Raven Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 Poate singurul. sau sigur singurul. Daca lucrul asta se rezolva , eu unul il votez pana la adanci bartaneti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 Maine la ARC trebuyie sa fim baieti cuminti. Azi am filmat ceva pentru Antena 1 in legatura cu explozia motociclismului in Romania iar maine o sa intram in direct... de la ARC. Aranjati fetele, curatati-va echipamentul si hai sa aratam ca suntem marfa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 Maine la ARC trebuyie sa fim baieti cuminti. Azi am filmat ceva pentru Antena 1 in legatura cu explozia motociclismului in Romania iar maine o sa intram in direct... de la ARC. Aranjati fetele, curatati-va echipamentul si hai sa aratam ca suntem marfa! dvd, poate-aranjezi shi sa nu ne ploo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 cat cost? auzi sa fiu marfa Nu trebuie pregatiri speciale , pt ca noi suntem cei mai frumosi , destepti , aratosi si motorizati ! O sa este bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 cat cost? auzi sa fiu marfa Nu trebuie pregatiri speciale , pt ca noi suntem cei mai frumosi , destepti , aratosi si motorizati ! O sa este bine ! Ai uitat de modesti! Cine are relatii sus, adica SUS, sa vorbeasca sa nu ploua miine? Zahei, crezi ca ACOLO ajungi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 eu mi-am luat zeama de spalat motoreta. si NU, nu va dau !!! a mia o sa fie cea mai frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 http://www.accuweather.com/adcbin/public/i...ent=39&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 http://www.accuweather.com/adcbin/public/i...ent=39&metric=1 Este in engleza si are multe cifre... deci este inutil!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 Este in engleza si are multe cifre... deci este inutil!! cifrele-s in romana shi pozele la fel! zice ca in bucale maine orele 6-8- PM avem cer innorat (fara ploae) shi 26-24 grade dupa cum banuitzi, e mina lu' zahei asha ca daca nu se adevereshte el e vinovatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 eu ma spal pe dinti si imi tai unghiile. Eu consider ca mi-am facut treaba fata de comunitatea moto din bucuresti , sper sa nu faca nimeni fite si figurine maine , asta asa ca sa ramanem la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 eu ma spal pe dinti si imi tai unghiile.Eu consider ca mi-am facut treaba fata de comunitatea moto din bucuresti , sper sa nu faca nimeni fite si figurine maine , asta asa ca sa ramanem la arc. Nu uitati batistutele albe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 S-a modificat schimbarea! La ora 7 e nu stiu ce meci, asa ca intram in direct la 8. Vremea tine cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 bravo, zahei, bravo vlad..n-ai zis nimic?? rpd sa te aplaude si pe tine lumea..... cred ca ar fi si spre binele lui sa apara intre motorisit la arc odata poate ii vand niste ekipament daca isi ia si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 Se pare ca nu se paote transmite lived din parc datorita ecranarii zonei, iar eu nu am fost de acord sa mergem in alta parte, mai ales azi. Asta e, o sa intre pe post doar materialul filmat in prealabil.Sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Se mai tine intalnirea de miercuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 ) da...de vreo 6 ani incoace am vazut ca se tot tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Cat de tare... imi aduc aminte ca bombardam cu totii primaria cu mesaje de ce interzisese accesul si cu rugaminti sa se poata reveni la normal. Cred ca e unul din putinele lucruri bune facute de Basescu (nu incepeti cu polologhie politica aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Cat de tare... imi aduc aminte ca bombardam cu totii primaria cu mesaje de ce interzisese accesul si cu rugaminti sa se poata reveni la normal. Cred ca e unul din putinele lucruri bune facute de Basescu (nu incepeti cu polologhie politica aici) Nu vreau sa fiu malitios dar....se zice "poliloghie".Zic si io.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Nu prea vreau sa am discutii cu tine, dar sunt acceptate ambele - http://www.archeus.ro/lingvistica/CautareD...uery=POLILOGHIE POLILOGHĂE, poliloghii, s.f. (Depr.) Expunere, relatare excesiv de amplă (Âşi de prolixă); vorbărie. [Var.: polologhĂe s.f.] – Din ngr. poliloghĂa. Sursa: Dicționarul explicativ al limbii românePOLILOGHĂE s. v. vorbărie. Sursa: Dicționar de sinonime poliloghĂe s. f., art. poliloghĂa, g.-d. art. poliloghĂei; pl. poliloghĂi, art. poliloghĂile Sursa: Dicționar ortografic al limbii române POLILOGHĂ//E ~e f. Expunere foarte amplă Âşi confuză; vorbărie. [Art. G.-D poliloghiei] /<ngr. poliloghĂa Sursa: Noul dicționar explicativ al limbii române Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate