full_speed4_u Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Salza ,ma numesc Madalin si vreau sa-mi cumpar un kymco quannon,dar nu stiu dak se merita si de unde as putea sa-l achizitionez.Dak aveti ceva de spus despre acest model as vrea si eu sa aud . Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 (editat) Salza ,ma numesc Madalin si vreau sa-mi cumpar un kymco quannon,dar nu stiu dak se merita si de unde as putea sa-l achizitionez.Dak aveti ceva de spus despre acest model as vrea si eu sa aud . Multumesc anticipat Sal..bine ai venit printre noi... Uite aici cateva detalii despre aceasta motocicleta http://www.euro-motor.ro/Kymco/moto/quannon.htm sper sa iti fie de ajutor Asfalt uscat Editat Aprilie 14, 2007 de fLorinelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Dar vai...madalin...pana acum mereu imi ziceai de kymco ca sunt proaste...ca sunt chinezesti )....vad ca te`ai reprofilat.. Very Good.. Abia astept sa ma plimbi cu motoru... ).... (pana imi iau si eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Arata frumusel.Parca un RS2006 s-a babardit cu un CBR si a iesit asta....oricum,arata bine,si are si un pret mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Kymco nu e chinezesc ...este din Taiwan (este o mica-mare diferenta)...cat despre Quannon..nu ne putem forma deja o parere despre el deoarece este nou pe piata.......oricum de aratat arata cat de cat bine...asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 cunosc multe persoane cu scutere kymko si n-au probleme..deci la motoare banuiesc ca ar fi la fel.fara probleme..bafta la achizitionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Kymco au motoare de la Yamaha, deci ar trebui sa fie bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Kymco e o firma taiwaneza care fabrica modele (fiabile) sub licenta HONDA, din 1963. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Salza ,ma numesc Madalin si vreau sa-mi cumpar un kymco quannon,dar nu stiu dak se merita si de unde as putea sa-l achizitionez.Dak aveti ceva de spus despre acest model as vrea si eu sa aud . Multumesc anticipat Salut. Astazi ma duc si eu sa l vad la romexo. Din cate am vazut pe net m a vrajit acest kimco.Este yamaha 125 leit. Ma conving astazi de el daca merita sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 eu am fost sambata la salon.si e super motoru.imi place super mult.cred ca si eu am sa ma bg pe el mai ales pretul e super atractiv.si cred ca la asta nu platesti logo ci cea ce poate face.e putin slabut la performante dar pentru mine unu e numai bun.nush unde am citit ca cik viteza maxima e de 118km/h.si ca atinge suta in 10 secunde.eu zic ca e bomba si aspectu e misto.eu am aproape 1.80 si 75km si stau super bine pe el adik mie mi-a placut pozitia.singuru lucru care e asa mai naspa la el e ca nu are lacire pe lighid e pe aer.si ca are 5 trepte.in fine in rest e super misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Nu prea mi-a placut cum era lucrata aceea de la salon, dar una peste alta merge pt 125, ca e mai ieftina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 (editat) ce nu ti-a placut la ea?a si as vrea sa-i intreb pe cun e un mare defect ca are decat 5 rapoarte?si am vazut ca la bord are decat 10.000 de ture,si spune ca atinge 8.3kw la 9.250.daca o duc pana in 9.000 se duce motoru sau nu are nimic.ca la toate motoarele au peste 10.000 de ture in bord si ating putere maxima in juru valorii de 10.000.se respecta si la quannon chestia asta chiar daca are decat 10.000 in bord.si la racire scrie ca e pe aer si pe ulei,care e faza?? Editat Mai 1, 2007 de gabi18051991 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Nu prea mi-a placut cum era lucrata aceea de la salon, dar una peste alta merge pt 125, ca e mai ieftina Ca al tau o fi lucrat frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 nu stie nimeni sa-mi raspunda si mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Ca al tau o fi lucrat frumos. Nu vorbeam de motorul meu. Nu are nimica daca o turezi motoarele de pe motociclete sunt motoare de turatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 si acum voi ce spuneti sa aleg intre:aprilia rs 125 honda cbr 125 si kymco quannon 125(numai pe acesta il yau de nou restu sh). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 e mai bine sa iei ceva nou si sa inveti totul despre el si sa stii ca ai mers doar tu cu el, daca il iei sh o sa traiesti mereu cu senzatia ca nu stii ce a facut predecesorul cu ea... eu as merge pe noua... sincer... ca oricum nu prea are ce sa se strice... eu zic ca daca s-u incumetat sa vine la salon nu sunt chiar de nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 ia kymco noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 ia cbr 125 SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 (editat) acuma am ramas la cbr 125 si kymco quannon.toata faza e ca am sa merg mult cu el deci faza cu aprilia e picata.asa ca treb sa aleg intre ele.acum sa vad ce o sa-mi pice si mie bun la pret si sa ma bucur de ea.oricum va multumesc mult.dintre cei care s-au suit pe kymco cum vi s-a parut.cand m-am suit pe el totu e ok dar cei care stiu mai multe ce credeti la drumuri lungi e cat de cat comod.sau la cbr ce credeti la 1.80 si 75kg stau bine pe el? si reverse de ce crezi ca e mai bine sa-mi yau cbr.eu daca il yau sh la km cred ca va sta intre 9.000 si 15.000 cel putin asa cred.crezi ca mai ma duce si pe mine inca 30.000. Editat Mai 2, 2007 de gabi18051991 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Un motor frumso si tot la banii astia este sachs xtc 125. Mie imi place mult cum arata. pret 2975 euro ddp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 chiar ieftin sachs xtc si parerea mea e ca merita banii...da parca er asi cu motor in 2 timpi ??????? :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 4 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 stiu ca e in 4 timpi...da am vazut undeva ca erau si modele mai vechi cu 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Sachsul e OK, are motor Morini fiabil, in 4 t (pina anul trecut foloseau motoare Suzuki), iar cu noile preturi sint si mai atractive. P.S. Pont util: ce gasiti aici cu 3.000, in Germania e 2.000 de iepuroi (la dealeri precum Zweirad Kozew, de ex - modelul X Road 125 a fost si 1.790). Cred ca se merita efortul adusului de acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate