verssatu Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 "Off topic" Am intrat pe forum la bmw.Ati vazut ce parere au laba*ii aia despre noi cei din Galati? ....nu ar trebui sa se simta atat de ofensatesi sa observe ca pe formul lor s-au facut afirmatii mult mai dure si mai de prost gust decat aici. mai de prost gust decat ce ai spus tu? read twice. si aici si acolo. si compara limbajul. ideea e aceeasi in schimb, nu contest. pe forumul bmw acel topic a fost inchis, tocmai pentru a elimina invectivele de genul celui din citatul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 mai io am auzit k la inmormantarea lui filip un motociciclist a cazut la intersectie la semafor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aja este????????????????si cn a cazut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd_rx Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 stie cineva cum s-a incheiat ancheta ....??? sau mai bine zis .. daca stie cineva ce draq a patit nenorocitul de sofer .. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MyA Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 stie cineva cum s-a incheiat ancheta ....??? sau mai bine zis .. daca stie cineva ce draq a patit nenorocitul de sofer .. :| probabil a scapat usor ca doar are tata bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 K bn zici antemiu.... se poate muri la fel de bn si pe mobra si pe busa.... totushi nici eu nu inteleg cum de a sarit casca... Nu credeam k se va ajunge la deces.... R.I.P. eu inteleg !!! ..... casca nu a fost legata sub barbie .......daca era casca legata poate chiar avea numa niste julituri ..... asa ....ramane de dat un R.I.P ... ...... pacat ......dar totusi unii degeaba citesc la rubrica accidente ..... nu invata nimic din greselile altora !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Dar daca ne luam motoare BMW sa fim de aceeasi marca cu conservele lor? Ne-ar mai trata cu atata dispret sau ar mai avea curajul "sa o faca intentionat" ? in alta ordine de idei, hai sa nu ne mai dam cu presupusul cu casca aia. poate nu si-a legat casca intentionat, poate a uitat, poate era cu nush ce sistem de prindere etc. ceasul rau, pisica neagra. atat a fost sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate