ghost-rider Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 aduce cineva yoshimura in romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 aduce cineva yoshimura in romania? Din cate stiu, aduc cei de la ElfWorkshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Vezi ca au modele pe stock.Eu de la Andrei(elf) mi-am luat. 0724 800 028 suna acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 ce preturi?! 1300 E ..... peste 100% (sutalasuta) avans fata de pretul care ai comanda-o direct de peste ocean (ceea ce am si facut....si daca m-a supar o vand si eu dublu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 pai preturile aici sunt exagerate de tot .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 de la bikebandit yoshimura TRS titanium este 1000 $ cu tot cu transport si taxe, akrapovic mai scumpa. Momentan am o comanda mai mica (ca pret) pentru niste piese de la bikebandit, sa vad cum decurge si pe urma voi comanda si yoshimura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lost eagle Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 aduce cineva yoshimura in romania? din cate stiu cei de la my moto tuning aduc. undeva pe cotroceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate