Edgji Postat Iulie 21, 2004 Share Postat Iulie 21, 2004 Ei da acum cateva zile m-am gandit sa-mi fac un cadou( mai ceva ca Mr.Bean) si cum stateam eu cu mine si "ne" gandeam ce surpriza ar fi mai placuta... a iesit asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Iulie 21, 2004 Autor Share Postat Iulie 21, 2004 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Iulie 21, 2004 Autor Share Postat Iulie 21, 2004 si ultima ...Eu cu noua "amanta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 21, 2004 Share Postat Iulie 21, 2004 La multi ani si sa stapinesti sanatos motocicleta . E foarte faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iulie 21, 2004 Share Postat Iulie 21, 2004 Frumoasa roscata, dar vezi sa nu o prezinti sotiei ca nu se stie ce urmari sangeroase pot avea loc . O amanta se intretine scump, nici tu sa nu faci exceptie si sa-i oferi tot ce-i mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceR Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 beton cadou.............mult noroc si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Iulie 22, 2004 Autor Share Postat Iulie 22, 2004 Multam de urari! PS Purtam combinezon si casca de protectie cand am prezentat-o sotiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 frumos motor bai domne' rosu sa moara dusmanii de invidie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 LA MULTI ANI! s'o stapânesti sanatos si sa veti parte de momente sublime,numai miere si extaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Iulie 22, 2004 Autor Share Postat Iulie 22, 2004 Va multumesc si va urez tuturor milioane de km. fara probleme!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Se apropie ziua mea,nu mai faci un cadou asemanator ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 Cadouri nu mai fac, dar poti sa te uiti AICI Preturile sunt "cinstite"(parerea mea) si motoarele sunt bune.Cele care au telefonul afisat nu le vand eu si la pret nu ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Faina! Sa-ti mearga struna mii de km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 Frumos!!Sa te bucuri de ea!Si,tardiv,la multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat August 19, 2004 Autor Share Postat August 19, 2004 Multumesc asemeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Septembrie 4, 2004 Share Postat Septembrie 4, 2004 Ei da acum cateva zile m-am gandit sa-mi fac un cadou( mai ceva ca Mr.Bean) si cum stateam eu cu mine si "ne" gandeam ce surpriza ar fi mai placuta... a iesit asta LA MULTI ANI EDI. FRUMOS CADOU TI-AI MAI FACUT. Misto tare RF-ul. Uite-o si pe aia mare a mea. Eu mi-am facut-o cadou inainte de ziua mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate