dan_ Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Eu prefer Centru' Vechi si undeva dupa ora 7. Ca saptamana trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Eu prefer Centru' Vechi si undeva dupa ora 7. Ca saptamana trecuta. Io ce sã mai zic,cã fac 15 min. pe jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_codita Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Oameni buni mie mi-e indiferent,masina merge unde ii spun,numai hotarativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 daca va duceti undeva unde e vara.. vin si eu.. altfel... stau la petrecerea de craciun a firmei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 cine draq sa-i mai inteleaga pe ciocaristii astia... in vara ziceati ca 7 e prea tarziu sa ne intalnim, acu' ziceti ca 6 e prea devreme in alta ordine de idei... UNDE PETRECEM DE APOCALIPSA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Ne vedem diseara la 18:30 in CV...mergem la El Comandante...stabilim si in ce weekend mergem sa-i sarbatorim pe "ianuaristi"...stabilim si ce peciuri facem...stabilim si unde ne prinde Apocalipsa de decembrie...stabilim si de unde ne cumparam veste cu reducere mare...am zis !!! Ne vedem diseara la 18:30 in CV...mergem la El Comandante...stabilim si in ce weekend mergem sa-i sarbatorim pe "ianuaristi"...stabilim si ce peciuri facem...stabilim si unde ne prinde Apocalipsa de decembrie...stabilim si de unde ne cumparam veste cu reducere mare...am zis !!! Am vorbit cu Ben si diseara nu avem loc la El Comandante...e inchiriata toata locatia...propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 pai hai la calinescu, cum a zis americanu, sau la fabrica, ca-i tot pe la unirea. sau ne vedem in cv si cautam pe acolo numa' hotarati-va odata ca ne prinde sfarsitul lumii treji ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Va propunem Calinescu cu Metrou la Tineretului, acolo cel putin stim cum este,calitate/pret. Se pare ca sunt petreceri de Craciun si pe vremea asta chiar nu este placut sa ne invartim prin CV dintr-o carciuma in alta. iar la gyros de luat mancare si plecat In rest....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 pai hai la calinescu. au si taraf care stie "chitzalitzalon"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 pai hai la calinescu. au si taraf care stie "chitzalitzalon"? nu au, dar putem aranja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_codita Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Dana spune-mi si mie unde este Calinescu,am inteles ca e pe la Polivalenta o harta ceva daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Dana spune-mi si mie unde este Calinescu,am inteles ca e pe la Polivalenta o harta ceva daca ai Calinescu este aici" https://maps.google.ro/maps?ie=UTF-8&q=la+calinescu+tineretului&fb=1&gl=ro&hq=la+calinescu&hnear=0x40b1fefdfeb55b83:0xa1ac284f4c05b630,Tineretului,+Bucure%C8%99ti&cid=0,0,5809694945659798846&ei=KhvTUJ2dM8vCtAax6oHwBg&ved=0CJIBEPwSMAM O sa sun acum sa ma asigur ca nu sunt petreceri si sa rezerv o masa mare de min 10 pers. Si o poza Rezervare facuta !! Editat Decembrie 20, 2012 de NewSteel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 la ce ora ai facut rezervarea americane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_codita Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Multam mult m-am prins unde este.Acum sa stabilim ora si incerc sa mai adun eu oameni din CV cand vin. Darian daca vrei te iau cu masina cand trec pe la Universitate Razvan e valabil si pentru tine daca vrei sa te iau cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Pune bah "organizatorule" si ora...oricum ramane 18:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Ora ramane 6:30 ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu azi....munca asta! Ce-ati mai discutat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 S-au discutat ff multe...s-au stabilit peciurile...s-a stabilit programul plimbarlior pe 2013...s-a stabilitb tot...hâc...hâc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 no bun! am pierdut ce era mai important! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_codita Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Stai linistit totul in jurul nostru era hac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 pai tocmaaaaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Bai ciocaristii mei...vreau sa va propun ceva...pe un topic vecin niste motoretisti se baga la colindat...asta e anuntul lor: "Pentru ca oamenii sa nu uite pana la primavara de prezenta motociclistilor in viata lor ne-am gandit sa le reamintim printr-o metoda foarte ortodoxa. Astfel in cadrul actiunii: Motociclistii care iarna merg cu metroul va ureaza: Sarbatori Fericite! Ne vom strange luni 24 Decembrie la ora 18 in statia de metrou Piata Unirii 1 unde vom canta colinde acompaniati de o chitara, doua, trei. Actiunea se va desfasura pe durata a doua ore apoi mergem la sarbatorim evenimentul unde om putea. La eveniment sunt invitati toti cei care vor sa fie alaturi de noi si stiu cat de cat sa cante un colind. Daca cineva stie cat de cat sa ia doua acorduri pe o chitara va fi cu atat mai bine sa vina si cu chitara. Tinuta moto este obligatorie inclusiv casca. Vom fi usor de recunoscut pentru cei care nu ne cunosc. Daca nu ne gasiti apelati cu incredere la numarul de tel din semnatura. Pentru cei mai tematori precizez ca avem aprobare de la Metrorex sa ne desfasuram. Asa ca nu vom canta in frig. Vom fi jos." Ce ziceti?...Doctorainen si Codita vin cu chitarile iar noi astialalti venim cu inima deschisa si la distractie maxima...cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_codita Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 bai, rau imi pare ca tre sa plec in provincie ca asa as fi venit si eu mai ales ca mai am o chitara si pentru un alt binevoitor cantator.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Io cânt doar pe scenã,invitat de Rammstein sau AC/DC... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate