mielu Postat August 28, 2003 Share Postat August 28, 2003 Recomandati-mi si mie, va rog, un strungar din zona Bucuresti care sa-mi faca si mie o reductie la un filet de bujie. Ca mi-a facut al meu frate drag si scump o bucurie. Din prea mult zel probabil, ca a vrut el cu tot dinadinsul sa-mi curete bujiile!!! SI uite ce-a iesit! Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 28, 2003 Share Postat August 28, 2003 Omule, daca vrei iti dau eu chiuloasele de la un jupiter 3! singura faza e ca sunt din galati...pretul? o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat August 28, 2003 Autor Share Postat August 28, 2003 Sau poate aveti vreu capac de vanzare? 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 28, 2003 Share Postat August 28, 2003 Bai mai intrati shi voi pe net sa-mi "editati" mesajele ca ma umplu de draci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elefantelulroz Postat August 28, 2003 Share Postat August 28, 2003 Omule, daca ai drum prin galati iti dau eu chiuloasele de la un jupiter 3! pret? o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat August 29, 2003 Autor Share Postat August 29, 2003 Danke mr. Pink! O sa tin minte. Am de gand sa trec prin Galati dupa 20 sept. Sa cunosc minunatii membrii L&P Motors. Da' pana atunci rezolv eu problema cumva. Bere dau cu placere si fara kiulasa . 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat August 29, 2003 Share Postat August 29, 2003 mah baieti! nu vreau sa intervin cu rautate, departe de mine gandul... dar dupa cate stiu io, iju' nu are chiulasa... ca orice motor in doi timpi... spuneti-i si voi altcumva... no offence! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 29, 2003 Share Postat August 29, 2003 None taken octa! ai dreptate, o sa-i spunem altfel! Shi ce Loud & Proud? suntem 6 mari shi lati shi inca nu e club, shi eu nici nu mai vreau sa ma chinui anu' asta cu el! Deocamdata il lasam numa' gasca...numa Mausica nu vrea sa renunte la idee, de cand i-am spus ca eu shi cu un prieten vrem sa facem club shi i-am spus ca poa' sa vina shi el ca mare "membru fondator"(de parca ar fi vreo chestie ca tot membru cu drepturi egale esti) parca a innebunit! Mie totusi nu-mi pare rau ca el a alergat dupa acte shi alte prostii cel mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat Septembrie 29, 2003 Share Postat Septembrie 29, 2003 Mai ai nevoie de strungar? Am patit si io aceeasi chestie, si am dat capacu cuiva, Daca il face bine, o sa am curaj sa'i recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 29, 2003 Share Postat Septembrie 29, 2003 In Baneasa, este o vulcanizare, chiar vis-a-vis de Complexul Aviatiei. La subsol este strungarie. Baietii aia fac orice. Cred ca si pe Demostene l-am trimis acolo, si si-a rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Septembrie 30, 2003 Autor Share Postat Septembrie 30, 2003 Multumesc. O rezolvasem, dar azi, din intamplare am mai gasit un loc. Mai aveam pe acasa niste capace cu gauri in loc de filet si am inceput sa caut prin cartier. Si am gasit. Deci pentru cine locuieste in zona Bucurestii Noi - Damaroaia - Soseaua Chitila (MensSana?): Str. Strabuna nr. 14 - atelier strungarie. Nu exista firma afara!!! Maine va spun si daca fac treaba buna. Oricum nenea ala era foarte amabil, iar ca pret... pentru o reductie 50k lei. Eu zic ca e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Octombrie 1, 2003 Autor Share Postat Octombrie 1, 2003 Am verificat aseara reductia facuta. SUPER! Lucreaza ok. Deci daca mai sunteti de prin zona si aveti nevoie puteti apela cu incredere. Si cred ca fac mai mult decat niste amarate de reductii ca aparate aveau oamenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate