Sari la conținut

bogdan harea

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1981
  • Numar Moto
    B34BOK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F650, JAVA175, MOBRA 50S

Vizitatori Recenți Profil

746 citiri profil

bogdan harea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am fost eu la service-ul BS de pe centura (zona Tunari) . Lucrurile simple si de rutina le rezolva fara probleme la un pret rezonabil. Foarte scumpe sant piesele (+30% fata de Automobile Bavaria la piesele de BMW), dar nu functioneaza deloc legatura cu Suzuki Japonia pt rezolvarea unor probleme tehnice mai complicate/rare. Legatura se face printr-o firma din Ungaria, deci telefonul fara fir. Timpul de aprovizionare cu piese este 1-2 saptamani, pisele venind o data pe saptamana tot din Ungaria. Pt piese cer un avans de 50%.
  2. Eu nu am tras nici macar o racheta, dapai o salva. Pur si simplu am vrut sa salvez o nepotrivire de program pt Vlad cu care chiar vreau sa ma intalnesc pe 22, dar in acelasi timp vreau sa particip si la discutia cu grosul Grupului motociclistilor de cursa lunga, eu fiind interesat pt 2008 de nordul Europei. Numai bine si ne vedem pe 19. --- Mesaj completat în 20 Dec 2007 21:10 ------------- Intalnirea de la Jadoo s-a tinut , dar in formatie redusa. Este de inteles avand in vedere perioada dinnaintea sarbatorilor. Pe scurt s-au conturat trei prime directii fara a batea in cuie traseul si perioada de plecare,ci doar destinatia. Acestea sant: prinavara cat mai devreme pasibil (eventual chiar de Pasti) Grecia 4-7zile , a doua undeva prin iulie-august NordKkap 16-18 zile si a treia iunie-iulie Gibraltar 14-18zile, eventual cu cateva zile in nordul Africii. In ianuarie dupa ce terminam PORCUL propun sa ne intalnim din nou mai multi interesati si mai la obiect, evident si cu alte propuneri. SARBATORI FERICITE si UN AN NOU PERFECT.
  3. F650 pe carburatie fabricate pana in 2000 consuma cam asa: singur la 80-100 km/h 4.2-4,4 ; la 100-120km/h 4.8-5,1 iar cu pasager inca 0,4-0,5 l/% in plus. Masuratorile le-am facut de multe ori ca am mania verificarii consumului
  4. Eu confirm ziua de miercuri 19 dec pt Jadoo si de asemenea sambata 22 dec in Dorobanti la discutii pt NORD. Am sa-i transmit eu cele discutate lui Vlad (khk) sambata.
  5. Eu am folosit o solutie de fosfatare chimica luata de la Ausburg si fara grund sau vopsea a rezistat doi ani pe o capota de masina care sta mereu afara.Acum ar trebui repetat tratamentul. Solutia completa :smirghel,fosfatare, grund si vopsea.
  6. Eu am terminat cutiile si suportul de bagaje (mai putin vopsirea electrostatica, cu pudra). Acum lucrez la protectiile motorului si la scut si o sa le dau la vopsit pe toate o data. Pt cei care sufera de" zdranganit" pe fata mi-am comandat arcuri mai tari la www.sonicsprings.com ,si anume DL650-0,95 kg/mm. Au costat 80$ si expeditia din SUA inca 25$. In mod normal pt Europa le trimit in 10 zile, dar mi-am raspuns ca datorita furtunilor din Oklahoma va dura 5 saptamani. Cand am sa le montez o sa va transmit rezultatul.
×
×
  • Creează nouă...