LO550 Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 TRANSILVANIA ADVENTURE TROPHY CINE ESTE INTERESAT 1 ESTE UN CONCURS PRIVAT 2 FIECARE ECHIPA ESTE FORMATA DIN 2 PILOTI 3 PARTICIPA MASINI ,MOTOCICLETE,ATV,QUAD 4 CONCURENTI TREBUIE SA VINA CU ROADBOOK-GPS SI ECHIPAMENT DE CAMPARE[CORT RULOTA ETC] 5 TAXA DE PARTICIPARE 300 EURO DE ECHIPA IN CARE SINT INCLUSE CAZARILE LA HOTEL SI MASA PE TOATA DURATA CONCURSULUI PT MAI MULTE INFORMATII http://www.transilvania-trophy.com TEL 0722456946 LORENZO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 tu te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 tu te bagi? E CURSA LA CARE NU LIPSESC ,TE ASTEPT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 si dureaza 6 zile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viohus Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 (editat) E CURSA LA CARE NU LIPSESC ,TE ASTEPT Anul trecut am fost pentru prima data la TAT , si cu toate ca m-am accidentat in penultima zii mi-am spus ca va trebui sa revin . Asta voi face asa ca anul acesta ma bag din nou! Si daca vremea tine cu noi va garantez o distractie pe cinste. Iar taxa de 150 epuroi pentru 7 zile pe munte din care 2 nopti la hotel, demipensiune , masa festiva , CONCERTUL de la final si toata atmosfera concursului , este chiar foarte acceptabila ! Editat Mai 10, 2007 de viohus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 pe site ca e si un filmuletz care descrie foarte bine atmosfera http://www.transilvania-trophy.com/video/TAT_2006.mpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Si eu m-am inscris deja...:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rgr Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 va rog sa ma lamuriti si pe mine. pe site-ul TAT taxa de inscriere este de 300 euri pe concurent, aici se vehiculeaza suma de 150. unde este gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Mai 15, 2007 Autor Share Postat Mai 15, 2007 300 euro de echipa 150 euro de persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 TAT 2006 daca Lorenzo zice c-a fost excelenta organizarea ... asa-i, ca asta-i ciufut rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viohus Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Mai sunt cateva zile si incepe! Se pare ca anul acesta s-au inscris foarte multi. La clasa OPEN gasesc si eu un coechipier? Va astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 STAI LINISTIT ANUL ASTA SPER SA FACI O FIGURA FRUMOASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viohus Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 STAI LINISTIT ANUL ASTA SPER SA FACI O FIGURA FRUMOASA Faptul ca ma dau intr-un cadru organizat si alaturi de prieteni pentru mine este cel mai mare castig! Si cand aceasta placere dureaza o saptamana .... Ne vedem la start! Si pana atunci " TE SALUT CU TRIPUL!" Cateva poze de anul trecut: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 iata si clasamentul final Moto Extreme 1. Sorin Cristea, Misu Ioanitescu (RO) 2. Laurentiu Nedelcu (RO), David Worton (UK) 3. Majid Rosttami, Costica Rusu (RO) Tiberiu Cojocaru, Cornel Stoica Felix Predescu, Florin Stanila Ionut Adam, David Magda Viorel Vasilescu, Rares Jude Moto Open 1. Mihai Doxan, Cornel Banciu 2. Cristian Doxan, Cristi Popescu 3. Sabin Zabarcencu, Radu Razvan Asteptam poze si impresii de la participanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate