cristi-mic Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Pasarea Constantei Rapita In lanul de rapita Jacuzzi la Histria Stinjenei Histria Miorul dobrogean Cam instabil.... Dealul Consul (Izvoarele) Dragon de Dobrogea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serenity Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Pasarea Constantei Rapita In lanul de rapita Jacuzzi la Histria Stinjenei Suberb Cristi. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Din nou Cristi reuseste sa ne surprinda cu pozele lui superbe...bravo,la cat mai multe.sper sa am si eu ocazia cat mai curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 marfa motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Chiar ma uitam la Histria dupa proprietarul motorului sa-l trag de maneca P.S. Realitatea a fost si mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ferodaktyl Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Mai ai ce vedea in Dobrogea si-mi pare bine bine ca unii merg si impart cu noi ce au vazut. Bravo tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 E incredibil cita diversitate exista aici..... Am un prieten de 40 ani care in fiecare weekend bate coclaurii Dobrogei si inca nu s-a saturat. Iar eu mai am de descoperit cine stie cite locuri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 (editat) Sunt curios ce super mega high tech de aparat ai... ) Super misto pozele... Sa-ti traisca amandoua !!! Later edit: Ma refeream la mobra si pasagera... Editat Aprilie 11, 2007 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 Nu e super mega tech....e doar un Konica Minolta Z5, dar e a al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate