mircea_simson Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Pun si eu Ultima lucrare terminata saptamana trecuta Dupa doi ani de munca si cautari de piese Gata de drum numai sa pun jos carjele pecare le folosesc de 6 saptamani Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.r Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 looks very nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianachim90 Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 hai k las si eu niste poze cu bmw meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adam_lihor Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 (editat) salut o zi de antrenament cu Raduca. Editat August 31, 2009 de Adam_lihor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Super misto pozele Adam! Deoarece sunt proaspat mutat in BM, pun si eu cateva poze cu mobrele mele: kawa 636 2005 si suzi rmz 450 din 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsy Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 salut. sunt nou pe aici, asa k las si eu cateva poze cu motorul meu : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 f misto arata thundercatu' tau! sa-l folosesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 hai sa pun poze si eu cu noua vaca achizitionata:) varadero 1000v o pregatesc incet de turul europei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianachim90 Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 aici sunt nishte poza cu noua achizitie honda vtr 1000 firestorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 hai sa pun poze si eu cu noua vaca achizitionata:)varadero 1000v o pregatesc incet de turul europei dute mai cu frantu asta de motor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 nu si-a mai luat nimeni motor intre timp"? slabut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 (editat) nu si-a mai luat nimeni motor intre timp"? slabut... si nici nu isi va lua prea multa lume in viitorl apropiat 2 roti.....eventual ar trebui schimbat numele topicului cu: schimb 2 roti pe conserva hai sa o postez si eu aici asa subtil..desi o cam stie lumea pe mica mea viespe care a implinit 2 ani de cand e la mine....de cand tot se transforma Editat Iulie 24, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 si nici nu isi va lua prea multa lume in viitorl apropiat 2 roti.....eventual ar trebui schimbat numele topicului cu: schimb 2 roti pe conserva hai sa o postez si eu aici asa subtil..desi o cam stie lumea pe mica mea viespe care a implinit 2 ani de cand e la mine....de cand tot se transforma reusita treaba ! felicitari ! Eu am vazut-o si anul trecut dar nu arata nici pe departe asa ! ai muncit nu gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mRs-ducati Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 my bike italianca mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Faina! sa te barai cu ea mult si bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 faina scula, fix ca a mea. vezi sa-i schimbi curelele de distributie, ca nu stii ce a facut fostul proprietar. daca vrei mai multe informatii despre monstere, baga un ochi si aici: /index.php?showtopic=204258 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 ai facut doua topicuri pentru motoreta?unul in care o vinzi si altul in care o prezinti si astepti laude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 De la Targu Lapus Alin- ninja 600 Adi- varadero 125 Eu- hornet 600 Sper sezonul viitor sa avem mai multa activitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellscream Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Dragostea fzr 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Salutare. As dori un nr de telefon al cuiva care face parte din clubul Urban Moto. Nu le merge site-ul (la contact). Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Salutare. As dori un nr de telefon al cuiva care face parte din clubul Urban Moto. Nu le merge site-ul (la contact). Multumesc. crezi ca mai exista clubul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius900rr Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 (editat) de la TGL D:\Bmf\MotoVechi\New Folder Editat Martie 22, 2011 de marius900rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Tot de la TGL : Mihai si GPZica Mesaj completat Uploaded with ImageShack.us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut08 Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 salutare tuturor.. imi prezint si eu achizitia recent facuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotea2002 Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 salutare tuturor.. imi prezint si eu achizitia recent facuta... Stiu jucaria. Sa te duca mult is bine si cel mai important asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate