RaduKu Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 in perioada 30 iulie -01 august se desfasoara la Sighisoara un festival de arta medievala si rock, lume multa, bere multa distractie de 2x mai multa, eu fiind de acolo va asigur ca e bine, doritori sunt asteptati akolo la festival, luati in considerare oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 in perioada 30 iulie -01 august se desfasoara la Sighisoara un festival de arta medievala si rock, lume multa, bere multa distractie de 2x mai multa, eu fiind de acolo va asigur ca e bine, doritori sunt asteptati akolo la festival, luati in considerare oferta. Esti sigur ca nu-i cu un uichend mai devreme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lori Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 Eu am auzit ca anul asta se va organiza fara muzica Rock nu stiu ce sa spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IllOmen Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 @radupop Sigur nu e cu un weekend mai devreme. Din cate stiu eu e vineri-sambata-duminica (29-30-31) Nu voi avea carnet pana atunci, dar poate ne vedem pe-acolo. Pentru cei care nu stiu... muzica organizatorilor nu e mereu foarte buna, dar pentru atmosfera din cetate si tot merita sa veniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 13, 2004 Autor Share Postat Iulie 13, 2004 scuze, e ,30,31 iulie si 01 august e la sf de sapt. da atmosfera e bine si daca mergi cu oamenii potriviti nu conteaza locul, nu? so, vine careva, eu merg oricum...poate facem o "gasca". see U!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 14, 2004 Share Postat Iulie 14, 2004 Sper sa am bani sa vin si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 14, 2004 Share Postat Iulie 14, 2004 Sper sa am bani sa vin si io Idem........Cati km ai masurat???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 14, 2004 Autor Share Postat Iulie 14, 2004 sunt 290 de km iar traseul e bucuresti, ploiesti, predeal , brasov, rupea si sighisoara. in afara baniilor de benzina nu va trebuie f multi. daca se hotaraste cinaeva sa vina, s aposteze un reply sa plecam impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Iulie 14, 2004 Share Postat Iulie 14, 2004 sunt 290 de km iar traseul e bucuresti, ploiesti, predeal , brasov, rupea si sighisoara. in afara baniilor de benzina nu va trebuie f multi. daca se hotaraste cinaeva sa vina, s aposteze un reply sa plecam impreuna. Eu vin sigur. Bucata dintre Brasov si Sighisoara este de VIS ! Nu-i rau nici drumul pana in Brasov asa ca ne-am scos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 14, 2004 Autor Share Postat Iulie 14, 2004 tu cand poti pleca, eu mi-am luat liber de la serv vinerea respectiva!!! trimite-mi pe mail tel tau si te sun sa vb. pt cine nu stie va arat o poza cu cetatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 tu cand poti pleca, eu mi-am luat liber de la serv vinerea respectiva!!! trimite-mi pe mail tel tau si te sun sa vb. pt cine nu stie va arat o poza cu cetatea. Pai si eu imi voi lua vinerea libera. Radu - 0723344022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 28, 2004 Autor Share Postat Iulie 28, 2004 ce facem daca ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat Iulie 29, 2004 Share Postat Iulie 29, 2004 n-o sa ploua ... sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 29, 2004 Autor Share Postat Iulie 29, 2004 vii si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iulie 29, 2004 Share Postat Iulie 29, 2004 Si eu plec spre Sighisoare vineri pe la 17 din Ploiesti, astept si pe altzii sa confirme, dar nu e decit o incalzire pentru Iasiul care speram noi are sa fie ceva special! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Iulie 29, 2004 Share Postat Iulie 29, 2004 Noi (Radu + Raduku) plecam azi la ora 13.30 din Lukoil - Baneasa spre Sighisoara. Daca mai vine cineva azi sau a doua zi sunati-ne sa ne vedem : Radu - 0723344022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Iulie 29, 2004 Share Postat Iulie 29, 2004 si eu o sa fiu acolo .. ma rog .. o sa fiu la Odorheiul sacuiesc .. dar din cate stiu e aproape .. 0724800028 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IllOmen Postat Iulie 29, 2004 Share Postat Iulie 29, 2004 Salutare N-am mai avut net in perioada asta ca altfel incercam sa pun de-o intalnire pt cei de-aici. Anul asta din cate am inteles se va pune accentul mai mult pe latura culturala (fara concerte rock ) Oricum eu cred ca va fi fain. Anyways, maine (de fapt azi) ma scol la 5:30 ca sa iau bilete de tren (la anu cu motorul). Fest-ul incepe vineri la 17:30 cu "asediul cetatii". Oricum, pentru cei care merg si n-au ce face sambata la 15:33, poate ne gasim in cetate, in fata primariei. Bafta si lots of fun. -= Venim de departe si mergem departe - Tocmai in zare, sus la castel =- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat August 3, 2004 Share Postat August 3, 2004 chiar si fara concerte rock si un pic de ploaie tot fain a fost motoare au fost destule prezente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat August 3, 2004 Share Postat August 3, 2004 mda, mai nasol a fost cu ploaia(la naiba, nici umbrela nu am avut...), si faptul ca nu am avut cum sa merg cu vreun motor... in schimb m-am dat pe acolo...cu moto de la prieteni. a fost destul de fain chiar si fara rock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate