ianachim Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 sal as fi curios sa aud parerile voastre inlegatura cu cele 2 motoare in cazul in care 80% din drum vreau sa.l fac pe asfalt sau drum forestier plusuri si minusuri multumesc sper ca opiniile voastre sa ajute si indrume si alti motociclisti ian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 (editat) Ktm-ul cred ca e mai bun pe teren decat Bmw-ul.La Bmw mi se pare fain ca are cardan astfel nu mai trebuie sa speli lantul si sa il ungi. Editat Aprilie 13, 2007 de xt master Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 KTM-ul va fi fara nici o discutie mai performant in offroad. Suspensii mai bune, kile mai putine. Insa, si aici e un mare insa, o vaca de genul asta o iei pt. drumuri lungi, faci km multi cu ea, si daca sa zicem la un enduro mic nu te deranjeaza atat de tare ca mai tot schimbi cate ceva pe el, intr-o tura lunga nu e bine sa-ti crape cate una alta. N-ai remorca dupa tine si vaca e grasa Asa ca la capitolul vaci, as alege dintre cele doua BMW cu ochii inchisi ... Macar stii ca faci suta de mii de km fara problem, chiar te poti arunca cu el la un turul Africii sau al lumii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Una peste alta amandoua sunt super vaci. Eu as lua fiabilitatea BMW-ului si kilogramele si performanta off a KTM-ului si asa am facut rost de-o nevasta care te satisface "like a very expensive mistress" Da sigur , ma duc sa mai beau o bere, doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 BMW-ul, clar. La asemenea volum si masa e de preferat fiabilitatea proverbiala, mai ales ca BMW-ul 1200 GS se descurca la fel ca si KTM-ul 990Ad. in aceste conditii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niroL Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Aceeasi dilema am avut si eu... citeste si threadul de mai jos: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=174257 cel putzin ai sa afli parerile unor oameni care au calarit ambele modele, oricum tot forumu' e interesant avand in vedere ca multzi utilizatori is pasionatzi de genu' asta de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate