georgegogu Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Astazi in jurul orei 18:00,la iesirea din curba dubla de pe Str.Pajura,era un Kawasaki zzr cred,trantit sub o masina,lume multa pe langa. Atat am vazut si atat stiu,cine stie mai multe sa ne spuna si noua,nu cred ca e grav. Cel putin asa sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 (editat) Tocmai am trecut si eu acum pe acolo, era un motor gri cu nr B 95 DAU, parca. Cei de acolo ziceau ca motociclistul e la spital, dar traieste. Se pare ca i-a taiat fata un taximetrist. Mai multe detalii nu stiu. Editat Mai 8, 2007 de atw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 sper ca nu e prea grav. bine, era lovit la picioare si julit pe antebrate , dar nu parea ca avea ceva rupt. nu era f clar, din cauza socului, dar eu am inteles ceva de genul ca a vrut sa depaseasca prin dreapta taxiul si a intrat intr-o ( sub ) masina rosie care era parcata pe trotuar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 sper ca nu e prea grav. bine, era lovit la picioare si julit pe antebrate , dar nu parea ca avea ceva rupt. nu era f clar, din cauza socului, dar eu am inteles ceva de genul ca a vrut sa depaseasca prin dreapta taxiul si a intrat intr-o ( sub ) masina rosie care era parcata pe trotuar. urat... Insanatosire cat mai rapida motoristului. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 iar pajura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Insanatosire rapida motociclistului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate