sil3nt_control Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 .... nice, pune pe ea o toba sport! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 /index.php?showtopic=276187 si asta e a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 eu personal nu pot sa las topicu' asta sa moara! pacat ca aleko a sters multe posturi... cine mama reta acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 mobra rulezz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 satana e "mentally challenged" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shelby.rajmi Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 mobra rulezz asa baieti!! a fost prima motoreta pe care m-am dat, va fi o amintire marcanta!!! ce sa zic cred ca toti dintre noi s-au dat pe mobre, eu personal de atunci am ramas cu microbul motoarelor.. si mobrele-s motoare chiar daca-s pe cale de disparitie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 asa baieti!!a fost prima motoreta pe care m-am dat, va fi o amintire marcanta!!! ce sa zic cred ca toti dintre noi s-au dat pe mobre, eu personal de atunci am ramas cu microbul motoarelor.. si mobrele-s motoare chiar daca-s pe cale de disparitie.. Mobra are mai multe efecte pe unii ia determinat sa prinda o scarba de motoare de nu le mai trebe nici una numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badboyu Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 (editat) salut...am si eu doua mobre dintre care una vreau sa o modific cat mai mult...am deja aprindere electronica...camasa sport...carburator modificat de hoinar...as vrea sa aflu mai multe detalii despre imbunatatirea admisiei, transferelor si a evacuarii...ms mult Editat Martie 4, 2009 de badboyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badboyu Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 dak avetzi cv id d mess....sa vb mai multe despre motoare...al meu e badboyu17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 salut...am si eu doua mobre dintre care una vreau sa o modific cat mai mult...am deja aprindere electronica...camasa sport...carburator modificat de hoinar...as vrea sa aflu mai multe detalii despre imbunatatirea admisiei, transferelor si a evacuarii...ms mult Geniale mobrele astea, si eu am in plan acuma sa achizitionez o mobra s50 avand acelasi scop, dar in legatura cu mobra ta, de ce nu ai scos aparatoarea fata ? ca arata mai ok. , ah si era sa uit, cam cat ai reusit sa reduci din greutate cu modificarile actuale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 salut...am si eu doua mobre dintre care una vreau sa o modific cat mai mult...am deja aprindere electronica...camasa sport...carburator modificat de hoinar...as vrea sa aflu mai multe detalii despre imbunatatirea admisiei, transferelor si a evacuarii...ms mult mane....tot ce ai strans,ai strans degeaba! vedeata-s eu pe tine cum pui camasa ai in racitorul de mobra!!! 1. acea aprindere "electronica" nu se potriveste pe conul axului ambielajului(ambielajul de mobra are filet exterior,ce ai tuacolo are gaura de surub,adica filet interior) 2. camasa mobrei are o anumita distantare camere de transfer-admisie respectiv, camere de transfer-evacuare,nu sunt niste simple gauri prin care intra amestecul in camera de ardere! si ca sa nu ai ce face cu el deloc,nu ti se nimereste nici la prinderea in cilindru,pentru ca partea de sus este mai groasa si mai lunga. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badboyu Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Geniale mobrele astea, si eu am in plan acuma sa achizitionez o mobra s50 avand acelasi scop, dar in legatura cu mobra ta, de ce nu ai scos aparatoarea fata ? ca arata mai ok. , ah si era sa uit, cam cat ai reusit sa reduci din greutate cu modificarile actuale ? Pai...cu mobra ma dau la tzara...pe dealuri...noroi si altele...dak scot aripa fata...voi arunca tot noroiul pe mine...si...am reusit sa reduc greutatea cam pana pe la 65 kg...mai am si alte planuri pt la vara cand voi merge la tara...akum doar adun piese:D mane....tot ce ai strans,ai strans degeaba! vedeata-s eu pe tine cum pui camasa ai in racitorul de mobra!!!1. acea aprindere "electronica" nu se potriveste pe conul axului ambielajului(ambielajul de mobra are filet exterior,ce ai tuacolo are gaura de surub,adica filet interior) 2. camasa mobrei are o anumita distantare camere de transfer-admisie respectiv, camere de transfer-evacuare,nu sunt niste simple gauri prin care intra amestecul in camera de ardere! si ca sa nu ai ce face cu el deloc,nu ti se nimereste nici la prinderea in cilindru,pentru ca partea de sus este mai groasa si mai lunga. Numai bine! hmmm....ai dreptate...dar...daca aduc si alte modificari pentru ca piesele adunate sa se potriveasca bine...ar merge:D...de exemplu...rotorul de la aprindere l-am dus la strungar si a marit canalul rotorului...am facut loc pentru ventilatorul d la mobra si am facut loc si pentru o piulita cu care sa prind rotorul de conul axului ambielajului:D....camasa...am fixat-o deja pe racitorul de la mobra...am frezat galeriile de admisie, evacuare si transfelere astfel incat sa se potriveasca totul perfect...in plus...nu ma astept la performante maxime de la mobra...fac totul din placere:))...pentru a avea cu ce sa ma distrez la tzara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 mane...sincer sa fiu,nu stiu cum o saiti mearga motorul ala da-mi add pe mess,sa imi spun eu ce inseamna modificari! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badboyu Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 da id tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badboyu Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 sau....da-mi uh add...badboyu17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 mari mobristi ce sunteti voi... fie-va mila si ajutati-ma si pe mine cu niste pinioane de atac de mobra,mi-ar trebui cam 7-8 bucati,cat costa costa.. asta e.. toate bune tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kartistu Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 da buna tuturor sunt nou in comunitate.caut si eu ceva piese de hoinar am nevoie de cateva piese (la kart) imi trebe urgent placile de metal de la ambreaj am nevoie are cineva ? daca aveti adi_karting18 va rog si cine vrea sa discutam despre mobre-hoinare intrati pe id poate ma ajutati si pe mn cu ceva sfaturi .! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 up cu mobra turbo acum bipedu' cica are atelier, 'ai de plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) up cu mobra turbo acum bipedu' cica are atelier, 'ai de plm... Da ce-ai mah cu omu daca munceste si are atelier?Esti invidios? Mie imi place cum arata mobra aia, si pacat ca n-am avut fonduri sa o iau cand era vremea, ca la mine prindea cu siguranta 150 la ora...in picaj direct...cu tot cu mine pe ea Editat Septembrie 26, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 sa nu uitam vreodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 sa nu uitam vreodata! Ce demeeent Adevaru ca a fost caterinca topicul la vremea lui....Chiar, ce s-o fi intamplat cu mobretta asta?Candva ma batea gandu sa o cumpar si evident, sa o testez eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Ce demeeent Adevaru ca a fost caterinca topicul la vremea lui....Chiar, ce s-o fi intamplat cu mobretta asta?Candva ma batea gandu sa o cumpar si evident, sa o testez eu e plecat cu ea s-o testeze pe lacul de sare poate doboara recordu de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Ce demeeent Adevaru ca a fost caterinca topicul la vremea lui....Chiar, ce s-o fi intamplat cu mobretta asta?Candva ma batea gandu sa o cumpar si evident, sa o testez eu tu chiar crezi ca a mers vreodata? daca nu-l vedeam pe retard ca mai traieste nu imi aduceam aminte de topicu' asta. vad ca in continuare nu a renuntat la metabond si crede ca e un fel de nou mesia! ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Ce demeeent Adevaru ca a fost caterinca topicul la vremea lui....Chiar, ce s-o fi intamplat cu mobretta asta?Candva ma batea gandu sa o cumpar si evident, sa o testez eu Maestre,ai luat carnet?Vreau sa te invit la anu la Marsul de Moto-Clasice.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Maestre,ai luat carnet?Vreau sa te invit la anu la Marsul de Moto-Clasice.Bunu. Momentan n-am luat carnet, da am luat in sfarsit acte Si am schimbat planul...intai dau de B, sper eu, in iarna asta, apoi la anu de A, ca doar sunt cu actele-n legalitate! Si pana la carnet, am un scuterel de-l omor...4000 de km bagati in oras in 3 luni...nu necesita permis, si nici berile nu-l deranjeaza ) Si tot e mai bun ca mobra lu Gabitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate