ketemeu Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Putin noroi, pante abrupte si mai putin mai abrupte si...... 5 pene de cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Si filmul http://video.google.com/videoplay?docid=6382371716661632194 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 5 pene de cauciuc. am o pereche de mousse-uri de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 am o pereche de mousse-uri de vanzare ai gresit topicul. baietii merg si pe asfalt cu mobrele iar ati cautat crengi si boscheti? )....frumos pe-acolo. poate mai bag si eu o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 am o pereche de mousse-uri de vanzare De 350 euro imi angajez unu sa alerge dupa mine cu doua camere si pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 De 350 euro imi angajez unu sa alerge dupa mine cu doua camere si pompa. E alegerea fiecaruia. Daca imparti suma asta la 1 an - 1 an 1/2 de enduro, s-ar putea sa constati ca merita ... PS: 280 Euro . Eu nu fac business din asta. Pur si simplu am comandat mai multe si un "baiat" s-a razgandit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Aaaa! Recunosc unele portiuni. Am fost si noi sambata. Brava. Cum v-ati descurcat cu vaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Aaaa! Recunosc unele portiuni. Am fost si noi sambata. Brava. Cum v-ati descurcat cu vaca? Cu vaca , mai bine decat se astepta Marcos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Cum v-ati descurcat cu vaca? vacuta s-a descurcat foarte bine, a avut cauciucuri cramponate si un stapan hotarat care a tinut-o din scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate