sharkbite Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 AZI miam luat primul motor si e ........ ENDURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Bine ai venit. Felicitari. De azi esti BIKER. Bine ca te-ai linistit ......si nu te mai uiti dupa motoare ca inainte. Din interior parca se vede mai bine.....nu ca la sah de pe margine.. SUCCESE MAXIME. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharkbite Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 Bine ai venit. Felicitari. De azi esti BIKER. Bine ca te-ai linistit ......si nu te mai uiti dupa motoare ca inainte. Din interior parca se vede mai bine.....nu ca la sah de pe margine.. SUCCESE MAXIME. Mersi, sper sa urle cat de curand Predealul sub rotile mele....Nu mai e mult. Primul pas a fost facut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Mersi, sper sa urle cat de curand Predealul sub rotile mele....Nu mai e mult. Primul pas a fost facut!!! pune poze sa-l vedem. sa-l stapanesti sanatos. si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharkbite Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 pune poze sa-l vedem. sa-l stapanesti sanatos. si fara evenimente Mersi de urari , la fel si voua ...Poze abia de maine ca azi n-am apucat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Mersi, sper sa urle cat de curand Predealul sub rotile mele....Nu mai e mult. Primul pas a fost facut!!! hehe, stim cum e, si eu visez la coclauri. mai trebuie plasticul, ca motorasul este. ne mai dam in poligon. cand trec de pe YBR-ul de la scoala pe xlr-ul meu, parca m-am urcat pe tractor . la primele jaloane cu el, am trecut direct peste jaloane . nu eram obisnuita cu el. apoi nu m-as mai fi dat jos de pe motoras . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusack Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Pai de asta e enduro nu? sa treaca peste obstacole. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 felicitari, si sa mearga fara probleme. asteptam poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Felicitari,sa-l stapanesti sanatos si la multi km fara probleme. Vad din profil ca e o Pegaso ,te asteptam la topicul nostru Bafta si asfalt (nu-i obligatoriu ) uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharkbite Postat Aprilie 28, 2007 Autor Share Postat Aprilie 28, 2007 in sfarsit pozele promise...sunt de la prima mea iesire cu el.... se comporta binisor desi e putin cam greu pentru anumite trasee si nu am nici cauciucuri potrivite pentru off road....deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate