Sari la conținut

Piese Nipru


Lupu
 Share

Postări Recomandate

Salut!

De unde se pot cumpara piese mai bune pt. Nipru?

Stie cineva o sursa k lumea?

Am auzit de un magazin in Iasi care au piese mai de "Doamne-ajuta". Imi poate da cineva detalii despre asta - daca exista, adresa-ceva? (eventual cineva din Iasi)

Vreau sa imi schimb setul motor si n-am chef sa-mi iau ceva care sa imi crape pe drum (am mai auzit cazuri). Actualul set a mers teapan pana acum, dar cred ca ii ajunge (cam scoate fum, cred ca pistoanele au joc in boltz fiindca se cam aud hodorogeli pe-acolo, etc. etc.)

 

P.S.

Ce stiti despre piesele de la Cristi Tunaru (MOTO-BOXER)? Nu mi-ar fi greu sa iau de-acolo: cu banii stau foarte bine, pana la el fac cam 10 min. (locuiesc aproape).

Insa nu prea imi place culoarea pistoanelor de-acolo.

Please... help :baubau:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt din Iasi si stiu magazinul de aici, dar nu prea as recomanda :D ... si eu am nevoie de pistoane si la magazin cer 520.000 bucata :baldy: , si arata jalnic cu toate ca sunt noi. Pe de alta parte, daca cunosti bine vreun basarabean, roaga-l sa iti cumpere el de la el de acasa tot ce ai nevoie... iesi la mai putin de jumatate din pret (doua pistoane + segmentii lor costa impreuna 450.000 lei... calculul il faci singur). Singura conditie este ca el sau tu sa stiti ce sa cumparati, ca daca luati alte cote decat trebuie... :D

Bafta! :baubau:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai grija ca la piesele rusesi sunt muuuulte tepe.....piese facute printr-un colhoz siberian :baubau: , pistoane din aluminiu de tigaie rectificate la strung sub forma de butoi, care la temperatura se dilata ca pufarina :baldy: , segmenti din tabla de conseva etc.Incearca sa gasesti un set original de fabrica, nu facut de cine stie ce cooperativa...ce pot sa-ti spun e ca piesele de la Motor-Boxer sunt proaste, mai multi prieteni au luat diverse, inclusiv un set motor, si au avut probleme cu ele.Mai degraba daca nu gasesti noi ia unele folosite si deja rodate, pistoane+cilindri, pereche, de pe la vre-un dnepr lovit/fara acte/etc, dar cu piese originale in el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...