Sari la conținut

Usor Ptr Mine, Mai Greu Ptr Fier...


madcox
 Share

Postări Recomandate

Eu cred ca trebuie sa il gasesti pe idiot si sa il convingi sa isi retraga plangerea. Ori ii explici ca omul e o fiinta firava si ca uneori i se poate rupe o mana si un picior iar in cel mai rau caz trebuie sa ii dai niste bani.

 

Daca nu reusesti sa rezolvi "amiabil" si se ajunge la proces, numa tarifele la avocati o sa te faca sa iti iei lumea in cap, iar daca dobitocu are certificat medico legal pana la urma pierzi si o sa platesti si amenda si cine stie cat o sa ceara la proces dobitocu.

 

Deci fa pe dracu in patru si impaca-te cu idiotu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu-s avocat, dar iti pot spune cam cum se intampla chestiile astea.

Omul declara la politie ca a fost lovit, politia deschide automat dosar penal. Fac cercetari, te cheama la declaratii, si apoi, daca taximetristul nu retrage plangerea, trimit dosarul la parchet. Deci, la prima infatisare in fata politistului, intreaba-l daca si-a scos omul certificat medico-legal, ca fara asta degeaba te taraie prin tribunale, nu are sanse de castig. Cu, e mai grav, adica daca nu renunta el la plangere, si te duce prin tribunal, ii va trebui cam un an de zile, dar va stoarce ceva banuti de la tine, nemaivorbind de cheltuieli de judecata.

Oricum, deocamdata te-ai facut cu o amenda administrativa de vreo 2 mil juma de la politie (ca doar nici ei nu cerceteaza degeaba).

Bafta si ne mai auzim imediat ce ai noutati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frate, angajeaza-ti un avocat. Nu mai pierde timpul. Si nu recunosti sub nici o forma ca ai dat in el. Eventual gesticulai cu casca aratand spre directia din care veneai si l-ai lovit din greseala. Asta au vazut martorii.

 

Am trecut prin asa ceva si stiu ce m-a sfatuit pe mine avocatul. Odata ce ai declarat gestul de lovire e al dracului de greu sa o mai dai la intors.

Editat de Dragon Warrior
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca are vreo vanataie pe fata, ii zici, dute draq domne ca erai vanat cand team vazut eu deja, cine cine tea batut pe tine , si vrei sa scoti bani de la mine;)) tineo pasta tare de tot. era deja lovit,:cheers:) e nebun;)) baga dastea;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multa bafta madcox!! si eu sunt de parere ca mai bine dai la ala cashu'. macar stii ca ai scapat,iar dupa ce dai cashul pui numarul de inmatriculare al galbenitului pe forum.....si oricand se poate sa ii pice o tigla pe parbriz,sau oglinda sa i se desprinda din senin,sau sa calce intr-un cui- de ii pocnesc toate cauciucurile.

 

 

:cheers: :cheers: Asflat uscat si ferit de imbecili!

Editat de disabled_cata
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am fost azi la pol. politistul era f de treaba si chiar zambea. mi-a zis tot ce era in dosar. tantalaul nu a avut nevoie decat de 1-2 zile ingrijiri. a zis ca in cel mai rau caz o sa imi dea o amenda, si ca ala a zis ca nu vrea de la mine decat sa imi cer scuze ca... a dat el cu nasul in volan... o sa il sun zilele astea sa vad ce vrea. bani oricum nu o sa vada. poate inca un volan in nas. nu am vrut sa dau declaratie, spunand ca o sa dau alta data cu avocatul langa mine. politistul nu a fost deranjat, chiar mi-a zis ca l-a luat l-a ture ca ala cica: "nu l-am vazut". culmea, aveam modul "invizibil" dezactivat... politaiul a zis ca oricum isi baga p... ca intra in concediu medical, si ca sa il sun sa vb ce facem mai departe. mi s-a luat o piatra de pe inima.... :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...