Achile Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Daca tot am inceput cu tenere-ul, hai sa facem un topic pentru 750 si 660 m-am gandit la Yamaha XTZ Tenere...dominatoarea nu imi place cum arata. am testat-o azi pe curbe, forestier f accidentat si strada(croaziera 120 si i-am dat 170 vieza maxima) imi place cum se comporta, stiu ca e f fiabila, o tzin fara probleme. Cine a avut asa-ceva si ce imi poate spune despre ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Lasule...si Yo am probleme la coloana..intreaba pe Atacs...tatal lui e doctor la radiologie...anyway merg la endurocross cat.B,fac hardenduro..lasa problema. cumpara un 250cc la 2t si te vindeca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 omule...sorry cat ea-ma dezamagit. Iti explic pe mess problema mai detaliat ACUM, VA ROG, STRICT PE SUBIECT YAMAHA TENERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Salut Achile ! Sunt mai multe modele de Yamaha XT Tenere. Exista 4 modele de Yamaha 600 Tenere si inca 2 de Yamaha 660 Tenere. Tu de care ai ? Ca proprietar nu stiu nimic despre Yamaha Tenere, insa, datorita faptului ca este una din optiunile mele ca viitoare motocicleta, am cautat si citit destul de multe despre ea si iti pot recomanda urmatoarele site-uri : + WWW.600TENERE.BE Importante aici sunt istoricul modelului si, mai ales, acea rubrica, intitulata "Presse d`epoque", in care vei gasi sute de pagini din presa moto reprezentand teste cu aproape toate modelele de Tenere. Sunt ceva nemaipomenit acele articole. Eu mi le-am printat si le-am transformat in lectura de dinaintea culcarii. + Un alt site ce mi-a placut mie este WWW.TENERE.CH. La "Tech Tips" vei gasi un articol foarte interesant - "200.000 km cu Yamaha Tenere" iar la "Links" ai linkuri catre toate site-urile de posesori Tenere. Pe forum stiu 2 proprietari de modele diferite de Tenere. Unul este Mihai din Iasi, user "mihai" pe acest forum. El are modelul 1 VJ. Al doilea este user-ul "Glad1ator" de pe forum, din Timisoara. El are modelul 3 AJ. Mai este un baiat, daca nu ma insel, tot cu un 3 AJ din Suceava. Sper sa nu se supere ca am scris de ei, recomandandu-ti-i. Oricum, multa bafta la achizitionare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 ^ foarte interesant ce zici tu aici, imi este util si mie, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 Salut Achile ! Sunt mai multe modele de Yamaha XT Tenere. Exista 4 modele de Yamaha 600 Tenere si inca 2 de Yamaha 660 Tenere. Tu de care ai ? Ca proprietar nu stiu nimic despre Yamaha Tenere, insa, datorita faptului ca este una din optiunile mele ca viitoare motocicleta, am cautat si citit destul de multe despre ea si iti pot recomanda urmatoarele site-uri : + WWW.600TENERE.BE Importante aici sunt istoricul modelului si, mai ales, acea rubrica, intitulata "Presse d`epoque", in care vei gasi sute de pagini din presa moto reprezentand teste cu aproape toate modelele de Tenere. Sunt ceva nemaipomenit acele articole. Eu mi le-am printat si le-am transformat in lectura de dinaintea culcarii. + Un alt site ce mi-a placut mie este WWW.TENERE.CH. La "Tech Tips" vei gasi un articol foarte interesant - "200.000 km cu Yamaha Tenere" iar la "Links" ai linkuri catre toate site-urile de posesori Tenere. Pe forum stiu 2 proprietari de modele diferite de Tenere. Unul este Mihai din Iasi, user "mihai" pe acest forum. El are modelul 1 VJ. Al doilea este user-ul "Glad1ator" de pe forum, din Timisoara. El are modelul 3 AJ. Mai este un baiat, daca nu ma insel, tot cu un 3 AJ din Suceava. Sper sa nu se supere ca am scris de ei, recomandandu-ti-i. Oricum, multa bafta la achizitionare ! nu m-am hotarat inca la un model...as vrea sa iau dupa 93 daca imi permite buzunarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 (editat) ^ foarte interesant ce zici tu aici, imi este util si mie, multumesc! Cu placere ! Sper sa iti fie de folos. @ Achile : Atat XTZ-ul 660 cat si cel de 750 sunt orientate spre un stil rutier. Comportamentul monocilindru vs bicilindru = principala diferenta. Amandoua au racire cu apa, multe plastice, dar si semicarena, care te va proteja la drum lung. Bune de softis-enduro. In materie de Super Tenere citeste posturile lui "cristi-mic". El e autoritatea in domeniu pe acest forum. Editat Aprilie 24, 2007 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 care sunt diferentele dintre modelele 1 VJ si 3AJ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 care sunt diferentele dintre modelele 1 VJ si 3AJ? Tu ai deschis link-urile alea de mai sus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 le-am deschis cu putzin timp dupace am postat imi place cum arata 3 aj-ul dar se pare ca 1 vj e ceva mai puternic si cu 2-3 kg mai usor si mult mai ieftin cred ca o sa optez pentru 1 VJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Monocilindricele pe care le-ai luat in calcul (1 VJ, 3 AJ) le gasesti la preturi foarte bune fie in ItaliaWWW.MOTO.IT fie pe e-bay Germania. Nu recomand chiar deloc varianta "mobile" sau "autoscout". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 dc nu mobile?? d unde sa le iau mai ieftin din germania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate