Virago Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 A gasit cineva vreo solutie pentru racirea uleiului din motorul de Simson? Ce fel de circuite, de pompa, de radiator si ce diametru pentru conducte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Eu nu am vazut pana acum simson cu radiator de racire,insa am vazut modificate de nemti baile de ulei,turnate mai adanci si cu aripioare de racire mari,deci un volum de ulai mai mare si o racire mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Daca-i bun uleiul ,Simsonul nu are nevoie de radiator,are unde sa se raceasca,vezi BMW,Dneper,Motoguzzi.Nu te chinui degeaba ca nu faci drag cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 niste mos2 nu strica! p.s. topicul e de 9 ani! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 S-o fi racit uleiul pana acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate