Sari la conținut

Cumpar Jiclor De 95


Andrei_D
 Share

Postări Recomandate

Salutari! de o saptamana caut jiclor de 95, pentru un carburator de ES 175 si nu gasesc pe nicaieri. Acum am de 105 - e prea mare, consuma prea mult. Este vorba de jiclorul principal, cel care se afla in partea inferioara a carburatorului, in interiorul acestuia. Are cineva pe acasa si este dispus sa mi-l dea? Multumesc frumos!

Editat de Andrei_D
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

consuma prea mult sau merge prea bogat?

 

daca merge prea bogat joaca-te din cuiul de dozaj, daca e sa consume prea mult... ai alte probleme... lipsa compresie, aprindere slaba, avans dereglat dintre cele mai probabile, mai putin probabile sunt: toba infundata, roata spate descentrata fata de lant (o poti impinge usor?) si din cele foarte putin probabile sunt: lipsa compresie in carter (simering de la aprindere busit, simering de la transmisia primara busit (porneste greu?)), garnituri proaste jos si la chiulasa si cand se incalzeste sa mearga mai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu cred ca amestecul este prea bogat deoarece bujia are o culoare bruna. aprinderea este de minsk si avansul cred ca este reglat bine fiindca de obicei porneste la prima peda si cotul tobei nu se face albastru in timpul mersului. In rest, simeringuri noi, compresie in carter este, roata nu este descentratat fata de lant, garniturile sunt bune, toba buna. In concluzie am nevoie neaparata de un jiclor de 95 si apoi vad eu ce ii mai fac daca tot nu consuma cat trebuie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

pai daca merge normal nu prea ai ce sa-i faci. daca ii pui jiglor mai mic ii saracesti amestecul. :duel:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Marimea jiclorului principal este important doar in momentul cand ai acceleratia blana si cuiul pontou nu mai este factorul ce determina cantitatea de benzina ce intra in amestec. Iesi pe strada cu ea si incearca sa mergi cu acceleratia blana (sau aproape blana) cateva minute. Dupa aceea verifica bujia. Daca e neagra, jiclorul e prea mare. Daca nu, nu asta t-i problema.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru informatii! Intamplator am mers sambata cativa km cu acceleratia mult peste jumatate, dupa care am scos bujia sa vad in ce stare este si intr-adevar, nu mai era caramizie decat foarte putin in varful electrodului negativ. Am curatat-o, apoi am mers cu acceleratia putin sub jumatate si culoarea bujiei era foarte buna. Nu ii pun jiclor mai mic decat are nevoie. In manualul de MZ scrie ca ES-ul 175 are jiclor de 100 in timpul rodajului si jiclor de 95 dupa rodaj, iar la ES-ul de 250 jiclor de 105 apoi jiclor de 100. La ambele modele de ES, se mentioneaza ca jiclor de rodaj trebuie inlocuit cu unul mai mic dupa maxim 1000 de km de la terminarea rodajului deoarece toba se poate infunda prematur. Anuntul ramane valabil - jiclor de 95 are cineva?

Editat de Andrei_D
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

undeva trebhuie sa am jiglorul. o sa ma uit azi prin atelier si iti dau pm.

p.s. daca afli cum se curata rezervoru sa imi zici si mie

motorina, gaz, etc, ce iti vine tie la indemana bagat in el, amestecat bine si bagat lant si iar amestecat...eu ma gandeam si cu o perie daia mai dura in genul celor cu care spalai sticle pe vremea lu ceasca...dupa ce faci operatiunea asta, te duci la benzinarie si bagi jetu de aer in el sa sufle rugina de pe pereti, apoi, clatit frumos, ca pe butoi :D

 

bafta

 

PS: ma da ala de mobra nu se potriveste? :rock: la jicloru ala ma refeream :rock:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tot nu am gasit pe nicaieri. stiti cumva daca se potriveste jiclor de la Minsk, Voshod?(adica sa fie de 95, ca la filet cred ca se potrivesc). Am cautat in manualele celor doua motociclete dar nu scrie ce marime folosesc cele doua motoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...