young rider Postat August 12, 2004 Share Postat August 12, 2004 SALUTARE!!! Mai baietzi , ma intereseaza shi pe mine un minsk , care cum shtitzi sau auzitzi ceva anuntzatzi-ma shi pe mine va rog frumos....nu conteaza chiar asha de mult aspectul ka orikum il iau sshi il reconditzionez...ASHTEPT.... Multzumesk... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat August 12, 2004 Share Postat August 12, 2004 Iete-te... cineva are 16 ani si vrea A1 Bravo copile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NICK^^ Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Salut am eu unul functional,inscris nr noi si chiar dupa reparatie capitala deci nu mai tre reconditionat ma poti gasi la nr de tel:0727896563 Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 intra pe www.bikeshop.ro si gasesti acol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 si eu am unul de vanzare. Uita-te la semnatura mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 hhhahahahahhhh! baiatu' si-a luat de ceva vreme minsk! si oricum anuntul era din 2004, mai uitati-va si voi la data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Mai , uitati-va calumea!! Omu are deja un Minsk! Topicul are PESTE un an vechime! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate