KZet Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Ieri am fost la "Mars Oprescu" dar astazi ma gandesc la o tura scurta ... careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 urmatoarea tura va fi sambata de la ora 15... de la Rond - Maior Coravu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasi71 Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 urmatoarea tura va fi sambata de la ora 15... de la Rond - Maior Coravu cu snowmobilul........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 la 17 grade ma indoiesc si putina promovare pentru marsul de maine - http://www.digi24.ro/stire/SlowRiders-organizeaza-sambata-un-mars-de-atentionare-a-soferilor_91556 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasi71 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 constat cu placere ca acest grup " a apucat " pe o cale f buna.Si mai constat ca nu e un simplu grup de rideri , ci si organizeaza actiuni de constientizare si atentionare atat a soferilor cat si a motociclistilor.....felicitari !!!!!!!! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 multimim pentru apreciere.. dar singuri ne este foarte greu sa facem ceva cum trebuie. Avem nevoie de ajutorul/sprijinul tuturor motociclistilor! hai.. ne vedem maine, calare pe sticlele de bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) Chopperistii la Digi 24. Discutam despre parada de maine. Editat Martie 29, 2013 de dan_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herrinstructor68 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Ne vedem la parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 SLOWRIDERS va multumeste pentru participare. vom incarca poze si filmulete facute la eveniment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Filmele legate de parada SLOWRIDERS: Parada completa: Parada, fast forward: Inainte de parada: Transmisiune in direct la Digi 24: Interviu cu o zi inainte de parada: Toate aici: https://www.youtube.com/user/SlowRidersRG Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Dupa parbriz, parca Skija e satanistul violator de babe care face semnul satanei \m/ (in filmarea de la Digi). Imi suna cunoscut numele Stelian Muscalu... ai lucrat cumva in Antena, la stiri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 dap... si acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 dap... si acolo Atunci tin minte bine... ne-am cunoscut la un eveniment auto (4tuning days) prin 2007 parca, la Romexpo, eu v-am chemat pt un reportaj Daca tin bine minte, ati facut si o filmare in drift, in masina lui Tengu parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 corect... asta da memorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Eu eram la vanzari in Antena, reportajul a fost o favoare pt 4tuning (si pt Gratian). Intre timp lucrurile s-au mai schimbat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 ... si uite asa aflu lucruri noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varanu Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 FELICITARI SLOWRIDERS PENTRU INITIATIVA!!!!!! Mie imi pare extrem de rau ca nu am fost in Bucuresti pentru parada, dar poate alta data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 FELICITARI SLOWRIDERS PENTRU INITIATIVA!!!!!! Mie imi pare extrem de rau ca nu am fost in Bucuresti pentru parada, dar poate alta data... Multam de aprecieri...altadata poate fi sambata 6 aprilie cand va invit la o tura...poate Vulcanii Noroiosi,poate Rezervatia de zimbri din Dambovita sau poate o masa la vecinii bulgari de la Ruse...sau poate are altcineva vreo propunere si mai interesanta. Important e ca vremea e buna si noi sa iesim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 ... poate un bors de peste la Giurgiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Ok...prima plimbare de dupa parada SlowRiders vrem sa o facem sambata 06.04.2013 la Rezervatia Neagra de zimbri Bucsani(Dambovita)...plecarea se face din benzinaria Agip de pana in podul Constanta (intersectia Bd. Grivita cu fosta 1 Mai)...avem cca 80 km pana acolo,facem ceva poze,mancam ceva la o carciuma din zona si , estimez eu,la orele 16:00-16:30 suntem in Bucuresti. Las si un tel pt amanunte 0731.80.55.88 - Vali Editat Aprilie 4, 2013 de valentino1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 La ce ora e plecarea? S-ar putea sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 La 10:00 ne intalnim la Agip, la 10:30 am plecat. Mai multe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 s-a teminta cu hibernarea... cica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Sambata se anunta cineva la plimbare ? Sambata 20 aprilie plimbare : Bucuresti-Lehliu-Calarasi-bacul la bulgari-Silistra-Ruse-Giurgiu-Bucuresti...ajunsi la Giurgiu e clar ca vom manca un bors de peste in port si o saramura !!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate