Sari la conținut

vasi71

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Yamaha Dragstar 650

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Dragstar 650

vasi71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. vasi71

    Yamaha Dragstar

    sal, Eu la motorul meu, folosesc de 5 ani Motul 7100 20w50 V-twin.Anul trecut am zis sa schimb firma (nu dau nume)...si am regretat.Spre toamna , cand se incalzea motorul,aparea un mic zgomot (tacanit) la motor, si am trecut iar pe Motul.
  2. vasi71

    Yamaha Dragstar

    RECOMAND SI EU ACEST SITE! Am avut o problema cu grupul diferential in toamna.Ma costa pinionul de atac si coroana 500 E,piese second bineinteles .Aceste piese nu se gasesc de cumparat noi,ci tot grupul diferential,ce costa 1037 $ + transport. Norocul meu a fost ca am gasit la vremea aia site-ul acesta,si am rezolvat problema . Am cumparat de la cineva din Brasov un grup de Virago 535.Am schimbat pinionul si coroana ,si am scapat doar cu 450 lei. p.s.- atentie cum coborati de pe trotuar.Eu am plecat tare de pe trotuar,si si cand roata de pe spate a sarit de pe bordura pe asfalt ( eu fiind cu mana in gaz) s-a rupt pinionul de atac din grup...
  3. salutare, Au inceput intalnirile saptamanale,( joia) de la rond ?.Sau de cand ?
  4. vasi71

    Yamaha Dragstar

    de fapt,sa fiu mai concret, eu oscilez intre Motul 7100 , Repsol si Bel-Ray,toate 20W50 pt V-twin.Inca nu stiu care o sa fie alegerea...
  5. vasi71

    Yamaha Dragstar

    salutare, voi ce ulei de motor mai folositi la dragstarele voastre? Vreau sa schimb si eu uleiul,si ma gandeam sa incerc si altceva.De 3 ani folosesc motul 7100 V-twin 20w50. E doar o intrebare,nu vreau sa aprofundam.
  6. vasi71

    Yamaha Dragstar

    Eu fac 85% din Km in Bucuresti.De ajuns, ajung mai repede decat cu masina,si cum s-a mai spus,depinde cat tupeu ai.La inceput stateam cuminte,ca si cum eream cu masina,dar cu timpul am inceput sa ma strecor printre masini.Unii soferi chiar iti fac loc,iar altii se baga un pic intre benzi sa nu poti trece (nr bulgaria in special ,si "gipanele").Per ansamblu sunt multumit cum ma strecor prin Bucuresti...a, sa nu uit, se cam incinge cand sunt calduri mari afara (38+) si dogoreste la picioare,dar cu toate astea stept cu nerabdare sezonul pt a lasa conserva acasa.
  7. Am fost la rond pe la 18.30 nici urma de mociclist .....teapa era meci (de unde sa stiu?, nu sunt microbist).Pe la 18.40 am plecat spre Polivalenta.....pustiu si acolo . Vad ca pe forum s-a dat cu prafuri,nu se mai posteaza nici o informatie , cum se facea de mult.................ce vremuri . Macar mi-am facut plimbarea de seara.
  8. vasi71

    Yamaha Dragstar

    in legatura cu DOT-ul..............cine l-a sters este un om de o calitate jalnica. Trebuia de la bun inceput sa te informeze despre faptul ca sunt cam vechi, nu mai zic de faptul ca trebuia sa le arunce, nu sa se joace cu viata cuiva . Mergi cu atentie si fa niste teste de aderenta, vezi cum se comporta...........asfalt uscat
  9. dati ban permanent retardatului de "fesu".A postat poza asta pe toate topicurile.....sa fie in bafta lui
  10. constat cu placere ca acest grup " a apucat " pe o cale f buna.Si mai constat ca nu e un simplu grup de rideri , ci si organizeaza actiuni de constientizare si atentionare atat a soferilor cat si a motociclistilor.....felicitari !!!!!!!! .
  11. Eu folosesc Motul 7100 V-twin, 20W50 , si nu completez nimic intre schimburi. Precizez ca 70% din Km sunt facuti in Bucuresti. Cred ca cel mai bine e sa folosesti uleiul prescris de fabricantu motorului pt. plaja de temperatura in care o sa functioneze "atelajul". Si aici ma refer la vascozitati,pentru ca firma o alegem in functie de buzunar...........
  12. bravo baieti,incepe sa se dezghete atmosfera......
  13. arata super,choperist din talpi pana in crestetul capului ...........pacat ca unii mai au inca prejudecati,sau nu au inteles inca fenomenul .Afara ,costumatia asta e ceva normal.Pielea ,cromul,tintele si franjurile,fac parte din " choperism" ( cred ca am inventat un cuvant ).Sau poate gresesc ????
  14. citesc si ma minunez ,cum o intrebare pusa de un copil de 14 ani ( cu toate ca are 21) incinge atatea spirite.............vinul cum se bea ?...sprit, sau apa separat ???????? e de coma...... .Daca se ducea sa cumpere antigel de la primul magazin,afla pe loc toate informatiile,ba mai si pleca cu antigel acasa. p.s.- din profil,reiese ca vrea sa socializeze si sa posteze cat mai mult..............copii din ziua de azi.... - apreciez totusi efortul colegilor de ai oferii informatii. Un sezon fara evenimente !
×
×
  • Creează nouă...