adigaceu Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Salut de unde am luat motoru sau drujba ca sa zic asa ma obliga 6 luni sa folosesc ulei de amestec mobile 1 racing 2t ca sa nu pierd garantia,idea este pot folosi si alt ulei la motoru meu de 2 timpi si mai o intrebare ce ulei sa bag in cutie dupa ce schimb ambreajul ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 pai uleiul de amestec recomandat de producator am itneles ca e motul 600, costa 55 ron iar pt cutie orice ulei 80w90. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 parerea mea rezultata din propria experienta: baga ce recomanda producatorul! am avut o cagiva planet 125 si i-am bagat in cutie nu stiu ce shell special pentru cutii de viteze si nu mergea calumea. l-am schimbat apoi cu ce recomanda cagiva, adica agip f1 supermotor oil (da, e ulei pentru motoare de masina ) si mergea foarte bine. daca totusi nu iei uleiul recomandat de producator, macar sa iei unul cu aceeasi indici de vascozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 aduc o corectura la ceea ce a spus Cata: nu se mai face motul600, a fost inlocuit de motul710, e foarte bun. eu numa pe de-asta am tinut-o pe a mea. pretul e cam pe acolo pe unde zice Cata. La cutie eu i-am bagat aral full sintetic. nu mai retin specificatiile alea de pe cutie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate