sorinmotox Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 Vineri - 1 Iunie • 9.00- Sosirea participantilor – inregistrare, cazare, program liber: plimbare, strand. Seara de bun-venit • 20.30 – Deschiderea oficiala a intalnirii • 20.40 – Concert D-side (hiturile anilor 80) • 21.30 – Concert Cargo • 23.00 – Concert D-side • 24.00 – Party Sambata - 2 Iunie • 8.00-10.00 – Spalatul dintilor cu cafea • 10.30 – Conferinta de presa a reprezentantilor cluburilor moto participante • 11.30 – Parada motoarelor- turul orasului Oradea • 14.00 – Program alternativ: o Excursie la Pestera Ursilor (75km x 2) o Tur cross la crater o Jocuri distractive o Strand cu valuri o Odihna • 20.30 – Concert Danger • 21.30 – Concert IRIS • 23.00 – Concert D-side • 24.00 – Party Duminica - 3 Iunie • Dimineata de ramas - bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmotox Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 PROGRAMUL INTALNIRII INTERNATIONALE A MOTOCICLISTILOR – ORADEA 1-3 IUNIE 2007 Vineri - 1 Iunie • 9.00- Sosirea participantilor – inregistrare, cazare, program liber: plimbare, strand. Seara de bun-venit • 20.30 – Deschiderea oficiala a intalnirii • 20.40 – Concert D-side (hiturile anilor 80) • 21.30 – Concert Cargo • 23.00 – Concert D-side • 24.00 – Party Sambata - 2 Iunie • 8.00-10.00 – Spalatul dintilor cu cafea • 10.30 – Conferinta de presa a reprezentantilor cluburilor moto participante • 11.30 – Parada motoarelor- turul orasului Oradea • 14.00 – Program alternativ: o Excursie la Pestera Ursilor (75km x 2) o Tur cross la crater o Jocuri distractive o Strand cu valuri o Odihna • 20.30 – Concert Danger • 21.30 – Concert IRIS • 23.00 – Concert D-side • 24.00 – Party Duminica - 3 Iunie • Dimineata de ramas-bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 fucking sweet...pe vineri nu cred ca o sa ajung...dar pe sambata dimineata trebuie neaparat...ne vedem acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Fain program ... sper sa`mi fie gata mobra sa pot mere la turu orasului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Super... sa vedem cum o sa iasa prima intalnire oficiala la noi.Programu e ok.Sper sa fie bine pana la sfarsit. Succes si bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 super fain si eu sunt curios cum va fi prima intalnire in oradea sigur voi fi prezent prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmotox Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 Suna a organizare K, in privinta programului de sambata... As vrea sa vizitez Pestera Ursilor, ca nu am fost niciodata acolo, dar dupa atatia km si tot atatia la intoarcere, mai degraba strandul... Cracky, ce spui? Si sugestie in privinta concertelor de sambata - cum o sa se plece duminica dimineata, ar fi super daca chiar ar avea loc la orele anuntate, in loc de 2-3 dimineata... O sa fiu zombie altfel Buna dimineata ! Cracky , ti-au furat internetul ? Saracii clujeni au de furca cu vrema asta nasoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 succes organizatorilor distractie faina baietii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popi Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Amabilitatile sunt mari...........in ritmul asta poate e amabil si primitor si Adi Mester si ne arata macar la intilnire Honda VALKIRIE RUNE-ul lui sunt curios sa il vad!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pictoru_r Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 si eu sper s iasa bine prima intrunire la noi...si cei care vin din oradea, ar trebui s mergem toti impreuna, frumos, organizat.. pierro tu nu vii???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 succes organizatorilor distractie faina baietii! tu cum de nu vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Amabilitatile sunt mari...........in ritmul asta poate e amabil si primitor si Adi Mester si ne arata macar la intilnire Honda VALKIRIE RUNE-ul lui sunt curios sa il vad!!!!!!!!!!! [/quote Interesant si tentant.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boba73 Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 am ratat intalnirea clujenilor. Asa ca, Sorine, ne vedem la Oradea. am auzit ca la Pestera Ursilor se mananca un pastrav grozav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 poate plec in germania........... treaba tocmai i-mi schimb locul de munca si am de mers pana la viitorul sef si se pare ca plec miercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 mnoah naspa Petre .... drum bun si ai grija de tine pacolo ... vezi moto fa ceva pictures .... cius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 poate plec in germania........... treaba tocmai i-mi schimb locul de munca si am de mers pana la viitorul sef si se pare ca plec miercuri multa bafta la noul loc de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 Cred ca ma voi baga si eu la Crater la turul de cross. Repsol_honda , te bagi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 Pastravi la gratar cu mujdei de usturoi cu bereee...super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparcky Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 (editat) Suna a organizare K, in privinta programului de sambata... As vrea sa vizitez Pestera Ursilor, ca nu am fost niciodata acolo, dar dupa atatia km si tot atatia la intoarcere, mai degraba strandul... Cracky, ce spui? Si sugestie in privinta concertelor de sambata - cum o sa se plece duminica dimineata, ar fi super daca chiar ar avea loc la orele anuntate, in loc de 2-3 dimineata... O sa fiu zombie altfel Se anunta a fi foarte incarcat programul de surprize placute. Sa speram ca vremea o sa tina cu noi. Ioana se pare ca mergem numai noi din Bucuresti? Cu putin noroc poate merge si sotul meu cu prietenul lui cel mai bun STAPANUL. Daca vor reusi sa vina, vor pleca vineri mai pe la pranz dupa ce isi termina treburile...daca nu...treaba lor. Noi ne vedem de drum de dimineata. Oricum vorbim la telefon si poate daca vremea este cu soare ne vedem la Arc miercuri pe la 18.30. Am vrut sa venim si saptamana trecuta dar ne-am intors din drum din cauza ploii. Abia astept sa plecam. P.s.uite-o si pe printesa Editat Mai 27, 2007 de sparcky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Se anunta a fi foarte incarcat programul de surprize placute. Sa speram ca vremea o sa tina cu noi. Ioana se pare ca mergem numai noi din Bucuresti? Cu putin noroc poate merge si sotul meu cu prietenul lui cel mai bun STAPANUL. Daca vor reusi sa vina, vor pleca vineri mai pe la pranz dupa ce isi termina treburile...daca nu...treaba lor. Noi ne vedem de drum de dimineata. Oricum vorbim la telefon si poate daca vremea este cu soare ne vedem la Arc miercuri pe la 18.30. Am vrut sa venim si saptamana trecuta dar ne-am intors din drum din cauza ploii. Abia astept sa plecam. P.s.uite-o si pe printesa Sparcky, ce printesa!!! Este superba! Cum are si ea BMW, vine cu motorul la Oradea? Dar triseaza, are motor cu trei roti! Se pare ca numai noi mergem din Bucuresti - dar cine stie, poate mai apar motociclisti vineri dimineata! Chiar, locul de intalnire: cum plecam pe autostrada spre Pitesti, propun la ultima benzinarie LUKOIL inainte de intrarea pe autostrada. Vineri la 7:30 dimineata. Traseu propus: Bucuresti - Pitesti - Rm.Valcea - Sibiu - Sebes - Alba Iulia - Aiud - Turda - Cluj Napoca - Oradea Total km: cam 650 doar dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Interesanta propunerea s-ar putea sa venim si noi ( eu cu Zouza)... tre sa facem rost de bani de benzina & more Vineri 7.30...hmm destul de devreme...alta problema : tre sa ne luam liber de la munci...dar nimic nu e imposibil aveti idee cat e cazarea pe-acolo ? nu am vrea sa luam cortul cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Interesanta propunerea aveti idee cat e cazarea pe-acolo ? nu am vrea sa luam cortul cu noi. Ia-ti liber, ca o sa fie frumos! In privinta cazarii, a pus Sorinmotox pe la inceputul discutiei o lista cu pensiuni si preturi. Eu si Sparcky avem rezervata o camera deja... Daca ii vine si barbatul cu inca un prieten, poate mai gasim ceva in plus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rock Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Ia-ti liber, ca o sa fie frumos! In privinta cazarii, a pus Sorinmotox pe la inceputul discutiei o lista cu pensiuni si preturi. Eu si Sparcky avem rezervata o camera deja... Daca ii vine si barbatul cu inca un prieten, poate mai gasim ceva in plus! Am auzit de ceva bazin cu valuri ca la Mare e adevarat? Cazarea pe la pensiuni 50-60 ron pe noapte camera cu pat dublu! Sau cort! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Ia-ti liber, ca o sa fie frumos! Ioana, te-ai uitat si la vreme? prima si ultima intalnire la care am fost... s-a nimerit sa fie "noroioasa". nu ma plang, dar uneori prea multa ploaie ...strica hai sa vedem cum facem cu banutii.cam asa am calculat eu "la sange" : Benzina : 2 x 600km = 72-75l ( sa zicem 1€/L) = 250Ron (75€) benzina Cazare : 2 x 60Ron = 120Ron (35€) Mancare si alte alea = 100Ron (30€) Aprox 470Ron (140€) Joi seara va zic sigur daca venim si noi ...sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Apa termala...nu uitati costumele de baie...se poate si fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate