Sari la conținut

Zona Crangasi - Giulesti & 1 Mai - Grivita

Postări Recomandate

Bine ca nu ai cazut! :D Ca atunci cand am inceput sa citesc post-ul tau... ma pregateam sa vin sa te ajut! :rock:

Toata lumea se astepta sa fi cazut...Deja a trecut suspect de mult timp de la ultima patanie :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Cum am primit masina de la munca, propun lui Cerchez urmatoarea varianta (avantaj el :bounce: ): iei masina mea (benzina e mocca) si nu mai iei loganul. Dezavantaje: e muuult mai mica decat Loganul (e Ford Fiesta), mai putin spatiu in portbagaj, etc. Din cate stiu, in masina vin urmatorii: Rox, Ileana, Cer, Catalina( sau vine cu Alex?)...Deci..mai ramane doar portbagajul pentru bagaje...

Intalnirea as propune sa fie sambata dimineata la 9:30. Astept confirmari(sau infirmari)

Editat de shuvyx
Link spre comentariu

Toata lumea se astepta sa fi cazut...Deja a trecut suspect de mult timp de la ultima patanie :bounce:

Hai ma ca Sniky chiar merge incet acum!!! La mars am mers paralel cu el si mergea incet, prudent, responsabil.... :(

P.S. Din pacate am ajuns prea tarziu aseara. Rox dormea :P :lol: . M-am limitat la o vizionare a Spice-ului :rock:..Una foaaarte scurta :D

Editat de shuvyx
Link spre comentariu

Din pacate am ajuns prea tarziu aseara. Rox dormea :bounce: :rock: .

:D :(

Cate sperante si visuri ti s-au spulberat...

Intalnirea as propune sa fie sambata dimineata la 9:30. Astept confirmari(sau infirmari)

1.Cer s-a hotarat sa mearga cu Loganul pana la urma, ptr ca tocmai ce a bagat motorina...

2.intalnirea propun sa fie la 9.15, ca sigur o sa fie intarziati ( da, Mihai, la tine ma refer, bineinteles...) , si in plus mai avem de facut o groaza de cumparaturi, si riscam s aplecam din Bucuresti la 12, pe caldura cea mai mare...Si io una vreau sa ajung devreme la destinatie, sa am cat mai mult timp liber.

Link spre comentariu

sper sa ajungeti la locul de campare de pe valea Doftanei pana terminam noi de minunat prin padurea adanca de la Pacurari ca altfel riscam sa ajungem inaintea voastra la baraj

:bounce:

noi ne intalnim la ora 09.00 la Arc, iar la 09.15 am plecat :rock:

Link spre comentariu

:D :(

Cate sperante si visuri ti s-au spulberat...

1.Cer s-a hotarat sa mearga cu Loganul pana la urma, ptr ca tocmai ce a bagat motorina...

2.intalnirea propun sa fie la 9.15, ca sigur o sa fie intarziati ( da, Mihai, la tine ma refer, bineinteles...) , si in plus mai avem de facut o groaza de cumparaturi, si riscam s aplecam din Bucuresti la 12, pe caldura cea mai mare...Si io una vreau sa ajung devreme la destinatie, sa am cat mai mult timp liber.

In seara asta fac o betie de casa noua ( a unui prieteni ca eu n-am bani nici de un prospect gratuit) asa ca ma bazez pe tine sa ma trezesti : :bounce: . Si, sa nu uit: cine are o lada frigorifica?? Uichendul trecut am baut bere calda, nu prea ai unde sa racesti pe acolo....

In seara asta fac o betie de casa noua ( a unui prieteni ca eu n-am bani nici de un prospect gratuit) asa ca ma bazez pe tine sa ma trezesti : :rock: . Si, sa nu uit: cine are o lada frigorifica?? Uichendul trecut am baut bere calda, nu prea ai unde sa racesti pe acolo....

Ok, hai ca m-am sucit: merg cu masina. Deci, impart bagajele cu Cerchez plus pasagerii (daca sunt)

Link spre comentariu

Ok, hai ca m-am sucit: merg cu masina. Deci, impart bagajele cu Cerchez plus pasagerii (daca sunt)

In numele stimatului Shuvyx anunt ca s-a sucit iar, si pana la urma merge cu motorul, ptr ca n-are asigurare la masina. Si anunt eu ptr ca lui nu-i merge forumul. ( in caz ca sunt barfitorii pe faza si vor amanunte picante).

Link spre comentariu

In numele stimatului Shuvyx anunt ca s-a sucit iar, si pana la urma merge cu motorul, ptr ca n-are asigurare la masina. Si anunt eu ptr ca lui nu-i merge forumul. ( in caz ca sunt barfitorii pe faza si vor amanunte picante).

Hai ca p-asta ca "nu-i merge forumul" n-am auzit-o niciodata pana acum! :( Larry, tu chiar n-ai niciun cuvant de spus? :lol:

sper sa ajungeti la locul de campare de pe valea Doftanei pana terminam noi de minunat prin padurea adanca de la Pacurari ca altfel riscam sa ajungem inaintea voastra la baraj

:bounce:

noi ne intalnim la ora 09.00 la Arc, iar la 09.15 am plecat :lol:

Doctorile, noi ne intalnim impreuna si mergem separat? :rock: Adica eu merg la Ploiesti (in padurea Paulesti) si tu mergi nu-stiu-unde la padurea Pacurari? :P Dar pana la urma mergem impreuna pe Valea Doftanei, nu-i asa? :D

Link spre comentariu

Hai ca p-asta ca "nu-i merge forumul" n-am auzit-o niciodata pana acum! :bounce: Larry, tu chiar n-ai niciun cuvant de spus? :rock:

Ne face pe noi o asigurare de masina ??? altii merg fara permis, fara numere, etc (lasa mai mihai ca e masina pe firma)

Eu maine particip la muncile agricole pana pe la 12 cand vine alex-tracul sa ma salveze si sa purcedem spre voi.

By the way am ramas si eu azi in pana prostului noroc ca eram pe la 1 mai.

Se baga cineva la o tura in seara asta ???

Link spre comentariu

Ne face pe noi o asigurare de masina ??? altii merg fara permis, fara numere, etc (lasa mai mihai ca e masina pe firma)

Eu maine particip la muncile agricole pana pe la 12 cand vine alex-tracul sa ma salveze si sa purcedem spre voi.

By the way am ramas si eu azi in pana prostului noroc ca eram pe la 1 mai.

Se baga cineva la o tura in seara asta ???

'Ete-te la el, cum schimba subiectu'! :bounce:

----------------------

Pe de alta parte:

----------------------

Cu toate ca link-ul a mai fost postat pe undeva pe forum, nu ma pot abtine: Iata de ce fel de conservari trebuie sa ne ferim! (daca pe loc face asa, va imaginati cum e in trafic! :rock: )

Editat de Dominator72
Link spre comentariu

..Sin ne intorseram fericiti, sanatosi si mai bogati (sufleteste) si de la iesirea asta frumoasa, soldata cu mici incidente (pe Larry mai mai sa-l calce o masina, rezervorul Furiei s-a spart, a fost lipit de maestrul Obi cu Poxipol dar s-a stricat din nou la intoarcere, fara sansa de a se reface in aceeasi zi), eu am picat (tot cu Furia) in rau, Alex a picat cu motorul in sant (al dracu el de sant :cheers: - carene este!!). Totul a fost in rest frumos, am ajuns la un 2 in Vale, am mancat multe gratare, ne-am chinuit sa montam corturile, am inghetat stanca toti, toata noaptea (cred ca e ultima iesire cu cortul pe anul asta), ne-au vizitat cativa (Obi, Domi, Doctoril& echipa, Alinutza)...Rox si Mihaela au condus masina proprietatea firmei (mult spus au condus :banana: :blbl: ) si s-au facut multe poze... Mihaela, ai legatura :friends:

P.S. pana la urma am mers cu masina, pentru ca am ajuns acasa sambata la ora 8 dimineata, fff sifonat (da' fericit!)

Editat de shuvyx
Link spre comentariu

da, sunt f frumoase pozele alea multeeee

:cheers:

si de la mine niste poze:

.........

.........

si ale mele sunt frumoase, nu?

:blbl:

cand citeam ca v-a vizitat ... in gandul meu si vedeam ursul navalind peste voi in cort, dar apoi am citit de gasca care v-a vizitat :banana: asa ca m-am linistit

Link spre comentariu

da, sunt f frumoase pozele alea multeeee

si de la mine niste poze:

.........

.........

si ale mele sunt frumoase, nu?

:lol:

cand citeam ca v-a vizitat ... in gandul meu si vedeam ursul navalind peste voi in cort, dar apoi am citit de gasca care v-a vizitat :lol: asa ca m-am linistit

Mihaela are pozele (dar nu cred ca la ea, asa ca le va pune diseara)! Neh, ursii inghetau de frig prin alte parti, cu siguranta :banana:. Am facut ditamai focul de tabara, nu mai exista niciun animal pe o raza de cativa km :friends:

Mihaela are pozele (dar nu cred ca la ea, asa ca le va pune diseara)! Neh, ursii inghetau de frig prin alte parti, cu siguranta :blbl:. Am facut ditamai focul de tabara, nu mai exista niciun animal pe o raza de cativa km ;)

Pana pune Mihaela pozele, chiar daca a mai fost, sa ne amuzam:) :

Link spre comentariu

..Sin ne intorseram fericiti, sanatosi si mai bogati (sufleteste) si de la iesirea asta frumoasa, soldata cu mici incidente (pe Larry mai mai sa-l calce o masina, rezervorul Furiei s-a spart, a fost lipit de maestrul Obi cu Poxipol dar s-a stricat din nou la intoarcere, fara sansa de a se reface in aceeasi zi), eu am picat (tot cu Furia) in rau, Alex a picat cu motorul in sant (al dracu el de sant :blbl: - carene este!!). Totul a fost in rest frumos, am ajuns la un 2 in Vale, am mancat multe gratare, ne-am chinuit sa montam corturile, am inghetat stanca toti, toata noaptea (cred ca e ultima iesire cu cortul pe anul asta), ne-au vizitat cativa (Obi, Domi, Doctoril& echipa, Alinutza)...Rox si Mihaela au condus masina proprietatea firmei (mult spus au condus :friends: ;) ) si s-au facut multe poze... Mihaela, ai legatura :lol:

Dragilor, dupa ce v-am lasat pe voi sambata la frigider :lol: noi (adica eu & Ruxi, Doctoril si inca 2 baieti cu Transalp) ne-am abatut din Campina catre Telega, respectiv catre crucea din Telega.

Ei bine, "Crucea Domnitorului" cum mai este numita (deoarece a fost ridicata la cererea regelui Carol I in anul 1866) se afla situata pe un pisc la peste 800m altitudine (fata de 550m cat e altitudinea in Telega). Peisajul de jur imprejur este fantastic, se pot vedea inclusiv Mtii Bucegi, Vf Omul etc si, in plus, se pot manca mure pe saturate si, ca sa fie tacamul complet, se poate bea apa dintr-o fantana din apropiere, de-ti ingheata dintii in gura instantaneu. Ca idee, crucea a fost ridicata in locul in care regele Carol dorea sa ridice castelul Peles, insa a renuntat la locatie datorita unei superstitii (cand a fost sa viziteze locul, calul sau si-a rupt piciorul si a considerat ca fiind semn rau :lol: ).

Drumul de acces este hard-enduro. Asta inseamna ca se urca pante foarte abrute, pavate cu: pietricele, praf (colb), pietre mari, bolovani si diverse combinatii din precedentele. De coborat se coboara la fel de abrupt. Ca idee, in afara de carute cu cai sau care trase de boi/bivoli, n-am vazut alte mijloace de transport care sa urce chiar pana acolo (in afara de motoarele noastre :ok:). A, mai erau parcate undeva mai jos o Dacie 1300 si un Aro 244, dar, retineti, unde mai jos :lol:

De urcat am urcat relativ usor (intotdeauna e mai usor), insa la coborare a fost cu peripetii. Mai ales ca in mare parte, pantele abrupte aveau in "dotare" grohotis cu bolovani mari. Asa ca tzopaia roata din spate (cu tot ajutorul pasagerului, tot tzopaia de mama focului), astfel incat orice fel de mod de franare ai fi folosit, era o chestie de bafta sa reusesti sa incetinesti. Desi am avut multiple ocazii sa ne varsam pe jos, tehnica si iscusinta pilotului ( :cheers: yes, yes, yes :banana: ) si-au spus cuvantul din plin! :lol:

Astfel incat ma simt pe deplin pregatit si antrenat pentru Transalpina Enduro-tour 2008 care se va desfasura in acest weekend (5-7 sep 2008). Cu aceasta ocazie, va reamintesc ca lista participantilor este inca deschisa! Mai multe detalii aflati facand click aici!

Iata si cateva fotografii de la Cruce (scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul):

post-33842-1220265621_thumb.jpgpost-33842-1220265672_thumb.jpgpost-33842-1220265678_thumb.jpg

post-33842-1220265695_thumb.jpgpost-33842-1220265701_thumb.jpg

Link spre comentariu

Asteptam poznele de-acolo

Nu stiu cati au vazut clipul sau nu dar merita postat

RIDE SAFE!

Inca asteptam pozele. Deci: Mihaela, Doctoril? Era sa uit: LARRY! Pozele :banana: Anybody else? :cheers:

Editat de Dominator72
Link spre comentariu

frumoasa deplasare. multe peripetii si mult fun. trebuie specificat ca a fost alaturi de noi si sniky, ca am facut un foc de tabara din trunchiuri de copaci de 4-5 metri si ca era sa pice pe mine si pe furie, ne-a prins ploaia prin ploiesti, unu de pe banda 2 a tras brusc dreapta sa se urce pe trotuar si a dat peste mine dar nu m-a daramat ca m-am tinut de masina lui, niste pustani au aruncat cu mere dupa noi, un nea caisa mi-a aruncat o pocnitoare sub roata in curba de 90, ne-am bagat devreme la somn motiv pt care am inghetat mai multe ore in cort, marius a ramas in pana de benzina, ne-am pozat cu cel mai mare culturist roman, alex-tracul a cazut in sant dupa zeci de minute petrecute pe coclauri etc etc. pozele sunt la mihaela si sper si eu ca si voi sa le vad saptamana asta.

Link spre comentariu

daca asteptam dupa pozele de la Mihaela cum astept eu de 2 luni dupa sosetele alea ... :cheers:

mi-e nu-mi merge forumul seara (nici duminica, nici aseara) iar ziua de la serviciu nu am timp sa le atasez, mai incerc diseara

Link spre comentariu

Rox si Mihaela au condus masina proprietatea firmei (mult spus au condus :cheers: :banana: ) si s-au facut multe poze... Mihaela, ai legatura ;)

Pardon, a fost condus ala, nu joaca! si mi-a placut, mai vreau! Hai ca in afara de faptul ca era sa-ti sparg baia de ulei, totul a mers snur pe urma :lol:

Pozele o sa vina si ele, probabil diseara, daca am putin timp. Ieri am ajuns acasa la 11 seara, si zilele astea am alte prioritati, asa ca in limita timpului disponibil o s apostez si toate cele solicitate. Sau...si mai bine, le poate posta stimatul Shuvyx, care a intrat in posesia pozelor inca de duminica seara :friends:

daca asteptam dupa pozele de la Mihaela cum astept eu de 2 luni dupa sosetele alea ... :blbl:

chiar iti adusese Larry sosetele sambata...Acum sunt la mine acasa,pe undeva, nu stiu exact pe unde , da' sigur nu o sa uit sa le caut joi, inainte sa vin la birou! :lol:

Editat de SZERZO
Link spre comentariu

Pardon, a fost condus ala, nu joaca! si mi-a placut, mai vreau! Hai ca in afara de faptul ca era sa-ti sparg baia de ulei, totul a mers snur pe urma :lol:

Pozele o sa vina si ele, probabil diseara, daca am putin timp. Ieri am ajuns acasa la 11 seara, si zilele astea am alte prioritati, asa ca in limita timpului disponibil o s apostez si toate cele solicitate. Sau...si mai bine, le poate posta stimatul Shuvyx, care a intrat in posesia pozelor inca de duminica seara :lol:

Mihaela, esti prietena mea cea mai buna si te iubesc...Dar mai mult imi iubesc propria-mi viata :cheers: . Si am impresia ca si jobul il iubesc mai mult...Daca stau sa ma gandesc sunt multe chestii pe care le iubesc mai mult decat pe tine si pe care le-ai distruge daca ti-as mai da inca o data masina ;) .Tu+Rox=antitalente...e bine ca tineti macar directia :blbl:. E rau ca v-ati vorbit sa va apucati de scoala!!!!

Pozele nu am avut cand sa le pun pt. ca acasa mi-au taiat netul (nu l-a platit nimeni!!! )

Pozele o sa vina si ele, probabil diseara, daca am putin timp. Ieri am ajuns acasa la 11 seara, si zilele astea am alte prioritati, asa ca in limita timpului disponibil o s apostez si toate cele solicitate. Sau...si mai bine, le poate posta stimatul Shuvyx, care a intrat in posesia pozelor inca de duminica seara :lol:

Mihaela, esti prietena mea cea mai buna si te iubesc...Dar mai mult imi iubesc propria-mi viata :banana: . Si am impresia ca si jobul il iubesc mai mult...Daca stau sa ma gandesc sunt multe chestii pe care le iubesc mai mult decat pe tine si pe care le-ai distruge daca ti-as mai da inca o data masina :lol: .Tu+Rox=antitalente...e bine ca tineti macar directia :friends:. E rau ca v-ati vorbit sa va apucati de scoala!!!!

Pozele nu am avut cand sa le pun pt. ca acasa mi-au taiat netul (nu l-a platit nimeni!!! )

Link spre comentariu

Mihaela, esti prietena mea cea mai buna si te iubesc...Dar mai mult imi iubesc propria-mi viata :cheers: . Si am impresia ca si jobul il iubesc mai mult...Daca stau sa ma gandesc sunt multe chestii pe care le iubesc mai mult decat pe tine si pe care le-ai distruge daca ti-as mai da inca o data masina ;) .Tu+Rox=antitalente...e bine ca tineti macar directia :blbl:. E rau ca v-ati vorbit sa va apucati de scoala!!!!

---------------------

Mihaela, esti prietena mea cea mai buna si te iubesc...Dar mai mult imi iubesc propria-mi viata :banana: . Si am impresia ca si jobul il iubesc mai mult...Daca stau sa ma gandesc sunt multe chestii pe care le iubesc mai mult decat pe tine si pe care le-ai distruge daca ti-as mai da inca o data masina :lol: .Tu+Rox=antitalente...e bine ca tineti macar directia :friends:. E rau ca v-ati vorbit sa va apucati de scoala!!!!

Mihai, noi te intelegem ca erau sa-ti distruga cariera promitatoare deoarece sunt antitalente la condus, insa era suficient sa ne spui o singura data, ca noi pricepem usor. Daca chiar nu pricepem usor, punem noi intrebari, din proprie initiativa. Asa ca nu mai repeta ca pentru militzieni! :lol: :lol: :lol:

PS Decat sa dai banii pe bautura, mai bine rogi un vecin sa-ti plateasca netu' :lol:

Link spre comentariu

Salutare... tocmai ce m-am intors din frumosul si vechiul oras Sibiu si va recomand cu mare placere un drum pe Dealu Negru si Valea Oltului. Traseul superb combinat cu vremea insorita insa nu foarte calda fac traseul un drum perfect de savurat... poze din nefericire nu am, la dus am fost prea preocupat sa ranjesc ca un dobi pe tot parcursul drumului, iar intorsul a fost cu o duba (fututzi bacteria pixdii :cheers: ).

In rest toate cele bune de la mine tuturor!

p.s.: profitati de avantajul celor doo roti!!! Coloane interminabile fac drumul facut cu masina sa fie un calvar... :banana:

Link spre comentariu

Mihai, noi te intelegem ca erau sa-ti distruga cariera promitatoare deoarece sunt antitalente la condus, insa era suficient sa ne spui o singura data, ca noi pricepem usor. Daca chiar nu pricepem usor, punem noi intrebari, din proprie initiativa. Asa ca nu mai repeta ca pentru militzieni! :banana: :blbl: :friends:

PS Decat sa dai banii pe bautura, mai bine rogi un vecin sa-ti plateasca netu' ;)

Link spre comentariu