lonely rider Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Buna ... caut sa inchiriez un garaj in zona Milcov , bazar rusi , si dak e mai mare caut sa il impart cu 3-4 baieti care nu au unde sa tina motorul ... am vrut sa fac eu langa un PT (punct termic )dar se pare k nu am nici o sansa dak aveti alte solutii astept sa imi spune-ti si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorell Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Ofer 1 loc pt o motocicleta intr-un garaj aflat langa scoala 11. Pretul este de 40 ron/luna.Tel. 0729859995 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 salut...prin ce zona e sc11?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 zona piata mioritei.... undeva in nord... adica aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Prin spate pe la selena in nord nu stiti un garaj de inchiriat pe str. Calugareni sau Prelungirea bradului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 Am gasit un garaj de inchiriat in zona Milcov mai exact langa podul mic pe traseul lu 14 langa statia de autobuz garajul este fff mare incap 5-6 motoare pt cei interesati si nu au unde sa tina motorul pot sa ma caute la tel: 0740.182.927 Ciprian chiria este de 150 ron pe luna si se va imparte in mod egal cu ceilalti cat mai multe motoare cu cat chiria este mai mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotHorik Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 fratilor daca aveti vreun loc prin garaj disponibil....cat mai aproape de centru eu stau exact langa hotelul Moldova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 fratilor daca aveti vreun loc prin garaj disponibil....cat mai aproape de centru eu stau exact langa hotelul Moldova laso in fata hotelului... sigur nu o sa o ia nimeni de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotHorik Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 mersi...asta si fac momentan...dar daca se poate....in plus imi trebe si ceva pe iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
preddy Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 mersi...asta si fac momentan...dar daca se poate....in plus imi trebe si ceva pe iarna... te ajut eu dak vrei numai e aproape de gara....lasa-mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabyNastase Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) am eu in apropiere de banca nationala vb pe privat daca te mai intereseaza Editat August 10, 2008 de GabyNastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Salut pe toti! Daca mai are cineva un loc liber acolo unde si tine motoreta(de preferat inchis) , va rog dati mi si mie un semn! Multumesc mult! Salut pe toti! Daca mai are cineva un loc liber acolo unde si tine motoreta(de preferat inchis) , va rog dati mi si mie un semn! Multumesc mult! Nu stiu din ce motive s a dublat postul... Rog moderatorul (daca exista ) sa stearga unul dintre ele! Va multumesc! Salut pe toti! Daca mai are cineva un loc liber acolo unde si tine motoreta(de preferat inchis) , va rog dati mi si mie un semn! Multumesc mult! Nu stiu din ce motive s a dublat postul... Rog moderatorul (daca exista ) sa stearga unul dintre ele! Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 nimeni? nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) nimeni? nimic? am un prieten care inchiriaza locuri pt moto intr un garaj in zona "traffic", banca nationala. cere in jur de 80 ron pe luna nu stiu conditiile. daca te intereseaza spune mi Editat Aprilie 7, 2009 de bMaNiAc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 am un prieten care inchiriaza locuri pt moto intr un garaj in zona "traffic", banca nationala. cere in jur de 80 ron pe lunanu stiu conditiile. daca te intereseaza spune mi Ma intereseaza.. da mi mai multe detalii! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 0745956166 Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Salutare, mai avem un loc liber in garaj, pe str Ion Luca vis a vis de fabrica de confectii. Eram 4 dar unul din noi s-a mutat si a luat cu el si motorul bineinteles, asa ca acum suntem in cautarea unui alt coleg motociclist care vrea sa isi stie motorul in siguranta alaturi de ale noastre. Chiria este foarte mica, super ocazie, se merge pe principiul primul venit, primul servit ca sa nu iasa discutii. Mai multe relatii Mitica 0765.266.616 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Salutare, mai avem un loc liber in garaj, pe str Ion Luca vis a vis de fabrica de confectii. Eram 4 dar unul din noi s-a mutat si a luat cu el si motorul bineinteles, asa ca acum suntem in cautarea unui alt coleg motociclist care vrea sa isi stie motorul in siguranta alaturi de ale noastre. Chiria este foarte mica, super ocazie, se merge pe principiul primul venit, primul servit ca sa nu iasa discutii. Mai multe relatii Mitica 0765.266.616 Strada Ion Luca Caragiale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Strada Ion Luca (fosta Bradului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 inca valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor.j06 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Salutare! Caut 1 loc intr-un garaj cu motociclete, in Bacau, pe termen lung. John, 0726216208, jo_pst@yahoo.com Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor.j06 Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 /index.php?...t&p=1887402 Multumesc! Se ocupase la data la care am postat. Caut in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Iunie 13, 2009 Autor Share Postat Iunie 13, 2009 Multumesc! Se ocupase la data la care am postat. Caut in continuare. sal ...cu mine ai vrb la tel azi...dak gasesti un garaj ne bagam mai multi sa impartim chiria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor.j06 Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 sal ...cu mine ai vrb la tel azi...dak gasesti un garaj ne bagam mai multi sa impartim chiria OK! Am intreprins cate ceva, in Cornisa. Daca se rezolva te contactez! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Caut colegi pentru un garaj aflat in spate la Medical Service pe 9 Mai, 150 RON pe luna, pe care ii impartim in functie de cati suntem. Proprietarul accepta maxim 4 motociclete. Deocamdata sunt numai eu. Am reusit sa obtin un deadline la raspuns pana vineri inclusiv. Va rog lasati mesaj pe private pentru a putea lua legatura. Multumesc. Mesaj completat Caut colegi pentru un garaj aflat in spate la Medical Service pe 9 Mai, 150 RON pe luna, pe care ii impartim in functie de cati suntem. Proprietarul accepta maxim 4 motociclete. Deocamdata sunt numai eu. Am reusit sa obtin un deadline la raspuns pana vineri inclusiv.Va rog lasati mesaj pe private pentru a putea lua legatura. Multumesc. NU MAI ESTE VALABIL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate