Nitescu Postat August 27, 2003 Share Postat August 27, 2003 Nu am auzit nici un comentariu referitor la revista.Va place sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat August 27, 2003 Share Postat August 27, 2003 Nu am auzit nici un comentariu referitor la revista.Va place sau nu. Ce revista? Vreau shi eu! Nu am gasit aici in Galatzi...Mi-o putetzi trimite prin posta? PLZZZZZ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route66 Postat August 27, 2003 Share Postat August 27, 2003 Intradevar revista are ceva ce lipsea in Romania, prezentarea tuturor cluburilor din tara sa stie lumea cate sunt si ce doreste fiecare. comentarii: BUNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daimona Postat August 27, 2003 Share Postat August 27, 2003 Din punctul me de vedere revista e super .....sunt inca necunascatoare in domeniu, dar daca totusi acum mai pot spune ceva legat de motoare sau macar pot intelege o discutie, chiar si tehnica, asta se intampla datorita revistei care o citesc de cateva luni.....si a forumului de aici. Iar site-ul www.motorlife.ro...poate avea un inceput promitator.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daimona Postat August 27, 2003 Share Postat August 27, 2003 De fapt la ce revista te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat August 28, 2003 Share Postat August 28, 2003 Ei oameni buni la revista.......Pro-bike...numarul master pe care l-ai primit la intrunire la intrare...nu am apucat sa o citesc pentru ca a ramas in rucsac la dan(Cerve) si tre sa o iau de la el doar am rasfoit-o si....buna...acum o sa urmeze si urmatorul numar sau a fost doar asa de dragul intrunirii.......deci va intra in productie de serie??? Sa ne auzim de bine......Salut!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daimona Postat August 28, 2003 Share Postat August 28, 2003 Oooooooooooooopppppppppppppsss!!! .... imi pare sincer rau pt incurcatura .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Era doar un singur numar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Din punctul me de vedere revista e super .....sunt inca necunascatoare in domeniu, dar daca totusi acum mai pot spune ceva legat de motoare sau macar pot intelege o discutie, chiar si tehnica, asta se intampla datorita revistei care o citesc de cateva luni.....si a forumului de aici. Iar site-ul www.motorlife.ro...poate avea un inceput promitator.... Hehehe, n-are nimic. Oricum, atentie! Revista MotoLife are site-ul www.motolife.ro. Demostene (Filip) are site-ul wwwmotorlife.ro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daimona Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Din punctul me de vedere revista e super .....sunt inca necunascatoare in domeniu, dar daca totusi acum mai pot spune ceva legat de motoare sau macar pot intelege o discutie, chiar si tehnica, asta se intampla datorita revistei care o citesc de cateva luni.....si a forumului de aici. Iar site-ul www.motorlife.ro...poate avea un inceput promitator.... Hehehe, n-are nimic. Oricum, atentie! Revista MotoLife are site-ul www.motolife.ro. Demostene (Filip) are site-ul wwwmotorlife.ro . Multumesc....!!! pt. intelegere. ( .by the way....miercurea trecuta m-au " amenintat" cateva persoane ca aduc revista la intanire, dar nu ne-am gasit).. poate miercurea asta. Chiar faceam confuzie, intraseam pana acum doar pe www.motoRlife.ro.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 eh. e o revista mistocuta, pentru niste incepatori keep up the good work ..... cel putin nu e atit de cacacioasa ca motolife (/me sperind ca nu i-a trecut prin cap lu Dobrescu sa puna si "cacacioasa" in lista de replace words....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Cum tu te incadrezi perfect in sectia incepatori ar fi bine sa iti faci abonament pe viata!!!, super ideea de a prezenta cluburile de la noi....insa ati uitat unul....DRUMUL TABEREI FIGHTERS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 nu am auzit inca de optiunea de abonament, poate tu "membrule" ce esti poti sa-mi dai detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route66 Postat Septembrie 23, 2003 Share Postat Septembrie 23, 2003 nar fi rau sa stim daca se poate face abonament, ca noi macar 10 bucati vrem. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 23, 2003 Share Postat Septembrie 23, 2003 Ba baclava prajita, pai stai in fiecare seara cu "membrii" aia adevarati si imi ceri mie abonament? , de aia o sa parcurgi in fiecare seara radu-dristior cu taxiu, sper sa dai peste un shofer din india intr-o zi )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Septembrie 23, 2003 Share Postat Septembrie 23, 2003 mie mi-a placut revista insa pot fi subiectiv fiindca m-am bucurat tare mult sa-mi vad site-ul trecut acolo.. (ps n-am apucat sa va multumesc.. ) Oricum, a fost o idee buna si o surpiza placuta pt cei care au venit la intrunire.. Cat despre site confuzia e de inteles insa e prea tarziu sa schimb adresa. Am gandit-o asa inainte sa vad revista. Raul e facut deja Cat timp nu se supara nimeni nu-i bai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Septembrie 27, 2003 Share Postat Septembrie 27, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 27, 2003 Share Postat Septembrie 27, 2003 Pe tine nimic nu te satisface mib-ule , drept dovada multimea de telefoane pe care l-e skimbi....nimic nu e bun ptr matale.....apropos, ti-ai gasit mecanic ptr moto? , ca ultimu am auzit ca nu a fost pe placul printisorului woahahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Octombrie 13, 2003 Autor Share Postat Octombrie 13, 2003 ASTEPT ADRESA CLUBURILOR DIN TARA CARE NU AU PRIMIT REVISTA PRO-BIKE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate