doctoril Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 eu nu am mai putut sa ajung aseara sa-mi iau sosetele cum a ramas: cine merge la Snagov la parada? si la ce ora ne vedem maine si unde? in afara la Alinutza care pleaca de azi la Breaza, maine mai merge cineva la Breaza? dupa parada ProBike sau direct acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 la ora 14:00 plec eu la breaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Maine la ora 10.00 ne intalnim la birou si plecam spre snagov. Restul decidem pe parcurs. Editat August 22, 2008 de larryboss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Salutari, Am lipsit aseara, pentru ca miercuri seara am avut un mic incident neplacut din cauza cauciucului fatza: m-am pravalit pe podul grant. Ce credeam eu ca e doar o julitura la genunchi, a fost de fapt nush ce dezlipire de nush ce la plamani, s-a adunat lichid....si de aici o intreaga distractie. Acuma sunt pe antibiotice si punctii(daca mai e cazul). Sper sa ma recuperez repede pentru ca am o stare de rau general de nu va explic....Am ajuns acum cateva ore acasa, la interventia unui bun prieten medic acolo, ca altfel cine stie cand scapam. S-ar putea sa nu mai apar o perioada, o sa plec in Cluj la niste controale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 si ti-am zis sa ai grija de corpul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Salutari, Am lipsit aseara, pentru ca miercuri seara am avut un mic incident neplacut din cauza cauciucului fatza: m-am pravalit pe podul grant. Ce credeam eu ca e doar o julitura la genunchi, a fost de fapt nush ce dezlipire de nush ce la plamani, s-a adunat lichid....si de aici o intreaga distractie. Acuma sunt pe antibiotice si punctii(daca mai e cazul). Sper sa ma recuperez repede pentru ca am o stare de rau general de nu va explic....Am ajuns acum cateva ore acasa, la interventia unui bun prieten medic acolo, ca altfel cine stie cand scapam. S-ar putea sa nu mai apar o perioada, o sa plec in Cluj la niste controale. te-am sunat toti aseara...eram ingrijorati ca nu mai apari! deci asta era explicatia, fir-ar sa fie! ai si tu grija si sa ne tii la curent neaparat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) te-am sunat toti aseara...eram ingrijorati ca nu mai apari! deci asta era explicatia, fir-ar sa fie! ai si tu grija si sa ne tii la curent neaparat... Nu puteam sa raspund pentru ca imi tinea Rox telefoanele, eu eram dintr-un cabinet in altul. Prietenul meu doctor zicea: "blestemele tata, ti-am zis eu sa-ti iei role ca eu sunt la ortopedie si te tratam direct eu" . Imi doresc insanatosire grabnica Editat August 22, 2008 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Nu puteam sa raspund pentru ca imi tinea Rox telefoanele, eu eram dintr-un cabinet in altul. Prietenul meu doctor zicea: "blestemele tata, ti-am zis eu sa-ti iei role ca eu sunt la ortopedie si te tratam direct eu" . Imi doresc insanatosire grabnica Coane, ai grija de tine macar de-acu' inainte! Si nu incerca pe role pana nu te inzdravenesti (oare ai fost vreodata "zdravan"? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Ok..Hai ca m-am umplut de spume..Cica inca o punctie si sunt ca nou. Cu toate astea, rog toata trupa sa ma ajute cu linkuri, numere de telefon, idei de magazine, pentru a-mi lua un cacuciuc de fatza 120/60 zr 17 55W. Nu ma intereseaza marca, sa fie cat mai ieftin (s-au dus ceva banuti la spital)....... Coane, ai grija de tine macar de-acu' inainte! Si nu incerca pe role pana nu te inzdravenesti (oare ai fost vreodata "zdravan"? ) Chiar am avut, sa va zica Oryon ca mergeam incet de tot, asta a fost marele meu noroc ca noaptea asta era ultima mea noapte pe pamant, maine venea inmormantarea ).... Cu role nu incerc sa moara pestii, de cand m-am dat cu patinele asta iarna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Ok..Hai ca m-am umplut de spume..Cica inca o punctie si sunt ca nou. Uite! Vezi? Asta-i defectu' tau! Ca faci ca berea. Adica te umplii de spume. In cazul asta mi se pare normal ca si cadrele medicale sa iti faca iar punctie! Gluma-i gluma, da' saga nu-i deloc amunzanta, asa ca... ce vrei sa faci chiar acu' cu cauciucu'? Sa ti-l pui pe fata si sa te dai iar pe podu' Grand chiar si asa, fara sa se vindecat locul de la punctie? Nu mai bine astepti tu sa fie gata pasajul de la Basarab? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Uite! Vezi? Asta-i defectu' tau! Ca faci ca berea. Adica te umplii de spume. In cazul asta mi se pare normal ca si cadrele medicale sa iti faca iar punctie! Gluma-i gluma, da' saga nu-i deloc amunzanta, asa ca... ce vrei sa faci chiar acu' cu cauciucu'? Sa ti-l pui pe fata si sa te dai iar pe podu' Grand chiar si asa, fara sa se vindecat locul de la punctie? Nu mai bine astepti tu sa fie gata pasajul de la Basarab? Sunt bine!!! Chiar incep sa ma simt foarte bine ca pot ridica mana dreapta si cand tusesc vomit doar putin .Xena a zis ca daca de acum am o noua pasagera, vrea si ea ceva nou . N-am ascultat-o si uite unde am ajuns.... Editat August 22, 2008 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Nu mai bine astepti tu sa fie gata pasajul de la Basarab? Buna asta, buna! Si, nu in ultimul rand, incurajatoare... @shuvyx : baiatu', sa inteleg ca la urmatoarea iesire vii cu masina? O sa fii undercover...miostorciclist sub acoperire A propos: nu-mi dai mie "SF-ul" ( ca sa zic asa...) pana te faci tu bine? Nu de alta, da' sa nu prinda rugina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Buna asta, buna! Si, nu in ultimul rand, incurajatoare... @shuvyx : baiatu', sa inteleg ca la urmatoarea iesire vii cu masina? O sa fii undercover...miostorciclist sub acoperire A propos: nu-mi dai mie "SF-ul" ( ca sa zic asa...) pana te faci tu bine? Nu de alta, da' sa nu prinda rugina... Ajuta-ma sa-i gasesc "pantof" de fatza si ti-l dau ..Altfel nu vreau sa-mi fii tovarasa de punctii ca doare al dracu . Uite, tocmai acum imi promite seful ca saptamana viitoare primesc masina, in sfarsit . L.E. I'm back de la spital. Nu s-a mai colectat nimic, raman insa pe antibiotice pana la urmatorul control (spre dezamagirea unei doamne/domnisoare care se bucura de incidentul meu ....dar asa e cu facerea de bine) Editat August 22, 2008 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Nu de alta, da' sa nu prinda rugina... Futil. E Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Plimbarica mare si frumoasa peste doua saptamani! Detalii mai jos: Transaplina Enduro-tour 2008, 5-7 sept 2008 (primul weekend din septembrie) Pana acum, in afara de mine, mai contam pe: Tracul (Domi), Dan (alt Domi), Doctoril (Transalp), Dinu (V-Storm). Se mai gandeste Larry Il asteptam pe Shadow inapoi in tara, sa vedem daca are posibilitatea sa ne onoreze cu prezenta. Dar Harciogu? Ce zici, ne insotesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 m-ash baga si eu cu f650gs sa completam gama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 pt cine nu mai are rabdare pana maine la 10 la birou, o sa fie mai multe moto care se strang la 9.00 la Arc si pleaca de acolo spre Snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 m-ash baga si eu cu f650gs sa completam gama Super tare! Esti binevenit! Anunta si pe forumul de intalniri/evenimente, unde a fost anuntata plimbarica, adica aici, ca asa e frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) 'Na seara gashca, Pentru cei care nu au ajuns la Snagov..peisajul a fost ok, atmosfera ok, concursurile ok (Larry si Raluca au castigat o casca si 4 l de ulei si toate astea datorita tzoalelor mele ). Din pacate astazi n-am mai putut ajunge cu voi, Rox s-a facut foc si para ca n-am luat-o si pe ea si astazi am ajuns pe la Valea Doftanei la facut de mici si fripturi ...drept pedeapsa . Astept cu interes pozele mai ales pe cele de la concursul cu franghia(unde am uitat si de plamani, accident, antibiotice) si concursul de scandenberg fete (Alex stie ) Editat August 24, 2008 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Foarte tare weekendul asta. Nota 10 pt parada si pt probiker's party din snagov. revin mai tarziu cu mai multe poze si detalii. si alte poze... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) Cam putine poze . Deci, uichendul viitor Valea Doftanei... Baitza, "beuturica", una-alta Cam putine poze . Deci, uichendul viitor Valea Doftanei... Baitza, "beuturica", una-alta ca pana la urma cele mai frumoase intruniri moto sunt cele organizate de noi si intre noi Editat August 25, 2008 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Cam putine poze . Deci, uichendul viitor Valea Doftanei... Baitza, "beuturica", una-alta Cam putine poze . Deci, uichendul viitor Valea Doftanei... Baitza, "beuturica", una-alta ca pana la urma cele mai frumoase intruniri moto sunt cele organizate de noi si intre noi te resimti de la "beuturica" de sambata de la party, si scrii la dublu??? P.S. : inca un rand de vodca la baiatu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 te resimti de la "beuturica" de sambata de la party, si scrii la dublu??? P.S. : inca un rand de vodca la baiatu' ! Nu stiu ce dracu am facut de mi-a iesit la dublu . Si tu sa taci, ai zis ca ma suni, nici la telefon n-ai mai raspuns, noroc cu Radu ca m-a chemat la terasa... Sturyoaneeeeeeeee!!!! TUNDE-TE MAH!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Nu stiu ce dracu am facut de mi-a iesit la dublu . Si tu sa taci, ai zis ca ma suni, nici la telefon n-ai mai raspuns, noroc cu Radu ca m-a chemat la terasa... Sturyoaneeeeeeeee!!!! TUNDE-TE MAH!!!!! Pai tot io sa te sun, dupa ce ca ne-ai abandonat si ne-ai lasat ai nimanui prin plecarea ta la Valea Doftanei??? Radu? cine e radu? io nu cunosc nici un Radu...Aaaaaaaaa, stai ma, o fi Oryonu'-Sturionu'? A trecut asa multa vreme de cand ne distram impreuna incat am inceput sa si uit cum arata... Lasa ma sa nu se tunda, ca apoi chiar nu-l mai recunosc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate