amimagz Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 bai sa uie de unde pot sa imi cumpar si eu o manivela de frana .. ca pana vine de la nemti trece baba cu colacii La MyMoto in Cotroceni ai putea sa incerci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_apple Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Super FAZA, SUPER TARE! Azi dimineata, pe la ora 8:00, eram cu conserva-n trafic, faceam stanga pe Splai, in zona Cotroceni, catre Spitalul Municipal. In fata mea, incadrat sa faca si el stanga, un baiat cu un scuter, frumos echipat cu casca (de scuter, bineinteles ), si cu o cutiutza finutza pe post de portbagaj. Dar mai avea ceva in spate, ca pasager(a)... Stiti ce? O babutza! Mica, slabutza, dar se tinea strans de el, si purta, in loc de casca, guess what! Un batic! Vreau sa intelegeti ca un batic cum se poarta pe la noi pe la tzara... Asta n-ar fi fost o problema, caci, chiar daca erau o aparitie "inedita", am invatat la scoala ca nu-i frumos sa razi de oameni, fiecare dupa posibilitati, necesitati etc... Acum, insa, urmeaza faza tare: m-am incadrat in paralel cu scuterul pentru a vira stanga, dand prioritate vehiculelor din sens opus. Prin geamul meu intredeschis am inceput sa aud destul de tare o manea, incepand cu momentul in care m-am aliniat cu scuterul. Ma uit in dreapta, nimeni; in stanga, scuterul si dincolo de el, inca o masina - cu geamurile inchise si "silentioasa". Dar de unde se auzea asa "bine" maneaua?? Ei bine, aflati ca baiatul avea la portbagaj un player portabil si cu o mini-boxa care urla din toti rarunchii ei electro-magnetici: "sufletul meeeeuuuu, as da zile de la tineeeeee...." Imaginati-va ca-mi tremura piciorul pe ambreiaj de-atat ras.... =))) cat de tareee =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Pai una copie este chiar pt tine si iubitul tau Weekend-ul asta, ce ziceti, iesi pe undeva prin ploaie? merci mult! chiar incepusem sa intreb de poze...nu am mai luat legatura cu amicul Dani (cel cu masina), ca are si el cativa megi buni de poz(n)e Si chiar vreau sa iesim..pe ploaie, potop, ce-o fi Editat Mai 6, 2008 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 La slalom printre picaturi, ma bag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Domi ia sa iti iei si tu niste boxe si un batic peste casca Eu as putea sa ies calare duminica Sper sa nu ploua sa putem merge mai departe de Snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Ohoooooooooooohoooooooooo "LA MULTI ANI, INA" initiatoarea acestui frumos topic Rotunda aniversare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 multumesc, multumesc, sunt atat de happy today . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!! asfalt uscat, sanatate si multa fericire !!! Editat Mai 7, 2008 de larryboss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!! asfalt uscat, sanatate si multa fericire !!! multumesc frumos. p.s. m-ai uitat cu copia dupa buletin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 cum sa uit ?? chiar dupa ce am vb la tel am trimis-o pe fax. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 cum sa uit ?? chiar dupa ce am vb la tel am trimis-o pe fax. n-am primit nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 ...a trecut atata timp..... Nu ai mai spus nk. am crezut ca e ok. Aduc maine la birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) la multi ani INA LA MULTI ANI SONG )) Ms Mishu Editat Mai 7, 2008 de Sniky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 la multi ani INA LA MULTI ANI SONG )) Ms Mishu multumesc, mon cher . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 LA MULTI ANI!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 la multi ani INA LA MULTI ANI SONG )) La multi ani, Ina! Daca vii azi la Arc, Snicky o sa-ti cante Happy Birthday exact ca si pe YouTube (bineinteles, numai daca-i faci rost de maneta de frana pana atunci ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 LA MULTI ANI!!!! La multi ani, Ina! Daca vii azi la Arc, Snicky o sa-ti cante Happy Birthday exact ca si pe YouTube (bineinteles, numai daca-i faci rost de maneta de frana pana atunci ) multumesc, il astept sa-mi cante maine, la birou, impreuna cu voi toti, altfel nu primiti tort . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoboKid Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) Salutare tuturor Sunt si eu pe aici pe Grivitei de ceva timp dar am scos acum capul ca am vazut un post cu ceva depre Piatra Craiului. Sunt amatori ? La crucea de pe Caraiman a urcat cineva de aici ? Am o vaca si are chef de plimbare intensa mai ales ca i-am luat gume noi semienduro P.S. Hai la multi ani pe doo roti Editat Mai 7, 2008 de RoboKid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Salut. Pai baga mare la un cico maine pe la 8 juma vis-a-vis de Strandul Tineretului, langa Agronomie si The Gate, la Bordo. Ne strangem, ne vorbim, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoboKid Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Wohoo ce promptitudine Voi incerca dar nu promit azi Incerc sa ma refac dupa o entorsa la piciorul drept. Inca nu m-am legat de calorifer, sa nu ma mai misc, dar cred ca asta ar trebui. De aici si timpul de a sta pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 cand zici de urcat la Crucea Eroilor te referi calare sau cu rucsacul in spate? ca pe poteca care coboara la Cruce eu nu prea vad un Transalp oricum nu acum ca mai e zapada poate merge la vara pe la Omu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoboKid Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Calare Sunt mai multe drumuri pana acolo. In cateva saptamani ar cam dispare zapada. Si un pic de zapada nu strica oricum Abia astepta sa vad ce fac caucicele astea in zapada ca iarna asta am mers cu mitas 08 si nu mi-au placut deloc in zapada. Vaca grea Acum am luat TKC 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Salutare tuturorSunt si eu pe aici pe Grivitei de ceva timp dar am scos acum capul ca am vazut un post cu ceva depre Piatra Craiului. Sunt amatori ? La crucea de pe Caraiman a urcat cineva de aici ? Am o vaca si are chef de plimbare intensa mai ales ca i-am luat gume noi semienduro P.S. Hai la multi ani pe doo roti Sunt doritori, bineinteles. Apropos de caucioace, de unde ti le-ai luat? Au fost scumpe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoboKid Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 pai eu am dat 2 bulioane pe amandoua Second, cam 70-80%. Noi sunt exagerat de scumpe din ce am vazut Altceva decat mitas nu m-as fi putut atinge :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate