COLD AS ICE Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Nu vin dragii mei........... Nu e finante.... Next time..........sau vineri in pow! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 nu vin.. am ramas fara transport! ((( si nu ma misc din casa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Eu, ca deobicei. O sa devin obiectiv turistic si-o sa vina japonezi mici si multi sa faca poze cu mine. Iti ard un mesaj pe la 7 shadow Arde-i un tel ca sa fii sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 sper sa ajung si eu azi sa ne cunoastem si noi doar ca e cam naspa afara dar...sper sa ajung! la 19 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Dap... pe la 7 as vrea sa imi fac aparitia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 pe la 19:30 ne e obiceiu. Io pe-atunci apar acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 atunci 7:30 sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Cred ca ajung si eu... daca nu adorm Fratie da matale le dormi nu gluma - ca pe mess la status numa' asta vaz:P indiferent ce o sa fie - sa-l dati mincav-ash inainte de intinlire...nu dupe, okeiiii??? hai ca sigur imi fac aparitia, numa ca o sa fiu la un 8 - 8:15pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Mda... deci se pare ca apar si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Si asa se strange gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 2 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users) 2 Members: Oryon, Pitika ..hai pitika...stiu ca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 ..hai pitika...stiu ca vrei )))) --- Mesaj completat în 07 Feb 2008 18:43 ------------- )))) nu vrea sa ma ia fuzz cu bicicleta si mi-e lene sa pun bateria pe motoreta si nu imi merge calumea nici ambreajul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Hai ca pan la urma ne stranseram cativa , roackeri satanisti ce sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Mi-a parut foarte bine de cunostinta dar imi pare rau ca nu am putut sta foarte mult Dabia astept sa iesim si cu motoarele impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 io n-am de zis decat atat....au capu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 io n-am de zis decat atat....au capu'... Las' ca se intampla si la case mai mari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 iese cineva in we cu motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 iese cineva in we cu motoru? buey mos craciun!!!! ai disparut prea repede aseara.... nu ne-am cunoscut prea bine, nu ies la plimbare cu strainii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 dap dragutza intalnire .... mai vreauuuu si joi ce vine fuzzy cum ai ajuns acas man ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Pe la 3 si ceva dimineatza ... porma la 9 eram in picioare p.s.: nu ma intreba cum, momentan am niste retineri in memorie... tre sa tin minte data viitoare sa il refuz pe Dani... ma duce in ispite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 buey mos craciun!!!! ai disparut prea repede aseara.... nu ne-am cunoscut prea bine, nu ies la plimbare cu strainii!!! dap ai dreptate cu disparutul dar ma revansez data viitoare si lasa ca ne inprietenim noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 un avocat care se ocupa cu accidente moto pe aici exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Mai Fuzzy acum te inteleg de ce esti tu asa de somno' . Pai si eu sa plec la 3 am , sa ma scol la 9 as fi obosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) un avocat care se ocupa cu accidente moto pe aici exista? uite aici, sper sa te ajute /index.php?...c=57151&hl= <small>--- Mesaj completat în 11 Feb 2008 20:17 -------------</small><br/>sau aici, chiar daca tipul e din constanta, cred ca te poate ajuta ca are si numarul dat pe forum. Macar sa iti recomande un coleg din barou din bucuresti. /index.php?...vocat&st=20 pe primul, care se pare ca e din bucuresti il gasesti la valentinbotez@yahoo.com bafta si da un semn daca mai ai nevoie de ajutor! Editat Februarie 11, 2008 de Pitika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Cine vine azi la birou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate