie sa te vedem la fata neaparat! tin sa-ti spun ca intreaga mea familie e lesinata dupa intruderul tau; prietenul sora'mii merge pe "rute" ocolitoare numai ca sa-ti vada motorul. Noi stam pe Turda, fix langa reprezentanta Ford, asa ca ti-ai gasit si alti vecini pe aici! Te asteptam saptamana viitoare la "birou". tinand cont ca la ora asta am ajuns acasa, nu va mai vad sedinta s-a tinut pana pe la 1 azi-noapte, dupa care toata lumea s-a deplasat catre alt "sediu" - a se citi "terasa zodiac" de pe 1 Mai. Si...nu este o exceptie de la regula...in mod obisnuit asa se sta la birou, saptamana de saptamana. Bine, unii dintre noi chiar zi de zi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 fratilor dar voi n-aveti servici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 SalutDe putina vreme am si eu permis/motor, stau prin zona o sa incerc sa apar si eu in seara asta. Bafta Salut! Uite un om care zice ca s-ar putea sa ajunga la birou, si intr-adevar vine! sa stapanesti sanatos motorul, fara incidente! si ...mare grija...mie una mi s-a parut foooooarte mare si ucigator de-a dreptul! fratilor dar voi n-aveti servici ? INCA avem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 esti vecin cu mine,eu stau pe gala galaction am un vzr galben de 1800 mare grija la pretenu lu` sora lu` SZERZO ca pune mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 ohohoho, pe tine CHIAR trebuie sa te vedem la fata neaparat! tin sa-ti spun ca intreaga mea familie e lesinata dupa intruderul tau; prietenul sora'mii merge pe "rute" ocolitoare numai ca sa-ti vada motorul. Noi stam pe Turda, fix langa reprezentanta Ford, asa ca ti-ai gasit si alti vecini pe aici! Te asteptam saptamana viitoare la "birou". sedinta s-a tinut pana pe la 1 azi-noapte, dupa care toata lumea s-a deplasat catre alt "sediu" - a se citi "terasa zodiac" de pe 1 Mai. Si...nu este o exceptie de la regula...in mod obisnuit asa se sta la birou, saptamana de saptamana. Bine, unii dintre noi chiar zi de zi.... sap viitoare vin la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 mare grija la pretenu lu` sora lu` SZERZO ca pune mana tu ar trebui sa stii cel mai bine! cre' ca de-aia ai renuntat sa-ti mai parchezi motoreta in fata blocului ... La cat a pipait-o , mai avea un pic si-i lua vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 LA MULTI ANI, SORINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 LMA Sorin! ("Sedintele" se prelungesc deobicei pana in orele tarzii ale noptii. Pe la 10 sigur era cineva. De-abia ce-am ajuns io la 11, si am mai stat pana pe la 1) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 la multi ani sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 LA Multi Ani Sorin!! Incet-incet reinvie topicul asta si apar oameni noi, ceea ce e bine!! Ok, la cat plecam astazi la mare??!!!!Si pana la urma care mergem?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 LA Multi Ani Sorin!! Incet-incet reinvie topicul asta si apar oameni noi, ceea ce e bine!! Ok, la cat plecam astazi la mare??!!!!Si pana la urma care mergem?? LA MULTI ANI SORINE !!!!!!!! io la 2 scap de la serv. sunt gata. da un semn cand ne vedem la mine. cu restul nu am vb. propun sa ne strangem la birou, dam 2 telefoane bem o cafea si plecam cine nu merge acum vine pe seara cu Cer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tracul Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 multe salutari de la mare (locatia secreta) .... ....naspa rau aici ...bere rece,,,apa calda...manele lipsa....liniste...ce sa mai...foarte rau ,,ne chinuim. totusi va asteptam...adaug 2-3 poze de inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 LA Multi Ani Sorin!! Incet-incet reinvie topicul asta si apar oameni noi, ceea ce e bine!! Ok, la cat plecam astazi la mare??!!!!Si pana la urma care mergem?? haus ma.....la semnatura....combinezonu`...e ala care te-ai bashit in el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 neata toata lumea ce bine e in bucuresti... imi pare rau de cei care sunt deja la mare Si btw... freewindu e mai marfa decat aprilia pegaso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Da da' n-are Rotax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Salutare, bine v-am regasit! Multam mult pentru urari! Ne vedem si povestim joi, O.K.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 poate ne aduci si poze de pe unde ai fost cine merge sambata dimineata la Snagov la intrunirea Pro Bike? pana acum doritori sunt 2: eu si Sebastian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Foaaarte frumos la mare, apa a fost extraordinar de calda si de buna . Astept cu mare interes pozele si, cum vremea va mai tine asa, propun sa mai mergem o data pana la sfaristul verii sa ne balacim!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) poze de la mare: Editat August 18, 2008 de SZERZO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 pacat ca nu a fost frig seara sa simti lipsa unor sosete groase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 "Dude, what does mine say?" "Oby! What does mine say?" "Lary! What does mine say??" "Oby!! What does mine say?" "Lary!..." etc. lulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) cine merge sambata dimineata la Snagov la intrunirea Pro Bike?pana acum doritori sunt 2: eu si Sebastian Poate vom fi mai multi, caci Parada Moto se va transforma intr-o manifestare cu mesajul "Respect in trafic". Detalii aici: Campania Respect in trafic Editat August 18, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 neata !! ce se mai vinde paici ? o umblare pana colo dincolo ? un client la motor ? sfertu meu (k jumatate m-am lasat sa imi caut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate