BabyAngel Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 ... in principiu la 20:00. Ideal ar fi sa fim punctuali. Sa ne cunoastem, sa facem oaresce planuri si poate sa dam si o tura impreuna cu mobrele daca mai ramane timp. haideti dragilor curaj... maine seara la ora 20 la rondul de la Lia Manoliu aveti harta mai sus see you there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 (editat) see you there! Remember pentru cei cu minte scurta...asa ca mine - Asta seara de la ora 20.00 (poate chiar mai devreme pentru cei care pot, de evitat intarzierile fiindca-i ziua scurta si noi suntem oameni batrani) pe Maior Coravu la rondul de langa Stadionul National conform hartii pe care o aveti cu vreo 2 pagini mai in spate, va asteptam cu drag pe toti chopperistii dornici de discutii si de facut planuri de calatorie. s-ar putea sa apara si DARIAN deci am putea sa fim 9 bucati Editat August 23, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Baaai! Sa ma anuntati si pe mine daca va hotarati sa iesiti in weekendul asta, ca eu din pacate am motorul la doctor si nu am putut ajunge la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 foarte tare intalnirea. la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 si eu: venit,vãzut,plãcut - mai vin si-altã datã,cel putzin p-aicea,prin Bucale.La drum lung,mi-e teamã c-o sã vã-ncetinesc viteza de deplasare...Asta e,Virago de 125 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 foarte tare intalnirea. la mai multe iata si dovada. Din pacate pozele nu sunt de cea mai buna calitate din cauza ca nu am avut si un blitz. Nu-i nimic data viitoare facem poze in timpul zilei ca se ne scoatem in evidenta si calitatile de artisti ziua veseli noaptea tristi... fiindca nu e lumina :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 iata si dovada. Din pacate pozele nu sunt de cea mai buna calitate din cauza ca nu am avut si un blitz. Nu-i nimic data viitoare facem poze in timpul zilei ca se ne scoatem in evidenta si calitatile de artisti ziua veseli noaptea tristi... fiindca nu e lumina :-)) multumim pentru poze, sunt super, si ma bucur ca v-am cunoscut next time - la o plimbare ..pe lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 (editat) multumim pentru poze, sunt super, si ma bucur ca v-am cunoscut next time - la o plimbare ..pe lumina eu apreciez politetea ta... dar pozele sunt precum localul de aseara... VARZA uite cateva foto decente avem aici - /index.php?/topic/682357-excursie-pe-transalpina/ Editat August 24, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Si mie imi plac pozele. In contextul asta nu conteaza calitatea artistica ci subiectul. Poza cu Darian si cu catelul este senzationala. Si mie imi plac pozele. In contextul asta nu conteaza calitatea artistica ci subiectul. Poza cu Darian si cu catelul este senzationala. Multumim pentru fotografii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Si mie imi plac pozele. In contextul asta nu conteaza calitatea artistica ci subiectul. Poza cu Darian si cu catelul este senzationala. Multumim pentru fotografii! ma bucur ca a ramas amintirea, fie ea si in format electronic, si imi doresc la cat mai multe intalniri si evident amintiri Avem vesti despre Rasnov /index.php?/topic/682971-intrunire-rasnov-kronstadt-bikers/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Auziti, dar maine sau poimaine nu facem si noi o iesire? Ca doar e week-end si teoretic mai e si vreme frumoasa... ...chiar si numai in oras, daca e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Auziti, dar maine sau poimaine nu facem si noi o iesire? Ca doar e week-end si teoretic mai e si vreme frumoasa... ...chiar si numai in oras, daca e... Am mult de lucru,dar o pauzã ,parc-as mai face si eu . Un Snagov,ceva...? Mai iesim din Bucuresti,dar nici prea departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Mergem!! Dar cand? In seara asta sau maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Daca stabiliti iesirea maine, vin si eu. Astazi sunt plecat din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Eu n-am programul bãtut în cuie,asa cã "vox populi"...Singura problemã,ar fi cã dacã iesim duminicã,si-avem de-a face cu A1,probabil c-o sã fie foarte aglomeratã - se-ntorc bucurestenii care-au fost la munte...cel putzin spre searã... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Eu am inteles ca o sa fie hiper-canicula atat azi cat si maine, asa ca sugestia mea ar fi sa merem maine undeva la racoare, cum ar fi la munte. Astept sugestii, pentru ca pentru mine ar fi prima iesire din bucuresti cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 ...sau,undeva,lângã un lac...De-aia,am propus Snagov....Si pãdure,si lac...Iesim un pic si din Bucuresti...Eventual,facem si-un grãtar (a ruginit ,de când nu l-am mai folosit)...Sau,altã locatie drãgutzã,ar fi Mogosoaia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Ok, avand in vedere ca nu am fost niciodata, eu votez snagov. Sa zicem… ora 10-10:30? Unde ne intalnim? Alti amatori de ieseala maine la snagov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 S-ar putea sã reusesc s-o conving eu,pe-o prietenã,sã vinã si ea,mãcar ca pasager.Desi,culmea,e posesoare de Dragstar (ãla mic de 250 cc.A avut don'soara si din ãsta de 650,da' l-a dat ...).Poate citeste si-mi iau castane ....O sã mai dau niste telefoane,poate mai apar doritori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Primiti si cu enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Primiti si cu enduro? Cum sa nu? Din partea mea, cu mare drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Idem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 ok pai ziceti si voi la ce ora si unde ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Eu propun ora 10:30,undeva-n Centru,ca sã fie usor de-ajuns,pt. toatã lumea.Si usor de vãzut,nu cum am pãtzit eu si cu @Baby-Angel,acu'4 zile,la stadion.Asa c-as alege piata Victoriei,în parcarea din mijloc.Si-n plus, de-acolo,plecãm foarte usor spre Snagov sau Mogosoaia,sau chiar mai departe, dacã hotãrâm asa (Sinaia...?!? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Deci ramane la 10.30 in parcare la piata victoriei. Darian, eu totusi nu as merge pana la Sinaia, vorba ta, o sa ne intoarcem cu juma' de Bucuresti inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate