IceCube Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 cam atat poate ea, dar oricum cred ca ar trebui sa verifici compresia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 cam atat poate ea, dar oricum cred ca ar trebui sa verifici compresia Da`o dreacu pai atat poate un cbr125 care nea e in 4t.. Eu zic ca este limitata din cdi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Cred (a se citi sper) ca in curand voi fi si eu proprietarul unui NSR125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Eu am un Nsr din 1995, cumparat nu demult din Bucuresti... Power Valve, delimitat complet, totul stock pe el, avea 11000 de km can lam luat si akm are 13000 nu mai facut probleme si plus de asta fuge de rupe pamantu , in a 2-ua am 100, si top speed mere undeva pe la 170 de km/h Sunt mai mult decat fericit de alegere:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Eu am un Nsr din 1995, cumparat nu demult din Bucuresti... Power Valve, delimitat complet, totul stock pe el, avea 11000 de km can lam luat si akm are 13000 nu mai facut probleme si plus de asta fuge de rupe pamantu , in a 2-ua am 100, si top speed mere undeva pe la 170 de km/h Sunt mai mult decat fericit de alegere:P Pe alt topic ai scris ca fuge 182-183....fratioare mai lasa-ne cu minciunile ca am mai vazut si noi Neseree daseta rachete si cand colo ii cad rotile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Eu am un Nsr din 1995, cumparat nu demult din Bucuresti... Power Valve, delimitat complet, totul stock pe el, avea 11000 de km can lam luat si akm are 13000 nu mai facut probleme si plus de asta fuge de rupe pamantu , in a 2-ua am 100, si top speed mere undeva pe la 170 de km/h Sunt mai mult decat fericit de alegere:P cat ai pe a 2a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Pe alt topic ai scris ca fuge 182-183....fratioare mai lasa-ne cu minciunile ca am mai vazut si noi Neseree daseta rachete si cand colo ii cad rotile. lasa`l nene.. ca depinde de cum bate vantu.. cand bate mai tare prinde mai mult.. nu stii noi dealea.. noi suntem n00bi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Eu am un Nsr din 1995, cumparat nu demult din Bucuresti... Power Valve, delimitat complet, totul stock pe el, avea 11000 de km can lam luat si akm are 13000 nu mai facut probleme si plus de asta fuge de rupe pamantu , in a 2-ua am 100, si top speed mere undeva pe la 170 de km/h Sunt mai mult decat fericit de alegere:P Ai de pwla ta ma,eu ti-am zis ca e limitid ediÂşăn.E varianta aia cu turbo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 poate a vrut sa zica a4-a dar nu a nimerit tasta...si nu stia ca se poate edita postul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Eu am un Nsr din 1995, cumparat nu demult din Bucuresti... Power Valve, delimitat complet, totul stock pe el, avea 11000 de km can lam luat si akm are 13000 nu mai facut probleme si plus de asta fuge de rupe pamantu , in a 2-ua am 100, si top speed mere undeva pe la 170 de km/h Sunt mai mult decat fericit de alegere:P Termina ma cu 100 al tau in a 2`a, si daca tie chiar iti arata 100 pe bord, inseamna ca nu-ti functioneaza bine kilometraju. Si, nu are 11.000 km, are 110.000 km. Tu chiar ai crezut ca in 12 ani NSR-ul ala a vazut 11.000 km? Pfff, am facut 14.000 din mai pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Si, nu are 11.000 km, are 110.000 km. Trotinele tată,nici chiar 110.000.Plm gandeste-te ca e 2 timpi. Are vreo 30-40k km si e dat peste cap kilometrajul . Sau poate a fost a unei babe care mergea cu el duminica la biserca Hai bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Sau poate a fost a unei babe care mergea cu el duminica la biserca Hai bafta ! Si la sex-shop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 (editat) Si la sex-shop lasati mah railor baiatu' I-o fi ramas acu' blocat cand a ajuns la Vmax (100 km/h) am mai auzit sa minti dar nici chiar asa. dar sa luam in calcul si varianta ca are degetele cam groase si nu a nimerit tasta corespunzatoare Bafta fratilor. Aveti grija cu motoarele Editat Noiembrie 25, 2007 de frodo92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwLR125 Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 hmm eu am un honda nsr si sa zic ca sunt multumit eu am delimito din cdi de langa filtru de aer am taita niste fire si am unit intre ele,o acceleram si uraca pana la 7 mii de rotatii dupa delimitare pana pe rosu se mai poate delimit altfell ? fuge cam 120 max max ! pot sa ii pun cauciuc de 150 ?? pe spate?? cine ma paote ajuta cr2bl e id meu ! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 hmm eu am un honda nsr si sa zic ca sunt multumit eu am delimito din cdi de langa filtru de aer am taita niste fire si am unit intre ele,o acceleram si uraca pana la 7 mii de rotatii dupa delimitare pana pe rosu se mai poate delimit altfell ? fuge cam 120 max max ! pot sa ii pun cauciuc de 150 ?? pe spate?? cine ma paote ajuta cr2bl e id meu ! multumesc Esti nebun ba baiatule, ai facut asta fara nici un fel de cunostintze? poa ai un talent verifica ca potzi scoate bani din taiat si nadit fire de CDI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 28, 2007 Autor Share Postat Decembrie 28, 2007 hmm eu am un honda nsr si sa zic ca sunt multumit eu am delimito din cdi de langa filtru de aer am taita niste fire si am unit intre ele,o acceleram si uraca pana la 7 mii de rotatii dupa delimitare pana pe rosu se mai poate delimit altfell ? fuge cam 120 max max ! pot sa ii pun cauciuc de 150 ?? pe spate?? cine ma paote ajuta cr2bl e id meu ! multumesc Joaca-te tu pe la cdi ca s-ar putea sa iti pui dupaia platini ca la dacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate