oana_dili Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 hmm cica zic astia ca e posibil sa dea cu ploaieee, in cazul asta ce facem?!!! Asa ne tot ameninta cu furtuni&shit dar vad ca in afara de cateva picaturi aseara nu s-a intamplat mai nimic. Parerea mea e ca daca da ploaia putem sa ne oprim undeva sa o dam pe bautura desi sper sa se insele astia de la meteo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 hmm cica zic astia ca e posibil sa dea cu ploaieee, in cazul asta ce facem?!!! Poi nu prea avem multe variante... Ori mergem si daca ne prinde ploaia, asta e... Riscul meseriei Ori stam acasa si suntem 'safe' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 hmm cica zic astia ca e posibil sa dea cu ploaieee, in cazul asta ce facem?!!! Eu zic sa incercam daca nu ploo pana la 7 cand ne vedem. voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 dap, asa zic si eu. vorba lui mishu, riscurile meseriei . deci eu zic sa ne vedem si sa purcedem la drum si daca ploaie.... cantam in ploaie...in casca . p.s. vin cu geaca direct la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 p.s. vin cu geaca direct la arc? Da pls, ca acolo venim si noi BTW aveti careva PMR-uri sa ne discutam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Key oameni, ne riscam atunci ca de, asta e daca nu avem mertanuri si ghiuluri la deget, si numaru IF XX SEX, ca asa se poarta in mogosoaia:)) PS si nu avem burta bai si nici chelie, )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 eu o sa fac tot posibilu sa ma prezint .. desi acum sunt umpic blnavior (a inceput sa ma doara capu .. am mers fara cagula de dim) bai da uei de unde iau si eu o cagula "profi" dinalia care izoleaza calumea gatu .. ca alea de pe louis de bumbaceala nu ma satisfac ..aaa ma plictisesc la munca :| rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 eu o sa fac tot posibilu sa ma prezint .. desi acum sunt umpic blnavior (a inceput sa ma doara capu .. am mers fara cagula de dim) bai da uei de unde iau si eu o cagula "profi" dinalia care izoleaza calumea gatu .. ca alea de pe louis de bumbaceala nu ma satisfac ..aaa ma plictisesc la munca :| rau motor adventures - cotroceni si eu ma plictisesc la serv. mi-e dor de sefa... avea grija sa nu ma plictisesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Aduceti si niste scobitori cu voi ca mie imi pica ochii-n gura de somn... Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) Aduceti si niste scobitori cu voi ca mie imi pica ochii-n gura de somn... Va multumesc! bautura, bat-o vina . ofer leocoplast, pentru lipirea pleoapelor de frunte . Editat Iunie 1, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 eu o sa fac tot posibilu sa ma prezint .. desi acum sunt umpic blnavior (a inceput sa ma doara capu .. am mers fara cagula de dim) bai da uei de unde iau si eu o cagula "profi" dinalia care izoleaza calumea gatu .. ca alea de pe louis de bumbaceala nu ma satisfac ..aaa ma plictisesc la munca :| rau Hai sniky...ai fost primul care a sarit unde unde acum este un must sa te prezinti si tu oricum acum e mai caldutz si cred c ase mai incalzeste un pic o sa fie faiaiain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 eu o sa fac tot posibilu sa ma prezint .. desi acum sunt umpic blnavior (a inceput sa ma doara capu .. am mers fara cagula de dim) bai da uei de unde iau si eu o cagula "profi" dinalia care izoleaza calumea gatu .. ca alea de pe louis de bumbaceala nu ma satisfac ..aaa ma plictisesc la munca :| rau cred ca mai mare este problema ca te plictisesti la munca ne vedem la plimbare ca sa iti treaca plictiseala. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Aduceti si niste scobitori cu voi ca mie imi pica ochii-n gura de somn... Va multumesc! Am io power tape ....iti lipesc alea pleoapele de ciafa ....dorim? hai ca o sa fie bine cu vantun meclaud o sa te trezesti MUAhahahamUAHAHAHIHAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 bautura, bat-o vina . ofer leocoplast, pentru lipirea pleoapelor de frunte . Sa traiasca!! Am io power tape ....iti lipesc alea pleoapele de ciafa ....dorim? hai ca o sa fie bine cu vantun meclaud o sa te trezesti MUAhahahamUAHAHAHIHAU Clar... cea mai buna alegere... si ma pot ancora si de motor, ca sa nu depun prea mult efort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 cred ca va trebui sa ma ancorati pe mine la intoarcere . astazi chiar am chef sa beau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 laser frate .. hai ca mai am o ora jumate .. si sicer ce ma enerveaza pe mine la servicu asta este ca perd timpu de pomana .. stau degeaba de la 13 ... si nu prea pot sa plec pentru ca nu stiu cand suna telefonu ca nu stiu ce au facut de nu le mere imprimanta .. shit sux .. in schimb am ceai moca de la nescafe (aparat dala cu fise) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) dupa indelungi parlamentari care s-au lasat cu o mita grasa, mi s-a dat drumul din lesa. , count me in! Alex, fata ta are nevoie si de manushi? Editat Iunie 1, 2007 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 dupa indelungi parlamentari care s-au lasat cu o mita grasa, mi s-a dat drumul din lesa. , count me in! Alex, fata ta are nevoie si de manushi? in ce a constat mita? in schimb am ceai moca de la nescafe (aparat dala cu fise) eu am www.motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) hehe ina, vrei sa ma omoare mish pentru ca-ti dau idei? in ce a constat mita? eu am www.motociclism.ro Editat Iunie 1, 2007 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 dupa indelungi parlamentari care s-au lasat cu o mita grasa, mi s-a dat drumul din lesa. , count me in! Alex, fata ta are nevoie si de manushi? Foarte tare treaba aia cu mita ... ar trebui sa invete lumea de la tine Daca te oferi cu manusi, eu nu o sa te refuz mai ales ca am decat una.Cealalta s-a ... ratacit Eu vad cativa nori dar zic eu ca nu o sa fie probleme ... Parerea mea. Deci ne vedem acolo, vad ca oricum ne-am strans cativa Sniky sper ca ne onorezi si tu/voi cu prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 norii vin si pleaca. cat nu ploua, e ok . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Daca incepe ploaia mergem si bem Sa ma dreg si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Ahaha bagi fise falseeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Eu as vrea sa le facem pe amandoua: si plimbarea si beutul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 Eu as vrea sa le facem pe amandoua: si plimbarea si beutul oentru noi 2 nu cred ca ar fi asa o problema . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate