Merenptah Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 eu o sa ajung in jur de 8-8 juma max cu motoru da, am vazut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 eu o sa ajung in jur de 8-8 juma max cu motoru Stai calm!! Nu tre' sa te grabesti.. Mergi cu grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Stai calm!! Nu tre' sa te grabesti.. Mergi cu grija! Poate ajunge pana joi Joia viitoare adica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Poate ajunge pana joi Joia viitoare adica ... Eu chiar nu vreau sa se grabeasca!! Si asa conduc astia ca bezmeticii.. Las' s-o ia usor! E ok si peste 2 saptamani oarecum offtopic: am baut ca un porc aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Eu chiar nu vreau sa se grabeasca!! Si asa conduc astia ca bezmeticii.. Las' s-o ia usor! E ok si peste 2 saptamani oarecum offtopic: am baut ca un porc aseara Pai a cam devenit on-topic partea asta cu bautul ca un porc! Btw ... ati mai stat mult? Eu aseara am baut numai suc ... of of of ... ce viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Pai a cam devenit on-topic partea asta cu bautul ca un porc! Btw ... ati mai stat mult? Eu aseara am baut numai suc ... of of of ... ce viata! Numa' suc Nu se simtea prea bine rom-ul ala? Am stat sa terminam berile, dupa care am plecat si ne-am mai oprit la niste bere Si la un moment dat am ajuns acasa.. Eu eram suparat ca imi pierdusem semintele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 imi pare rau ca n-am putut sa stau mai mult. nici n-am fost in apele mele. promit data viitoare sa ma integrez in absolut si sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu voi . p.s. @dili: suc cuba libre . tare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Betivilor punct poate ne vedem si in seara asta punct la o plimbare punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 unde unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Mda... mergem la plimbare... Da' cam pe la ce ora sa fie? Si cam cat de mult sunteti dispusi sa mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) Mda... mergem la plimbare... Da' cam pe la ce ora sa fie? Si cam cat de mult sunteti dispusi sa mergeti? Pai pana acum io tu sniky...unde nu stiu.....ziceti voi care ati batut drumurile mai mult....eu aseara ziceam de bikers otopeni..dar ati zis ca e najpet.....asa ca asteptam oameni si propuneri Editat Iunie 1, 2007 de almilitaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Pai pana acum io tu sniky...unde nu stiu.....ziceti voi care ati batut drumurile mai mult....eu aseara ziceam de bikers otopeni..dar ati zis ca e najpet.....asa ca asteptam oameni si propuneri Poi stai asa... ca daca nu ai fost acolo pana acum, putem sa mergem pana in Otopeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 imi pare rau ca n-am putut sa stau mai mult. nici n-am fost in apele mele. promit data viitoare sa ma integrez in absolut si sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu voi . p.s. @dili: suc cuba libre . tare.... Pai tre sa bem ca ma tot ameninti! Eu tot beau si in ritmul asta ma imbonavesc de ficat Bun suc trebuie sa recunosc ... nu stiu ce au pus aia in el dar a avut un gust cel putin deosebit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 sorry ptr neprezentarea mea , m-am intins cu munca gospodareasca peste masura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) Pai tre sa bem ca ma tot ameninti! Eu tot beau si in ritmul asta ma imbonavesc de ficat Bun suc trebuie sa recunosc ... nu stiu ce au pus aia in el dar a avut un gust cel putin deosebit uite astazi ar fi un prilej sa trecem la fapte . apropo de plimbare, cum v-am spus si ieri, raducu (baiatu' cu transalpu), cu marius, fra-su, cu mih vor sa mearga la belciugatele. eu zic sa ne vedem la 19.00 la arc, sa intalnim cu totii, si acolo vedem ce si cum. Editat Iunie 1, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 uite astazi ar fi un prilej sa trecem la fapte . apropo de plimbare, cum v-am spus si ieri, raducu (baiatu' cu transalpu), cu marius, fra-su, cu mih vor sa mearga la belciugatele. eu zic sa ne vedem la 19.00 la arc, sa intalnim cu totii, si acolo vedem ce si cum. Ok, eu nu am mai iesti din orash vreodata cu Unde si cat de departe e a lu belciugatu asta? P.S. Am si pasagera care are pana acum doar casca...nu vreau sa merg fff mult PaReReA MeA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Belciugatele se afla cam la 20-30 km de Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Okey, hai sa va pun in tema cu iesirea din seara asta. EU, Memphis (fratimiu) si Mih mergem in seara asta pana la Belciugatele. Pai ce sa fie, este o pensiune acolo, si mergem sa bem un cico, o gustare, seara pe ponton (da bineinteles ca este si lac daca este ponton ). Cine vrea sa mearga propun ca la ora 7 sa se plece de la arc, iar pe mine si fratimiu ne pescuiti de la Cora pantelimon in sensul giratoriu, va dati voi seama, la ora 7:30. Distanta cam 18 km de la iesire din buc plus cat mai faceti prin bucuresti, drumul este bun si nu se merge tare pentru ca o sa aibe lumea si pasageri. Acum CINE VINE??? scrieti locul si ora la care si unde veniti (ARC 19:00 sau CORA Pantelimon 19:30) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 pai atunci sa fie la 19.00 la arc. care va bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Hai ca vin... Inteleg ca e undeva spre Cernica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Vin 19 Arc. amimagz...dai o geaca si nijte cotiere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 Ok, eu nu am mai iesti din orash vreodata cu Unde si cat de departe e a lu belciugatu asta? P.S. Am si pasagera care are pana acum doar casca...nu vreau sa merg fff mult PaReReA MeA pentru astazi i-as putea imprumuta eu geaca mea de piele cu protectii. am si o geaca touring cu protectii, deci nu e broblem. a, si ofer cadou o cagula care ma strange . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 tare aia cu cagula Deci cu geaca rezolva mai repede cu Ina... ca deh Aia a mea nu are protectii....... cum preferati acum. Cotiere n-am, de genunchere as putea sa incerc sa fac rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 pentru astazi i-as putea imprumuta eu geaca mea de piele cu protectii. am si o geaca touring cu protectii, deci nu e broblem. a, si ofer cadou o cagula care ma strange . Sar`na ... atunci ma bazez pe tine. Raman datoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 hmm cica zic astia ca e posibil sa dea cu ploaieee, in cazul asta ce facem?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate