1NebunDupaMotoare Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) se pare ca motociclistul a intrat cu viteza mare in curba si a derapat. personalul medical dupa ambulanta spuneau ca e ok, un traumatism toracic, eventual o fractura costala.pana la radiografie nu se stie nimik. cand am ajuns eu a sosit si salvarea. sper sa nu fie nimik grav. Editat Aprilie 20, 2007 de 1NebunDupaMotoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Refacere cat mai rapida. Avem niste drumuri, sa ne traiasca. Cand zici ca ai scapat de gropi apare nisipul, si invers. Drive safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 se pare ca motociclistul a intrat cu viteza mare in curba si a derapat. personalul medical dupa ambulanta spuneau ca e ok, un traumatism toracic, eventual o fractura costala.pana la radiografie nu se stie nimik. cand am ajuns eu a sosit si salvarea. sper sa nu fie nimik grav. Cred ca a prins nisip, stiu bine curba aia. Nu cred ca avea viteza. Multa sanatate motoristului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Nasol cu nisipul asta,nu stii in ce curba e.Ii doresc insanatosire rapida motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Motocicleta pare un IJ, deci de viteza > 100 nu se pune problema. Beleaua este ca profilul cauciucurilor si ciclistica sunt jale la motoarele astea. Chiar fara nisip daca se inclina mai rau ajunge pe muchia cauciucului (cine stie cum e un cauciuc de comunista, intelege ce vreau sa zic). Insanatosire grabnica, ca motorul ma indoiesc ca are ceva. Doar e facut de rusi: fier masiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 din poze se vede ca ar avea furca stramba,dar asta conteaza mai putin el sa fie bine ca fieru se face ca o ironie a sortii l-am vazut pe baiat,eu eram oprit la un popas aproape de int cu Campina, el mergea spre posada,eu spre ploiesti,si aseara sa-l vad aci !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 insanatosire grabnica motoristului sa ne auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Insanatosire grabnica....fieru se repara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Sanatate RIDERULUI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Si eu am cazut de cateva ori din cauza nisipului. Nasol. Sa speram ca se vor reface si motociclistul si motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 nu e fostul motor al lui Hasu din Azuga. E bine ca motociclistul a scapat cu doar atat, Ijurile de obicei scapa motociclistul de rani grave la caderi. Au insa centrul de greutate sus, o aderenta la viraje scazuta, si sunt un pic instabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 sanatate maxima riderului !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Exil Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Sanatate multa si grabnica motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate